Welkom bij tink: dé online shop gespecialiseerd in producten voor je smart home!

Bij tink ben je meteen aan het goede adres wanneer het gaat om slimme producten voor thuis! Bij ons koop je gemakkelijk al je smart home apparaten en je kunt je laten overtuigen door de uitgebreide reviews van onze tink experts. Ons assortiment bestaat uit smart home producten voor entertainment, verwarming, beveiliging, slimme tuin, lifestyle en smart verlichting. Bij tink bieden we dus de oplossingen die past bij iedere wens voor jouw slimme huis. Daarnaast beschikken we over de toonaangevende merken met de hoogste kwaliteit, zodat je zeker weet dat je altijd de beste oplossing in huis hebt.

De smart home shop met professionele hulp voor al je vragen

Ons team staat niet alleen voor je klaar in de online shop maar ook elke werkdag voor je via onze e-mail service. Wij helpen je graag met al je vragen over je smart home producten en zorgen ervoor dat je altijd de juiste oplossing vindt. Mocht je er toch niet uitkomen tijdens het installeren van een product of tijdens het samenstellen van een set van verschillende smart home producten, stuur ons dan gerust een e-mail.

Meer comfort en veiligheid in je huis met smart home producten

Met de slimme apparaten voor thuis, haal je meer comfort en veiligheid in huis zodat je alles via een app op je smartphone of met behulp van de spraakassistenten je smart home kunt bedienen. Je slimme schakelaars en slimme deurbel met camera kun je allemaal eenvoudig bedienen terwijl je geniet van je vrije avond op de bank. Met slimme verlichting zorg je ervoor dat je overal de juiste sfeer hebt in huis. De reviews van onze experts kunnen je helpen met kiezen tussen verschillende merken van smart verlichting zoals eve, Philips Hue en TP-Link. De sfeer thuis is natuurlijk niet compleet zonder je favoriete muziek via een van de smart home speakers. Deze kunnen via wifi of bluetooth geïntegreerd worden in je slimme huis om zo te genieten van de beste kwaliteit geluid van bijvoorbeeld Sonos.
De beveiliging in je huis kun je ook verbeteren door middel van smart home producten. De mogelijkheden zijn eindeloos: slimme veiligheidscamera's voor binnen en buiten, slimme rookmelders, smart locks en nog veel meer. Deze apparaten werken vervolgens samen met je smartphone zodat je direct op de hoogte wordt gesteld wanneer er iets gebeurt en je dus meteen maatregelen kunt nemen. Een greep uit de fabrikanten van slimme beveiliging producten zijn Google Nest, Nuki, Ring en Netatmo.

Geld besparen met de slimme smart home producten

Met slimme verwarmingsproducten kun je tot 30% op je energierekening besparen en zorg je daarnaast voor meer comfort in huis. De verwarming hoeft natuurlijk niet de hele dag aan te staan, wat slecht zou zijn voor het milieu, maar je bespaart ook kosten. Slimme radiatorknoppen van bijvoorbeeld tado°, Eve of Netatmo kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat je elk moment van de dag de juiste temperatuur hebt in huis zonder dat je teveel betaalt. Slimme stekkers kunnen je helpen om te bekijken welke apparaten het meest energie verbruiken zodat je het gebruik hiervan kunt aanpassen. Zo kun je dus met smart plugs traditionele apparaten slim maken en energie besparen.

Connected home: al je apparaten verbonden in je smart home

Wanneer al je slimme producten geïntegreerd zijn en dus onderling samenwerken in je smart home systeem, haal je het meeste uit je slimme huis. Op deze manier kun je dus met behulp van een spraakopdracht voor je spraakassistent verschillende apparaten inschakelen. Je kunt bijvoorbeeld in de ochtend met behulp van de spraakopdracht “Goedemorgen” ervoor zorgen dat tegelijkertijd de slimme lampen worden ingeschakeld, de verwarming wordt ingeschakeld door je slimme thermostaat en je Sonos-systeem wordt ingeschakeld om je favoriete afspeellijst af te spelen. Je kunt dus je smart home precies instellen hoe jij dat wilt. Lukt het niet om je smart home in te richten hoe jij dat wilt dan staan onze smart home experts voor je klaar om je te helpen.

Slimme ecosystemen als oplossing voor het besturen van je slimme apparaten

Bestuur nu al je slimme apparaten voor thuis met behulp van één app zodat je niet voor elk apparaat een aparte app hoeft te downloaden. Bij tink kun je de verschillende smart home systemen vergelijken om te zien welke het beste bij je past, bijvoorbeeld Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa die alle smart home producten integreren in één systeem. Met behulp van je stem maak je van je huis dus een comfortabeler plek. Bij ons in de webshop kun je de producten filteren op de verschillende slimme ecosystemen om producten te kiezen die met elkaar kunnen samenwerken bij je thuis.

Bestuur je huis met behulp van spraakassistenten

Een echte toevoeging aan je smart home is het besturen van je slimme apparaten met je stem. Google, Apple en Amazon bieden met Google Assistant, Siri en Alexa de ideale oplossing zodat je ook zonder je smartphone de slimme verlichting kunt inschakelen. Daarnaast kun je met de slimme spraakassistenten je thermostaat omhoog of omlaag draaien om de temperatuur te veranderen, de live beelden voor je voordeur bekijken of je favoriete serie op Netflix naar de televisie streamen. Wij helpen je graag om de keuze tussen spraakassistenten makkelijker voor je te maken en natuurlijk na je aankoop ook met het instellen van je smart home producten.

Abonneer op onze smart home nieuwsbrief

Als je altijd op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen van tink, aanbiedingen wilt ontvangen en belangrijke informatie over smart home producten wilt ontvangen, abonneer dan op de tink-nieuwsbrief. Zo heb je dus altijd de laatste ontwikkelingen in je inbox.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie