• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Actie

Gordijnsystemen

Moeiteloos openen van je gordijnen of rolluiken

Voor elk soort systeem bieden we een slimme oplossing. Slimme gordijnsystemen zijn er voor rolluiken, rolgordijnen en gordijnen met een rails of roede. Iedere ochtend en avond je systemen handmatig openen en sluiten is verleden tijd. Slimme gordijnsystemen kunnen alles geautomatiseerd voor je regelen.

Filter

Eenvoudig en moeiteloos

Smart home integratie

Integreer je rolluiken of gordijnen in een smart home systeem en laat deze samenwerken met andere producten.

App- en spraakbediening

Bedien via de app, via spraakbediening of via een schakelaar aan de muur. Ook kun je tijdschema’s instellen zodat je zelf zo min mogelijk je systeem hoeft aan te sturen.

Energie besparen

Bespaar energie door het afstemmen van je systeem op het weer buiten. Zo kun je de warmte binnen houden en de kou buiten.

Voor ieder rolluik of gordijn

Voor ieder systeem hebben we een slimme oplossing waarmee je het openen en sluiten van je rolluiken of gordijnen kunt automatiseren.

Automower Installation und Service

Upgrade je gordijnsysteem

Naast de klassieke bediening, bijvoorbeeld via een wandschakelaar, heb je moderne mogelijkheden om het systeem te bedienen. Je kunt via een app schema's en automatiseringen instellen of gebruik maken van spraakbediening. Afhankelijk van het product heb je altijd toegang tot de bediening van het systeem met je smartphone, ook als je onderweg bent.

Integreer een slimme speaker in je smart home systeem en bedien je gordijnen of rolluiken gemakkelijk handsfree met je stem vanuit je luie stoel. Je kunt de systemen kopppelen aan temperatuursensoren en lampen. Zo voorkom je op zomerse dagen dat het binnen te warm wordt. Ook kun je voorkomen dat je ineens in het donker zit wanneer de gordijnen of rolluiken sluiten.