• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Verbinding

Functies

Accessoires

Handige accessoires voor je entertainment apparatuur

Optimaliseer je smart entertainment-set en geniet van de beste beeld- en geluidskwaliteit. Hieronder vind je de diverse handige entertainment accessoires op een rijtje.

Filter

Een complete entertainment-set

Je hoeft het huis niet meer uit om te genieten van goede muziek of voor een feestje. Het aanbod aan speakers en accessoires wordt steeds verder uitgebreid met verschillende accessoires: wandsteunen, adapters, multiswitches, kaartlezers, wifi repeaters, antennes en converters. Bij tink hebben we een hele reeks aan producten in deze categorie te bieden en testen ze uitgebreid voor je. Hier vind je een aantal recensies, tips en trucs om je te helpen het het uitzoeken van de juiste smart home entertainment apparaten.

Converter, switches, repeater en meer

De meeste apparaten kunnen tegenwoordig niet alleen via een kabel met elkaar worden verbonden. Nu kunnen zelfs je home cinema-systeem, je luidsprekers, je smartphone, je koptelefoon en je gameconsole gemakkelijk via bluetooth of wifi met internet en met elkaar worden verbonden. Een wirwar aan kabels is dus voorbij - en daarnaast heb je ook nog eens goed werkende producten.

Slimme afstandsbedieningen

Dankzij accessoires zoals slimme afstandsbedieningen of bluetooth luidsprekers, kun je nog meer genieten van je slimme apparaten omdat ze het mogelijk maken om alle entertainment apparaten met één apparaat te bedienen. Of het nu om je tv, pc, muzieksysteem of licht gaat: een eenvoudige verbinding, bijvoorbeeld via bluetooth, maakt dit allemaal mogelijk. Hierdoor heb je dus geen last meer van het probleem dat je 10 afstandsbedieningen nodig hebt om alles te bedienen.