• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Verbinding

Functies

Batterij capaciteit (mAh)

Entertainment

Smart entertainment voor thuis en onderweg

Muziek en andere vormen van entertainment verrijken ons leven. Of je nu 's ochtends begint met het luisteren naar je favoriete podcast terwijl je je tanden poetst, onderweg naar het werk geniet van je geliefde muziek, of 's avonds op de bank neerstrijkt om je favoriete serie te streamen, entertainment kan ontspanning, motivatie en concentratie bieden. Bovendien kan het onze stemming aanzienlijk verbeteren!

Filter
...

Smart home entertainment

Speakers
Streaming
Accessoires
Nest Audio met Google TV

Muziek binnen en buiten je smart home

Muziek is tegenwoordig een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden, en met behulp van slimme technologieën kun je nu moeiteloos je favoriete nummers laten klinken in elke hoek van je huis, of zelfs onderweg met draadloze koptelefoons. Integreer muziek in je slimme woning en geniet van een meeslepende en gepersonaliseerde luisterervaring.

Smart speakers

Muziek, zowel binnen als buiten je smart home Muziek is tegenwoordig een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden, en met behulp van slimme technologieën kun je nu moeiteloos je favoriete nummers laten klinken in elke hoek van je huis, of zelfs onderweg met draadloze koptelefoons. Integreer muziek in je slimme woning en geniet van een meeslepende en gepersonaliseerde luisterervaring. Slimme speakers Ontdek hoe slimme luidsprekers zoals Amazon Echo, Google Nest Mini (of Hub) en Apple HomePod niet alleen muziek afspelen, maar ook fungeren als centrale hubs voor je smart home. Met deze slimme speakers kun je met je eigen stemcommando's je volledige slimme huis bedienen, inclusief het pauzeren, afspelen of overslaan van muziek.

Met multiroommuziek kun je één enkele muziekbron synchroniseren en afspelen op meerdere speakers verspreid over verschillende kamers, zonder enige vertraging of afwijking in het geluid. Dit betekent dat je naadloos kunt overschakelen van de woonkamer naar de keuken of slaapkamer, terwijl je dezelfde muziek blijft horen zonder onderbreking. Het systeem biedt flexibiliteit doordat je groepen van speakers kunt maken en aanpassen op basis van je behoeften.

Draadloze oortjes

Draadloze oortjes zijn ideaal tijdens workouts, omdat er geen kabels in de weg zitten. Ze bieden een naadloze verbinding met je telefoon voor het beluisteren van muziek of het voeren van gesprekken tijdens het joggen. In drukke omgevingen verminderen ze omgevingsgeluiden, waardoor je je beter kunt concentreren of gewoon kunt ontspannen met je favoriete podcast. Met touch-bediening kun je eenvoudig schakelen tussen nummers en oproepen beantwoorden, zelfs als je telefoon niet direct bij de hand is. Of je nu onderweg bent of thuis, draadloze oortjes bieden draagbaarheid en gemak in elke situatie.

HomePod Mini met AirPods pro

Start met smart

De drie allergrootste en bekende smart home systemen met hun eigen slimme speakers zijn natuurlijk Google Assistant, Amazon Alexa en Apple Home. Op onze blog hebben we deze drie voor je op eenrijtje gezet en helpen we je te kiezen of Apple’s Siri, Google Asisstant of Amazon’s Alexa de beste keuze voor jou is. Bekijk je liever een video? Klik dan op de play button in de video hieronder.

Bekijk hier

Ontdek de voordelen van smart streaming

streaming Google Chromecast Google TV

Je favoriete streamingsapparaat

Voor het genieten van je favoriete thuisentertainment zijn verschillende apparaten beschikbaar. Kies voor een slimme projector als je een thuisbioscoopervaring op een groot scherm wilt. Als je je tv wilt gebruiken voor streaming, is het aan te raden om een streamingapparaat te kiezen dat naadloos werkt met je smart home-systeem, zoals een Chromecast voor je Google Home-systeem of Apple TV voor je Apple HomeKit-systeem.

Camerabeelden streamen

Je kunt eenvoudig live camerabeelden streamen naar je televisie met behulp van apparaten zoals Chromecast of Apple TV. Open de camera-app op je smartphone, selecteer de gewenste camera en kies het streamingpictogram. Verbind met je Chromecast- of Apple TV-apparaat en de beelden verschijnen direct op je televisiescherm. Je kunt ook scenario's instellen zodat de beelden automatisch op je scherm worden weergegeven zonder dat je dit handmatig hoeft te doen.

Een geautomatiseerde gezellige filmavond

Integreer streaming in je smart home-ecosysteem en koppel het aan verlichting, gordijnen of andere apparaten in huis. Laat bijvoorbeeld de lichten dimmen en de gordijnen sluiten wanneer je een film start. Zo heb je binnen enkele ogenblikken alles wat je nodig hebt voor een gezellige filmavond op de bank.