• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Huishouden

Soepel de dag door met een slim huishouden

Comfortabel, energiebesparend en veilig: een slim huishouden maakt je leven gemakkelijker. Slimme apparaten besparen energie en helpen je soepel de dag door te komen. Met een slim huishouden begint je dag beter. Dankzij natuurlijk licht via geautomatiseerde gordijnen word je uitgeruster wakker, pak een vers gezette kop koffie en laat het reinigen van je vloer voortaan aan je schoonmaakrobot over.

Filter
...

Alles met elkaar in verbinding

Stabiel netwerk op afstand bestuurbaar

Spraakbediening via smart home systemen

Automatiseringen maken het leven makkelijker

slimme Google Nest-speakers in je smart home

Netwerk- en wifi-componenten voor een stabiele verbinding

Bekijk hier

Maak het huishouden onderdeel van je smart home

Stabiel netwerk

Een goed functionerend smart home begint bij een stabiel netwerk. Zorg ervoor dat je beschikt over een systeem dat aansluit op jouw smart home. Met name mesh-netwerken zijn geschikt vanwege hogere snelheid en betrouwbaarheid. Lees meer over wat een mesh-netwerk is op onze blog.

Spraakbediening via slimme speakers

Kies één of meerdere slimme speakers waarmee je gemakkelijk gebruik kunt maken van spraakbediening zonder dat je hiervoor een smartphone nodig hebt. Zo stuur je jouw slimme huis moeiteloos aan en beschik je daarnaast over een spraakassistent die je vanalles kunt vragen. Denk aan weersvoorspellingen, de tijd, je agenda, leuke feitjes en nog veel meer.

Kies je smart home systeem

Wanneer je een geheel slim huishouden wilt verbinden, moet je ervoor zorgen dat alle apparaten compatibel zijn met hetzelfde ecosysteem. De meest gangbare systemen zijn die van Google Assistant, Amazon Alexa of Apple HomeKit. De allesoverkoepelende standaard genaamd Matter kan ook uitkomst bieden. Lees meer over Matter op onze blog.

Maak je favoriete selectie

Uiteraard is het aan jou de keus welke smart home apparaten je in je slimme huishouden wilt plaatsen. Het is niet per se noodzakelijk om alles compatibel met hetzelfde ecosysteem te hebben of om over een slimme speaker of het beste internet te beschikken. Maar op die manier heb je zeker het meeste profijt en plezier van een slim huishouden.

Voorbeeldbundels voor je slimme huishouden

Mesh-wifi systeem met slimme videodeurbel

Google Nest Wifi 2-pack + Google Nest Doorbell

Het stabiele mesh-wifisysteem zorgt voor een extra betrouwbare verbinding en op die manier voor meer veiligheid via de Google Nest Doorbell.

Naar Bundel

Vloerreiniging met spraakbediening

Ecovacs Deebot N8+ - Robotstofzuiger + Google Nest Hub

Automatische vloerreiniging met spraakbediening en planning via de Google Nest Hub.

Naar Bundel

Rolluikbesturing met controlecentrum en Hub

Bosch Smart Home Starter Set Licht-/Rolluikbesturing II 5-pack + Google Nest Hub (Gen. 2)

Bestuur je rolluiken met de schakelaars, via de app of met je stem via Google Assistant.

Naar Bundel

Gordijnmotoren met spraakbediening

SwitchBot Curtain U Rail 2 2-pack + Google Nest Hub

Automatiseer het openen en sluiten van je gordijnen met behulp van slimme gordijnmotoren. Via de Nest Hub beheer je de apparaten en heb je toegang tot spraakbediening.

Naar Bundel

Een zorgelozer leven met een slim huishouden

Eenvoudige bediening via spraak of app

Maximaal resultaat met minimale inspanning

Slimme huishoudelijke apparaten maken je het een stuk makkelijker. Door de apparaten op het internet aan te sluiten, kunnen ze gemakkelijker worden bediend. Je kunt bijvoorbeeld instellingen wijzigen of de status controleren, altijd en overal via een vingerbeweging in de apps of via een spraakopdracht aan je intelligente spraakassistent. Bij ongewone situaties informeert de smart home je zelfstandig via een pushmelding. En vooral in combinatie met andere smart home producten kunnen nuttige automatiseringen worden ingesteld zodat het huishouden optimaal functioneert met minimale inspanning.

Energiebesparende functies

Het inefficiënte gebruik van energie is zowel voor je portemonnee het milieu niet goed. Gelukkig zijn slimme huishoudelijke producten energie-efficiënter dan hun conventionele tegenhangers. Niet alleen kun je onderweg de status van je apparaten controleren en ze naar behoefte in- en uitschakelen. De apparaten werken samen en optimaliseren naast het comfort ook de energiebesparing.