• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Verbinding

Controllers

Altijd de juiste temperatuur terwijl je energie bespaart

Een slimme controller is het belangrijkste onderdeel van je smart home verwarmingssysteem en stuurt de thermostaten die zijn verdeeld door je huis aan. Tegelijkertijd communiceert de controller met jou via je smartphone.

Filter

Goed voor het milieu en je portemonnee

Een slim verwarmingssysteem begint met een controller. Via de controller worden thermostaten verdeeld door het huis en ben jij ervan verzekerd dat iedere kamer op het gewenste tijdstip, de juiste temperatuur heeft. Door het instellen van schema’s die exact op jouw behoeftes zijn afgestemd, hoef je niet meer om te kijken naar de temperatuur in huis. Je kunt zelfs via geofencing de verwarming automatisch laten uitschakelen op het moment dat je het huis verlaat. Omdat alles te automatiseren is zul je niet meer vergeten de verwarming ‘s nachts of op momenten dat je er niet bent uit te schakelen. Dat is goed voor je portemonnee en voor de planeet.

Communicatie via de app

Ook zijn er speciale uitbreidingssets die niet per se direct bij de slimme verwarming horen, maar er naadloos op aansluiten. Slimme deursensoren kunnen bijvoorbeeld constateren wanneer er iemand het huis binnenkomt en verlaat. Na integratie in je verwarmingssysteem kan de verwarming hier automatisch op inspelen.