• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Energie

Bespaar en verduurzaam met slimme energie

Energie is essentieel in het dagelijks leven. Zowel thuis, op het werk als tijdens het reizen. Toegang tot duurzame en betaalbare energie verbetert ieders levenskwaliteit. Met slimme producten kun je energie en kosten besparen en zorgen voor een duurzamere energieproductie. Wek bijvoorbeeld je eigen zonne-energie op met een balkoncentrale voor thuis, of laad je power station onderweg op via draagbare zonnepanelen. Hier vind je de juiste oplossing voor thuis en onderweg.

Filter
anker power station zonnepaneel met ezviz portable

Energie voor thuis en onderweg

Draagbare zonnepanelen

Zorg voor een eigen stroomvoorziening onderweg met een draagbaar zonnepaneel. Dit duurzame, lichtgewicht en gebruiksvriendelijke paneel is eenvoudig op te vouwen wanneer je vertrekt en kan comfortabel worden gedragen naar de volgende locatie dankzij het handvat.

Balkoncentrales

Bespaar op energiekosten thuis en wek je eigen groene energie op met een compacte balkoncentrale. Deze centrale kan eenvoudig op het balkon worden geplaatst, zonder dat permanente installatie op het dak vereist is. Natuurlijk kan deze handige stroombron ook in de tuin worden gebruikt.

Power stations

Het is niet altijd eenvoudig om onderweg toegang te hebben tot een betrouwbare stroomvoorziening. Met een power station, die kan worden opgeladen via een (draagbaar) zonnepaneel, worden al je apparaten zelfs in afgelegen gebieden van stroom voorzien.

Anker is één van onze topaanbieders

Bekijk hier

Zonnepanelen en power stations

Altijd en overal stroomvoorziening

Met een thuiszonnepaneel, een draagbaar zonnepaneel voor onderweg en een power station ben je te allen tijde verzekerd van een betrouwbare stroomvoorziening, waar je ook bent.

Direct besparen

Het zelf opwekken van energie levert directe kostenbesparingen op. Afhankelijk van het type zonnepaneel en de installatie ervan, kan de investering zich binnen 7 jaar terugverdienen.

Het perfecte duo voor onderweg

De power station en de draagbare zonnepaneel vormen een ideale combinatie voor onderweg. Je bent niet langer afhankelijk van het reguliere stroomnet, omdat je de power station direct kunt opladen via het zonnepaneel. Dit duo biedt je dus de vrijheid om overal waar je bent je energievoorziening te regelen.

Je eigen groene energie

Door het opwekken van je eigen groene energie met behulp van zonnepanelen, kun je de jaarlijkse CO2-uitstoot van jou en je gezin aanzienlijk verminderen.

Meerdere aansluitmogeljkheden

Een power station voorziet je van stroom onderweg en heeft over het algemeen een groot aantal aansluitingsmogelijkheden zodat je al je elektronische apparaten van stroom kunt voorzien onderweg.

Robuust en toch lichtgewicht

Ondanks het compacte en relatief lichte ontwerp van de zonnepanelen en de power stations, zijn ze vervaardigd met hoogwaardige materialen. De producten zijn robuust en bestand tegen ruwe omstandigheden.