• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Philips Hue Smart Plug - Slimme Stekker

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 34,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 34,99
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Of het nu gaat om een bureau- of bedlampje, leeslamp of vloerlamp, de Philips Hue Slimme Stekker maakt van elk aangesloten licht een slimme lamp. Voeg normale lampen toe aan je Philips Hue Bridge of gebruik bluetooth om het licht via je smartphone in en uit te schakelen.


De voordelen van de Philips Hue Smart Plug in één oogopslag:

 • Maak elke lamp slim
 • Bediening via de app
 • Geen bridge nodig
 • ZigBee compatibel
 • Compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Smart Plug is een handige aanvulling op bestaande Hue-systemen met bridge. In de test konden we elke ingeplugde lamp via aangesloten schakelaars en sensoren aansturen en routines creëren voor het automatisch in- en uitschakelen. Maar ook zonder Bridge kun je het licht aan of uit doen via de app. Dit maakt elke aangesloten lamp in een handomdraai slim.

Productinformatie

 • Maak elke lamp slim: Met de Philips Hue Smart Plug kun je elke aangesloten lamp in je Philips Hue systeem integreren. Steek de smart plug in het stopcontact en voeg deze toe aan de app. Zo wordt elke lamp in je woning slim.
 • Bediening via de app: Bedien elke lamp vanaf je smartphone. Je kunt de app gebruiken om het licht in en uit te schakelen of te koppelen aan andere Philips Hue lampen.
 • Geen bridge nodig: De slimme stekker is uitgerust met bluetooth. Met de Philips Hue bluetooth app kun je de smart plug bedienen vanaf je smartphone of tablet. Er is geen aparte bridge nodig.
 • ZigBee compatibel: Voeg de Philips Hue Smart Plug toe aan een Philips Hue Bridge en koppel de lamp met andere ZigBee-accessoires zoals sensoren of schakelaars. Of maak routines en timers voor de ingeplugde lamp.
 • Compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri: Sluit de slimme stekker aan op een Amazon Alexa of Google Assistant slimme speaker en bedien de ingeplugde lamp met je stem. Siri werkt alleen als je de smart plug in je Philips Hue Bridge hebt geïntegreerd.

Philips Hue Smart Plug - Slimme Stekker in actie

Met de Philips Hue Smart Plug kun je nu ook gewone lampen toevoegen aan je slimme Philips Hue systeem. Steek de stekker in het stopcontact en stel de smart plug in via de app/. Eenmaal aangesloten bedien je de lamp vanaf je smartphone of tablet.

De slimme upgrade voor elke lamp

Sluit de smart plug aan op je Philips Hue Bridge om routines en timers te maken voor de aangesloten lamp. Maak bijvoorbeeld een schema zodat het licht al aan is als je thuiskomt en 's avonds automatisch uitgaat. Of koppel het licht aan Philips Hue-bewegingsmelders of draadloze schakelaars. Bedien de lichten op afstand, zelfs als je niet thuis bent. Je hebt geen bridge nodig om via de app gemakkelijk het licht aan en uit te doen. Gebruik gewoon de bluetooth app. Of sluit de smart plug direct aan op Amazon Alexa of Google Assistant. Alexa en Google Assistant schakelen dan het licht in of uit met een eenvoudige spraakopdracht. Gebruik je liever Siri? Integreer dan de smart plug in je Apple HomeKit via de Hue Bridge.


Maak elke vloer- of tafellamp slim met de Philips Hue Smart Plug. Voeg het toe aan je Hue systeem en bedien het vanuit het comfort van je smartphone of tablet. Of gebruik je stem om het licht te bedienen in combinatie met een slimme speaker.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen51 x 51 x 83,5 mm
Gewicht 100 g
ConnectiviteitBluetooth, ZigBee
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doos1x Philips Hue Smart Plug
Installatie
FAQs
Kan ik het licht dimmen met de Philips Hue Smart Plug?

Nee, de Philips Hue Smart Plug schakelt alleen het licht in en uit, maar het maakt de ingeplugde lamp niet dimbaar.

Kan ik de Philips Hue Smart Plug bedienen met een Philips Hue dimmer als ik geen Bridge heb?

Ja, de Philips Hue dimschakelaar heeft geen Bridge nodig. Je kunt er het slimme stopcontact mee aan- en uitzetten, maar je kunt de ingeplugde lamp niet dimmen.

Kan ik de Philips Hue Smart Plug bedienen via Apple HomeKit?

De Smart Plug is niet direct compatibel met Apple HomeKit. Maar je kunt hem toevoegen aan een Philips Hue Bridge en vervolgens bedienen vanuit de Apple Home app.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie