• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.3
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue Smart Plug 3-pack - Slimme Stekker

3

€ 34,99

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

hilips Hue Smart Plug - Schaltbare Steckdose vorne
Aantal:

3

€ 34,99
Aanpassen
€ 34,99

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 99,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de Philips Hue Smart Plug 3-pack - Slimme Stekker in één oogopslag:

 • Maak elke lamp slim
 • Bestuur via de app
 • Geen bridge nodig
 • Zigbee verbinding
 • Compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Smart Plug vormt een praktische toevoeging aan bestaande Hue-systemen met een bridge. Tijdens de test konden we elke aangesloten lamp eenvoudig bedienen via gekoppelde schakelaars en sensoren, en routines instellen voor automatisch aan- en uitschakelen. Zelfs zonder een bridge kun je via de app het licht aan- of uitzetten. Hierdoor wordt elke ingeplugde lamp snel en gemakkelijk slim.

Meer details
Productinformatie

 • Maak elke lamp slim: Met de Philips Hue Smart Plug kun je elke aangesloten lamp of ander elektronisch apparaat integreren in je Philips Hue systeem. Steek eenvoudig de slimme stekker in het stopcontact en voeg deze toe aan de app. Hiermee kun je moeiteloos je smart home uitbreiden.
 • Bestuur via de app: Je kunt elke lamp gemakkelijk bedienen vanaf je smartphone. Schakel het licht in of uit en koppel de lamp aan andere Philips Hue lampen via de app.
 • Geen bridge nodig: De slimme stekker is voorzien van Bluetooth-functionaliteit. Met de Philips Hue Bluetooth app kun je de smart plug eenvoudig vanaf je smartphone of tablet bedienen, zonder dat je een aparte bridge nodig hebt.
 • ZigBee compatibel: Voeg de Philips Hue Smart Plug toe aan een Philips Hue Bridge en verbind de lamp met andere Zigbee-accessoires, zoals sensoren of schakelaars. Stel routines en timers in voor de aangesloten lamp.
 • Compatibel met Alexa, Google Assistant en Siri: Sluit de slimme stekker aan op een Amazon Alexa of Google Assistant slimme speaker en bedien de aangesloten lamp met je stem. Siri-functionaliteit is alleen beschikbaar als je de smart plug integreert in je Philips Hue Bridge.

Expert review
8.3
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 9

De installatie van de Philips Hue Smart Plug is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het vereist geen complexe technische kennis. Steek de plugs in het stopcontact, voeg deze toe aan de app en je kunt direct aan de slag.

Productkwaliteit 8

De Philips Hue Smart Plug is van hoge kwaliteit en goed gebouwd. Het is duurzaam en betrouwbaar, wat resulteert in een langdurige werking zonder problemen. De plug is robuust en kan tegen een stootje.

App/Software 9

De app van Philips Hue biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface om de Smart Plug te bedienen en biedt ook handige functies zoals het creëren van routines en timers.

Functionaliteit 7

De Smart Plug biedt basisfunctionaliteiten zoals in- en uitschakelen van lampen via de app of spraakassistenten. Het kan ook worden geïntegreerd in bestaande Philips Hue-systemen en werkt met Zigbee-accessoires.

Betrouwbaarheid 8

De Philips Hue Smart Plug heeft bewezen betrouwbaar te zijn in gebruik. De plug reageert snel en consistent op opdrachten vanuit de app of spraakassistenten. Je kunt vertrouwen op de plug om je aangesloten lampen betrouwbaar te bedienen.

Ontwerp 8

De slimme stekker heeft een compact en discreet ontwerp dat goed past in elk interieur. Het strakke en minimalistische design zorgt ervoor dat de plug niet opvalt en naadloos in je thuisomgeving kan worden geïntegreerd.

Gegevensbescherming 9

Philips Hue hecht veel belang aan gegevensbescherming en privacy. De verzamelde gegevens worden veilig behandeld volgens de geldende privacywetten.

Prijs-kwaliteit 8

De Philips Hue Smart Plug biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Je krijgt een betrouwbare en functionele slimme stekker die naadloos integreert met het Philips Hue-ecosysteem.

De installatie van de Philips Hue Smart Plug is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het vereist geen complexe technische kennis. Steek de plugs in het stopcontact, voeg deze toe aan de app en je kunt direct aan de slag.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische Details


Philips Hue Smart Plug - Slimme Stekker

Afmetingen 51 x 51 x 83,5 mm
Gewicht 100 g
Connectiviteit Bluetooth, ZigBee
Stroomvoorziening Netstroom
Verpakkingsinhoud 3x Philips Hue Smart Plug
Installatie
FAQs
Kan ik het licht dimmen met de Philips Hue Smart Plug?

Nee, de Philips Hue Smart Plug schakelt alleen het licht in en uit, maar het maakt de ingeplugde lamp niet dimbaar.

Kan ik de Philips Hue Smart Plug bedienen met een Philips Hue dimmer als ik geen Bridge heb?

Ja, de Philips Hue dimschakelaar heeft geen Bridge nodig. Je kunt er het slimme stopcontact mee aan- en uitzetten, maar je kunt de ingeplugde lamp niet dimmen.

Kan ik de Philips Hue Smart Plug bedienen via Apple HomeKit?

De Smart Plug is niet direct compatibel met Apple HomeKit. Maar je kunt hem toevoegen aan een Philips Hue Bridge en vervolgens bedienen vanuit de Apple Home app.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie