• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.6

Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-pack + Dimmer Switch

F
Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 99,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 99,99
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-Pack + Dimmer Switch is een uitstekend pakket om aan slimme verlichting te beginnen. Je kunt de lampen niet alleen via bluetooth en de meegeleverde Philips Hue Dimmer Switch instellen, maar dankzij de Philips Hue Bridge ook via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Zo is de helderheid van de lampen eenvoudig in te stellen en heb je altijd passend licht voor iedere situatie.


De voordelen van Philips Hue White Starter Kit + Dimmer Switch in één oogopslag:

 • Dimbaar licht
 • Handige geofencing-technologie
 • Flexibele bediening
 • Verlichting voor elk moment

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Met deze starter kit heb je een compleet pakket om de verlichting in je huis slim te maken. Je kunt de lampen op verschillende manieren aansturen en er zijn talloze instellingen mogelijk omdat je de kleurtemperatuur kunt kiezen en de lampen vloeiend kunt dimmen. Erg handig is ook de geofencing functie, die het mogelijk maakt om de lampen automatisch aan te laten gaan wanneer je thuiskomt.

Productinformatie

 • Dimbaar licht: Je kunt de helderheid van de lampen vloeiend dimmen in de app of via spraakbediening.
 • Handige geofencing-technologie: Laat je Hue-netwerk de locatie van je smartphone weten. Je lampen gaan dan automatisch uit wanneer je je huis verlaat en gaan weer aan zodra je thuiskomt.
 • Flexibele bediening: Je verlichtingssysteem kan nu eenvoudig met je smartphone bediend worden. Dankzij de Dimmer Switch kunnen je lampen ook zonder telefoon aangezet of gedimd worden.
 • Verlichting voor elk moment: Gebruik fel licht om je concentratie een boost te geven of gedimd licht om tot rust te komen.

De Philips Hue White Starter Kit + Dimmer Switch in actie

De White Bluetooth Starter Kit E27 van Philips Hue bevat naast drie geavanceerde lampen met E27 fitting ook de Philips Hue Bridge en een Hue Dimmer Switch. De Bridge is het hart van dit slimme verlichtingssysteem, dat tot 50 lichtbronnen uitgebreid kan worden. Onderling communiceren de lampen dan via de betrouwbare ZigBee-verbinding. De Bridge wordt met een ethernet-kabel aan de router aangesloten. Zo ontstaat er een directe koppeling met je thuisnetwerk en kun je met de app de Bridge, en zo de lampen besturen.

Slimme bediening

Met de schema-functie schakel je de lampen in of uit volgens je dagschema. De lichtwekker simuleert een aangename zonsopgang in je slaapkamer zodat je prettig wakker wordt. Je kunt deze en alle andere functies eenvoudig bedienen via de gratis Philips Hue app. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je ook de Dimmer Switch gebruiken om hem te bedienen. Je kunt de Switch als een lichtschakelaar aan de muur bevestigen. De afstandsbediening die er op zit is magnetisch en kan er op elk moment gemakkelijk vanaf worden gehaald om hem te gebruiken. De Dimmer Switch kan tot 10 Hue-lampen tegelijk aansturen en heeft een bereik tot 12 meter.

Maar er is een nog makkelijkere manier om je lampen te bedienen: activeer de geofencing functie en ervaar hoe de lampen zich aanpassen aan je aanwezigheid. Als je je huis verlaat, gaan de lampen uit en andersom; dit bespaart elektriciteit en zorgt ervoor dat je altijd thuiskomt in een goed verlicht huis!

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Sonik

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPhilips Hue White lampen: Ø 62 x 110 mm
VerbindingenZigBee
Ethernet (Bridge)
Bluetooth
Energieverbruik lampen9 Watt
Lichststerkte806 lumen
Kleurtemperatuur2700 K
FittingE27
Inhoud doos3x Philips Hue White E27 Bluetooth Lampen
1x Philips Hue Bridge, netstroom kabel, ethernet kabel
1x Philips Hue Dimmer Switch
EnergieefficiëntieklasseF
ProductinformatiebladHier te downloaden
Installatie
FAQs
Heb ik per se een Bridge nodig om de Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-pack te bedienen?

Nee, je kunt de Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-pack ook eenvoudig via bluetooth met je smartphone of tablet verbinden. Wanneer je de lampen via de Bridge bestuurt krijg je echter toegang tot een aantal extra functies.

Hoeveel lampen kun je met de app besturen?

Je kunt tot 50 slimme lampen tegelijk met een Bridge verbinden. Daarnaast kun je ook "Friends of Hue" producten met de Bridge verbinden.

Kan ik ook andere kleuren dan wit kiezen?

Nee, dat is alleen mogelijk met Philips White & Color Ambiance.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie