• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Prijs (€)

Min
Max

Actie

Anker

Met Anker zit je nooit zonder stroom

Met Anker zit je nooit zonder stroom. Als een van 's werelds toonaangevende merken voor mobiele opladers voorziet Anker je altijd van voldoende energie - of het nu gaat om zonnepanelen, balkon-energiecentrales of mobiele energiecentrales. Door middel van innovatieve technologie voorzien producten van Anker al je apparaten van betrouwbare stroom en energie. Ze maken niet alleen indruk met hun kwaliteit, maar zorgen ook voor een langdurig en duurzaam gebruik dankzij hun robuuste ontwerp.

Filter

Alle Anker producten op een rij

Anker zonne-energiecentrale voor balkon

Zonne-energiecentrale voor je balkon

Anker Balkon Energiecentrales zijn kleine fotovoltaïsche systemen die je gemakkelijk op je balkon, terras of plat dak kunt installeren. Ze bestaan uit één of meerdere zonnecellen gemonteerd op een frame, waarmee je zonlicht kunt omzetten in gelijkstroom. Met Anker Balkon Energiecentrales kun je op een eenvoudige en efficiënte manier schone zonne-energie opwekken, waardoor je kunt besparen op je energiekosten en tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere levensstijl.

mobiele zonnepanelen

Mobiele zonnepanelen

De mobiele zonnepanelen van Anker voorzien je van voldoende vermogen en energie zodat je ook onderweg gebruik kunt maken van de kracht van de zon. De compacte zonnemodules zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende vermogens, zodat je precies de oplossing kunt vinden die het beste bij jouw volgende reis past.

Anker power station

Power stations

Moe van stroomuitval waardoor je in het donker en zonder stroom zit? Of plan je een volgende kampeertrip en wil je jouw koelkast, verwarming of elektrische grill niet missen? Dan zijn de draagbare energiecentrales van Anker precies wat je nodig hebt! De betrouwbare en snel oplaadbare power stations kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd van stroom voorzien en zorgen ervoor dat je altijd over voldoende energie en stroom beschikt - zowel thuis als onderweg.

De voordelen van Anker zonnepanelen op een rij

Flexibele installatie op o.a. balkons, garages, en gevels van huizen

Anker producten bieden de mogelijkheid van flexibele installatie, waardoor je zonnepanelen kunt plaatsen op verschillende locaties, zoals balkons, garages en gevels. Dit zorgt voor meer vrijheid en optimalisatie van de zonne-energieopwekking, zelfs als je beperkte ruimte hebt.

Eenvoudige en snelle installatieprocedure

Anker producten staan bekend om hun eenvoudige en snelle installatieprocedure. Met duidelijke instructies en gebruiksvriendelijke ontwerpen kun je snel en gemakkelijk genieten van de voordelen van zonne-energie.

Milieuvriendelijk alternatief voor conventionele stroomopwekking uit fossiele brandstoffen

Door te kiezen voor Anker producten voor energieopwekking, maak je een bewuste keuze voor een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele stroomopwekking uit fossiele brandstoffen. Dit helpt de afhankelijkheid van niet-hernieuwbare energiebronnen te verminderen en de impact op het milieu te verminderen.

Verlaging van de elektriciteitskosten door zelf elektriciteit te produceren

Met Anker producten kun je je gen elektriciteit produceren en daardoor afhankelijkheid verminderen van het reguliere elektriciteitsnetwerk. Hierdoor kun je de elektriciteitskosten verlagen en besparen op je energierekening.

Opwekking van schone elektriciteit uit hernieuwbare energiebronnen

Anker producten maken gebruik van zonne-energie, een hernieuwbare energiebron die geen schadelijke emissies produceert. Door schone elektriciteit op te wekken, draag je actief bij aan het verminderen van de koolstofvoetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid.

Op de lange termijn kosteneffectief en winstgevend

Door te investeren in Anker producten profiteer je op de lange termijn van kosteneffectiviteit en winstgevendheid. Met besparingen op de elektriciteitskosten en mogelijk zelfs het genereren van overtollige energie die kan worden teruggeleverd aan het net, kun je je investering terugverdienen en uiteindelijk financiële voordelen behalen.

Vergelijking van zonnepanelen

Anker 625 zonnepaneel

Compact, opvouwbaar zonnepaneel met 100 W vermogen, compatibel met de Anker PowerHouse 521 en 535, inclusief kantelverstelling

Naar product

Anker 531 zonnepaneel

Compact, opvouwbaar zonnepaneel met 200 W vermogen, compatibel met de Anker PowerHouse 767, inclusief kantelverstelling

Naar product

Anker 513 zonnepaneel

Compacte zonnemodule met 21 W vermogen voor bevestiging aan rugzak, tent of boom

Naar product

Wil je meer weten over zonnepanelen?

Lees verder

De voordelen van Anker power stations op een rij

Draagbare krachtcentrale

Met de Anker power stations beschik je over een draagbare krachtcentrale die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu thuis bent of onderweg, je hebt altijd toegang tot betrouwbare stroomvoorziening om je elektronische apparaten van energie te voorzien.

Betrouwbare stroomvoorziening, thuis of onderweg

D Anker power stations bieden een betrouwbare stroomvoorziening. Je hoeft je geen zorgen te maken over een lege batterij, want je hebt altijd een betrouwbare bron van energie binnen handbereik.

Geavanceerde versleuteling van GARDENA Smart System-gegevens

Alle gegevens van het GARDENA Smart System die worden gebruikt in combinatie met de Anker power stations zijn gecodeerd met behulp van de Advanced Encryption Standard (AES). Hierdoor zijn je gegevens veilig en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Snelladende batterij (80% in één uur)

De Anker power stations zijn uitgerust met snellaadtechnologie, waardoor je batterij snel kan worden opgeladen. Je kunt tot wel 80% van de batterijcapaciteit opladen in slechts één uur, waardoor je snel weer gebruik kunt maken van de energievoorziening.

Stroom voor meerdere apparaten tegelijk

Met de Anker power stations kun je meerdere apparaten tegelijk van stroom voorzien. Of het nu gaat om je smartphone, tablet, laptop of andere elektronische apparaten, je hebt voldoende vermogen om al je apparaten op te laden en te gebruiken zonder compromissen.

Oplaadbaar met zonnepanelen

De Anker power stations kunnen worden opgeladen met behulp van zonnepanelen. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van duurzame energiebronnen om je power station van stroom te voorzien, waardoor je nog milieuvriendelijker bezig bent.

Vergelijking van power stations

Anker PowerHouse 521

Anker Power Station 521

 • 256Wh capaciteit
 • 200W vermogen
 • Compatibel met zonnepanelen
 • 1 wisselstroompoort, 2 USB-A poorten, 1 USB-C poort, 1 auto-stopcontct
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product
Anker PowerHouse 535

Anker Power Station 535

 • 512Wh capaciteit
 • 500W vermogen
 • Compatibel met zonnepanelen
 • 2 stopcontacten, 3 USB-A poorten, 1 USB-C poort, 1 autoladerpoort
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product
Anker PowerHouse 555

Anker Power Station 555

 • 1024Wh capaciteit
 • 1000W vermogen
 • Compatibel met zonnepanelen
 • 6 AC poorten, 3 high-speed USB-C poorten (1 x 100W, 2 x 60W), 2 USB-A poorten, 1 auto-stopcontact
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product
Anker PowerHouse 757

Anker Power Station 757

 • 1229 Wh Capaciteit
 • 1500W vermogen
 • Compatibel met zonnepanelen
 • 2 AC poorten, 4 USB-A poorten, 2 USB-C poorten, 1 auto-stopcontact
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product
Anker PowerHouse 767

Anker Power Station 767

 • 2048Wh capaciteit
 • 2300W vermogen
 • Compatibel met zonnepanelen
 • 3 AC poorten, 2 USB-A poorten, 3 USB-C poorten, 2 autostopcontacten
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product
Anker 760 Powerstation verlengaccu

Anker Power Station 760 accu-uitbreiding

 • Verlengaccu voor PowerHouse 767
 • 2048Wh capaciteit
 • Levensduur: 10 jaar
Naar product