• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Functies

Kijkhoek

Soort batterij

Videoresolutie

Verbinding

Toegangscontrole

Met een veilig gevoel de deur uit

Geen gemiste pakketten meer omdat je niet thuis bent en geen verwaarloosde planten tijdens je vakantie. Met slimme toegangscontrole heb je volledige controle via je smartphone en kun je op afstand familieleden of buren toegang geven tot je woning.

Filter
...

Volledige controle over je eigen entree

Met slimme beveiligingsproducten voor toegangscontrole behoud je de volledige controle over wie je huis binnenkomt en verlaat. Je kunt bezoekers op afstand te woord staan, toegang verlenen via de app, persoonlijke berichten achterlaten en onbevoegde toegang weigeren.

Deursloten

Met de app van een slim deurslot kun je altijd controleren of je deur goed vergrendeld is en kun je toegang verlenen aan wie je wilt. Met slechts een tik of swipe kun je je slimme slot ontgrendelen of vergrendelen, zelfs als je aan de andere kant van de wereld bent.

Video deurbellen

Met slimme videobel-systemen heb je een kristalhelder beeld van wie er voor je deur staat. Deze systemen hebben een ingebouwde camera en kunnen worden bevestigd aan je voordeur of brievenbus. Met de intercomfunctie kun je live communiceren met bezoekers op je oprit.

Afstandsbedieningen en keypads

Je kunt je smart home systeem uitbreiden met keypads of afstandsbedieningen die samenwerken met je slimme deurslot. Zo kun je ook zonder smartphone toegang tot je huis krijgen en weet je zeker dat je altijd naar binnen kunt.

Nuki fob smart lock en Ring video deurbel

Slim en veilig kantoor

Veiligheid is niet alleen thuis van groot belang, maar ook op kantoor kunnen smart home producten je helpen de werkplaats veiliger te maken. Tegelijkertijd is het kopiëren van sleutels verleden tijd, omdat je digitaal toegang kunt verlenen. Benieuwd hoe je een kantoor het beste kan uitrusten met smart home producten? Neem een kijkje op onze blog!

Klik hier

De juiste beveiliging voor iedereen

Video deurbel

Bij de installatie van video deurbellen zijn er twee verschillende types beschikbaar. Draadloze video deurbellen werken op batterijen en vereisen geen bedrading. Ze moeten alleen worden verbonden met wifi. Bekabelde video deurbellen daarentegen worden geïntegreerd in het bestaande bedradingssysteem van je oude deurbel, waardoor ze ook van stroom worden voorzien. Hybride modellen hebben zowel een batterij als aansluitingen voor bedrading, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen hoe je ze wilt installeren.

Live meekijken

Met de bijbehorende app ontvang je direct meldingen wanneer iemand aanbelt of wanneer de video deurbel onverwachte beweging detecteert. Je kunt vervolgens de live feed bekijken en de ingebouwde intercomfunctie gebruiken om te communiceren met de personen voor je deur. Laat de postbode bijvoorbeeld weten waar hij je pakketje kan achterlaten, of vertel je familie dat je bijna thuis bent. Met de video deurbel heb je altijd de controle en kun je eenvoudig en direct communiceren.

Gong of Chime

Bij veel video deurbellen hoort een deurgong , ook wel chime genoemd, zodat je de bel hoort wanneer iemand aanbelt. De deurgong wordt eenvoudigweg in het stopcontact gestoken en in de app stel je de beltoon en het volume in. Met name voor video deurbellen die je niet aansluit op je deurbelbedrading is dit een handige toevoeging.

Slim deurslot

Bij de meeste video deurbellen wordt een deurgong, ook wel chime genoemd, meegeleverd, zodat je een belgeluid hoort wanneer er iemand aanbelt. De deurgong kan eenvoudig in een stopcontact worden gestoken en via de app kun je de beltoon en het volume naar wens instellen. Vooral voor video deurbellen die niet op de bedrading van je bestaande deurbel zijn aangesloten, is dit een handige toevoeging. Zo mis je nooit meer een belsignaal en ben je altijd op de hoogte van bezoek aan je deur.

Verschillende voordeursystemen

Met een slim deurslot kun je eenvoudig je bestaande sleutel of knopcilinder vervangen, waardoor de batterijmotor de deur voor je opent of sluit. Een andere optie is om je traditionele deurslot volledig te vervangen door een slim deurslot. Daarnaast zijn er ook systemen beschikbaar die je kunt integreren met je bestaande intercomsysteem, wat vooral handig is voor huurwoningen. Neem een kijkje op onze blog voor een voorbeeld van hoe dit alles in zijn werk gaat.

Keypads en afstandsbedieningen

Niet iedereen vertrouwt volledig op technologie. Daarom hebben fabrikanten van slimme sloten ook keypads en afstandsbedieningen ontwikkeld. Met deze handige functies kun je zonder een smartphone te gebruiken eenvoudig toegang krijgen tot je huis door simpelweg een code in te voeren of op de afstandsbediening te drukken. Dit is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld je grootouders zonder smartphone gemakkelijk toegang wilt geven tot je huis.

familie voor video deurbel