• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Compatibiliteit

Verbinding

Functies

Subwoofers

Perfecte bass met slimme subwoofers

Subwoofers zorgen ervoor dat je thuis kunt genieten van een bioscoop ervaring. De slimme subwoofers voegen diepte toe aan elk geluid, waardoor een geweldige geluidservaring ontstaat.

Filter

Geniet van een ultieme geluidservaring met de draadloze subwoofers!

Subwoofers zijn een aanvulling op muzieksystemen en versterken vooral de lage frequenties van je luidsprekers. Ze zijn speciaal ontworpen voor het afspelen van de bas. Deze krachtige luidsprekers zorgen ervoor dat je favoriete muziek perfect tot zijn recht komt en je dus kunt voelen in je hele lichaam. Deze lage tonen ondersteunen de liedjes bij elk afzonderlijk geluid en geven ze meer body en nadruk. Subwoofers zijn ook de kers op de taart van je geluidsinstallatie op filmavonden, vooral tijdens spannende scènes. Tegenwoordig zijn er ook wifi subwoofers die eenvoudig in je wifi netwerk kunnen worden geïntegreerd zonder dat daarvoor uitgebreide technische kennis nodig is.

Indrukwekkende features komen samen voor geweldig geluid

Wifi subwoofers, draadloze subwoofers of bluetooth subwoofers, vele kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in elke geluidsset en zo kun je je eigen Dolby Surround systeem creëren. Merken als SONOS hebben met veel passie en creativiteit geluidssystemen gecreëerd die een echte toevoeging zijn in je smart home. Maar SONOS biedt ook producten aan met fascinerende mogelijkheden, bijvoorbeeld Trueplay. Met deze functie kan de SONOS Sub de akoestische eigenschappen van de ruimte analyseren, zoals de grootte, de plattegrond en het meubilair. Trueplay stemt de luidsprekers vervolgens af om een geluid te creëren dat precies is afgestemd op je huis. De huidige geluidssystemen kunnen worden bestuurd vanaf je smartphone, samen met een verscheidenheid aan apps met een breed scala aan instellingen en toegang tot streaming diensten zoals Spotify, Deezer en nog veel meer. Natuurlijk mag Multiroom support niet ontbreken. Deze geluidssystemen hebben meestal ook een geïntegreerde radio functie, updaten hun software automatisch en kunnen in een handomdraai worden geïnstalleerd. De subwoofers kunnen in elk interieur worden geïntegreerd, bijvoorbeeld in je woonkamer of onopvallend onder de bank.

Moderne subwoofers voor je geluidssysteem

Je hoeft je geen zorgen te maken of de subwoofer wel draadloos verbindt met je geluidssysteem want deze optie is een van de standaardkenmerken van slimme thuisproducten geworden. Je kunt je draadloze subwoofer set uitbreiden om aan je individuele behoeften te voldoen. Als je al een draadloos muzieksysteem hebt, kun je deze uitbreiden met een draadloze subwoofer of, indien compatibel, met een bluetooth subwoofer. De keuze is enorm, en de bediening is geoptimaliseerd om zo eenvoudig mogelijk te zijn, zelfs als je niet zo handig bent met het aansluiten van apparaten. Bijna alle moderne geluidssystemen kunnen via een app worden aangestuurd en met eenvoudige instellingen worden geoptimaliseerd. Zo is er dus voor iedereen de juiste geluidsset beschikbaar.