• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Vermogen (W)

Aantal lampen

Slimme GU10 lampen

Slimme GU10 ledlampen: licht uit, spot aan

De slimme GU10 ledlampen verfraaien elke kamer in jouw huis. Installeer slimme ledlampen met 16 miljoen kleuren of spots met verschillende tinten wit op plekken waar je speciale verlichtingseffecten wenst. Dim deze spots via de app of met je stem tot een aangename helderheid als algemene kamerverlichting. Tegelijkertijd profiteer je van een laag energieverbruik en uitstekende prestaties.

Filter

Waarom kiezen voor slimme GU10 spots?

Alle GU10 spots zijn speciaal ontworpen voor lampen (een draagconstructie voor één of meerdere lichtbronnen) met een GU10 fitting en kunnen daarom in een bestaande behuizing worden geïntegreerd. Van vloerlampen en tafellampen tot plafondspots. De brede stralingshoek van de lampen maakt een volledige verlichting van al jouw kamers mogelijk en zorgt ervoor dat jij met een minimaal aantal slimme ledlampen, een maximaal oppervlak kunt verlichten. Dit betekent niet dat de lamp heel scherp en fel is, maar dat hij wijd kan verlichten. Dankzij de dimfuncties en verschillende instelbare tinten van de slimme lampen kun je geheel naar wens afstellen hoe helder of hoe warm de verlichting in verschillende kamers moet zijn.

Hoe werken slimme GU10 ledlampen?

De GU10 lampen zijn reflectorlampen die alleen een geschikte GU10 fitting nodig hebben. Nadat je de lampen hebt geïnstalleerd, verbind je ze met de bijbehorende app en stel je de energiezuinige lampen in naar jouw voorkeur. Alle lampen communiceren draadloos via wifi of bluetooth en bedien je eenvoudig via een smartphone of tablet. Schakel de verbonden lichtschakelaar in en bedien verder met de app, of integreer de spot in jouw smart home systeem en geniet van spraakbesturing. Stel via de app tijdschema's en/of scenarios in en laat het licht in- en uitschakelen of van kleur of helderheid veranderen, volledig aangepast op jouw agenda en voorkeuren.

Wat zijn de voordelen van slimme GU10 ledlampen?

  • Uitbreidbaar, tijdloos ontwerp
  • Hoge duurzaamheid
  • IFTTT integratie
  • App- en spraakbediening
  • Traploos dimbaar
  • 16 miljoen verschillende kleuren
  • Instellen/ontwerpen van scenario's en schema's
  • Tot 400 lumen aan lichtsterkte
 Hombli Smart Spot GU10 Color

Hombli Color Smart Spot

Philips Hue White & Color Ambiance GU10 Bluetooth - Led Spot

Philips Hue White & Color Bluetooth Spot

LIFX GU10 Wifi Spot Met Reflector

LIFX Wifi Spot

Innr GU10 Colour Smart Spot RS 230 C

Innr GU10 Colour Smart Spot

MerkHombliPhilips HueLIFXInnr
ConnectiviteitWifiBluetoothWifiZigBee
Appbediening
KleurvariantenKleur, wit tintenKleur, wit tintenKleurKleur, wit tinten
Licht scenarios
Tijdschema's
SpraakbesturingAmazon Alexa, Google AssistantAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKitAmazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKitAmazon Alexa, Google Assistant
Dim functie
Basisstation nodigNeeNeeNeeJa
IFTTT Niet compatibel
Levensduur25.000 uur15.000 uur23 jaar25.000 uur
Lichtstroom380 lumen300 lumen400 lumen350 lumen

In welke systemen kan ik slimme GU10 ledverlichting integreren?

Alle slimme GU10 ledspots die wij aanbieden, kunnen via een mobiele app worden bediend, evenals populaire spraakassistenten. Terwijl de Hombli en Innr lampen te bedienen zijn via Amazon Alexa en Google Assistant, hebben de Philips Hue- en LIFX-lampen ook de mogelijkheid tot integratie in je Apple HomeKit-systeem. Een andere mogelijkheid is het IFTTT ecosysteem. Via IFTTT heb je de mogelijkheid om de GU10 lampen te verbinden met de IFTTT app en aan te sluiten op slimme apparaten die ook compatibel zijn met IFTTT. Dit kan het mogelijk maken om slimme apparaten van verschillende merken en smart home systemen toch aan elkaar te verbinden.

Waar installeer ik de slimme GU10 spots?

De GU10 lampen zijn geschikt als basis voor verlichting in elke ruimte van je huis. De witte lampen zijn bijzonder geschikt voor kantoren, badkamers of de keuken. Met tot 400 lumen heb je de mogelijkheid in elke kamer de juiste sfeer te creëren. De gekleurde uitvoeringen kunnen een mooie sfeer creëren in woon- of slaapkamers. Met verschillende scenario’s kun je bovendien kleuren mooi in elkaar laten overlopen. Uiteraard bepaal je helemaal zelf welke verlichting je waar installeert en kun je het zo gek maken als je zelf wilt.