• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Functies

Kijkhoek

Soort batterij

Videoresolutie

Bewakingscamera-sets

Alle hoeken van het huis beveiligd

Een slimme camera in huis kan je helpen je huis veilig te houden, maar een bewakingscamera-set tilt je beveiliging echt naar een hoger niveau. Samenwerkende sets bestaande uit binnen- en buitencamera’s, maar ook speakers voor spraakbesturing, lampen, stekkers en meer. Samen zorgen al deze onderdelen voor complete camerabeveiliging en een intuïtieve smart home ervaring.

Filter
...

De mogelijkheden met bewakingscamera-sets

Binnen- en buitenbeveiliging

Koppel je slimme buitencamera’s aan je binnencamera’s en voorzie jezelf van een allesoverkoepelende bewakingscamera-set. Alles kun je vanuit één app in de gaten houden. Ook kun je bijvoorbeeld de binnencamera automatisch laten inschakelen op het moment dat je buitencamera iets of iemand heeft gedetecteerd.

Spraakbediening

Sets die een slimme speaker bevatten bieden je de mogelijkheid om je cameraset aan te sturen via spraakbediening. Bedien je camera’s volledig handsfree vanuit je luie stoel, zolang er een slimme speaker in jouw buurt is.

Activeren van scenario’s

Een slimme camera kan door jou ingestelde scenario’s activeren na integratie in je smart home. Laat bijvoorbeeld je lampen inschakelen op het moment dat een camera iemand detecteert, of koppel een luide sirene. Het kan handig zijn voor jezelf of gasten, maar ook afschrikkend werken voor mensen die niet welkom zijn.

Streaming op een slimme display

Een set met slimme display maakt camerastreaming mogelijk op een groter beeld dan je smartphone. Bovendien kun je op een vaste plek in huis alles aansturen. Voor wie behoefte heeft aan nog groter beeld: voor sommige bewakingscamera-sets is televisiestreaming ook een mogelijkheid.

Notificaties met live streaming

Op het moment dat een van je slimme bewakingscamera’s uit de set iemand detecteert, ontvang je realtime smartphone notificaties. Vervolgens kun je live meekijken en direct achterhalen wat er zich afspeelt binnen of rondom je huis.

Stroomvoorziening via zonne-energie

Voor buitencamera’s hebben we speciale bewakingscamera-sets samengesteld met solar panels. Als je een bewakingscamera voor buiten hierop aansluit hoef je geen batterijen meer te vervangen en je camera ook niet rechtstreeks te verbinden met netstroom. Bovendien is het een milieuvriendelijke manier van stroomvoorziening.

Onze eersteklas bewakingscamera-sets

Set met spraakbediening

Netatmo Presence 2-pack + Google Nest Mini

Netatmo Presence 2-pack + Google Nest Mini

De multifunctionele Netatmo Presence voor binnen- en buitengebruik kun je bedienen met je eigen stemgeluid via de Google Nest Mini.

Naar Bundel

Set met display streaming

Google Nest Cam 2-pack + Google Nest Hub (Gen. 2)

Google Nest Cam 2-pack + Google Nest Hub (Gen. 2)

De multifunctionele Google Nest Cam op batterij voor binnen- en buitengebruik kun je zowel handmatig als via spraakbediening streamen op de Google Nest Hub.

Naar Bundel

Set met binnen- en buitencamera

Bosch Smart Home Buitencamera + Binnencamera

Bosch Smart Home Buitencamera + Binnencamera

Deze slimme set werkt via de Bosch Smart Home Controller subliem samen. Niet alleen met elkaar, maar ook met andere onderdelen van je smart home.

Naar Bundel

Set met solar panel

Arlo Pro 4 Spotlight Camera 3-pack + Solar Panel Charger

Arlo Pro 4 Spotlight Camera 3-pack + Solar Panel Charger

Via het solar panel kun je de Arlo Pro 4 Spotlight Camera continu van stroom voorzien. Als je deze op een strategische plek plaatst hoef je hem nooit meer op te laden.

Naar Bundel