• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.5

Netatmo Smart Outdoor Camera met Sirene 2-pack

2

€ 319,99 € 269,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Smart Outdoor Camera met Sirene
Aantal:

2

€ 319,99 € 269,00
Aanpassen
€ 319,99 € 269,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 459,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Special
Bespaar nog eens €10 met de kortingscode NETATMO10 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Uitgerust met een groothoeklens, een Full HD camera en nachtzicht bewaakt de weerbestendige Netatmo slimme buitencamera met sirene dag en nacht je huis. Hij heeft een bereik van 20 meter en maakt gebruik van innovatieve bewegingsdetectie. Via de app kun je de videobeelden bekijken en de verlichting (automatisch) inschakelen. De sirene zorgt ervoor dat ongenodigde gasten afgeschrikt kunnen worden met een luid alarm.


De voordelen van de Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene 2-pack in één oogopslag:

 • Geïntegreerde buitenlamp
 • Bewegingsdetectie tot 20 meter
 • Time-lapse functie
 • 24/7 bescherming
 • Luide sirene

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De slimme buitencamera's van Netatmo overtuigen met handige functies zoals slimme bewegingsdetectie, automatische verlichting en het ruime zichtveld van 100°. Bovendien zijn de camera's volledig weerbestendig en werkt de Netatmo app betrouwbaar en overzichtelijk. Daarnaast zijn de ingebouwde leds ook erg handig. Wanneer deze twee slimme camera's zijn geïnstalleerd hebben inbrekers geen kans meer.

Productinformatie

 • Geïntegreerde buitenlamp: De buitencamera heeft een netstroom aansluiting en kan daarom een buitenlamp vervangen. De geïntegreerde schijnwerper kan handmatig worden aangestuurd en reageert automatisch op bewegingen. Op deze manier wordt de ingang verlicht wanneer je thuiskomt en worden ongewenste gasten afgeschrikt.
 • Bewegingsdetectie tot 20 meter: De camera kan dieren, voertuigen en personen onderscheiden en je direct een pushbericht sturen zodra een beweging wordt gedetecteerd. De livestream kan op elk moment worden ingeschakeld en vervolgens kun je het beeld inzoomen.
 • Time-lapse functie: De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene biedt met de Time-Lapse functie de mogelijkheid om de laatste 24 uur te bekijken in een kort filmpje.
 • 24/7 bescherming: De Netatmo Presence neemt beelden op in 1080p Full HD. De herkenning van gezichten van dieren en voertuigen werkt tot een maximale afstand van 20 meter. Ook 's nachts worden bewegingen geregistreerd dankzij de krachtige infraroodsensoren.
 • Luide sirene: Met een geluidssterkte van 105dB zullen indringers afgeschrikt worden wanneer er een beweging wordt gedetecteerd op momenten dat je zelf kunt bepalen in de app.

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene 2-pack in actie

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene heeft een moderne look en is gemaakt van robuust aluminium en glas. Dankzij de HZO-technologie is de beveiligingscamera weerbestendig tegen sneeuw, regen en uv-straling. De slimme camera is uitgerust met een 4MP-videosensor met een resolutie tot 1920 x 1080 pixels (Full HD), inclusief zoomfunctie. Ook 's nachts neemt de camera hoogwaardig beeldmateriaal op dankzij krachtige infraroodsensoren.

Stel hem in hoe jij dat wilt

Er zijn nog meer functies, die deze camera pas echt slim maken. Een time-lapse functie biedt de mogelijkheid om de laatste 24 uur in een time-lapse af te spelen. De Alert Zone functie geeft meer aandacht aan een geselecteerd gebied, zoals de oprit van je huis. Als er bewegingen worden gedetecteerd, informeert de Netatmo Presence je onmiddellijk via pushberichten. De camera kan daarnaast onderscheid maken tussen voertuigen, mensen en dieren.


Een handige extra is de geïntegreerde sirene die met zijn 105 dB indringers kan afschrikken zodra een ongewone beweging wordt gedetecteerd. Enorm handig als je bijvoorbeeld je auto wilt beveiligen wanneer je niet altijd volledig zicht hebt op je oprit. Het maximale detectiebereik van de bewegingssensor is 20 meter (15 meter voor IR nachtzicht), de opnamehoek is 100 graden. Tijdens de bewegingsdetectie wordt het beeld opgeslagen op de meegeleverde Micro SD-kaart en kan het op een later tijdstip naar de computer worden doorgestuurd. Ook erg praktisch is de ingebouwde ledlamp, die handmatig of automatisch kan worden ingeschakeld en zelfs dimbaar is.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen50 x 200 x 110 mm
Werktemperatuur-20 °C tot 50 °C
Zichtveld100°
Resolutie cameratot 1920 x 1080
Sirene105 dB
Vermogen lamp12 W, dimbaar
Stroomvoorziening100 - 240 V
IR-nachtzicht15 m
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n (2,4GHz)
Inhoud doos2x Netatmo Slimme Buitencamera
2x Montageset
2x 8 GB MicroSD-kaart klasse 10
Installatie
FAQs
Waarop moet ik letten bij de installatie van de Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene?

De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene is een vervanger voor je buitenverlichting, zodat je de kabels van je traditionele lamp eenvoudigweg kunt hergebruiken. Voordat je de slimme outdoor camera monteert, moet je controleren of het wifi signaal sterk genoeg is. Goed om op te letten is dat de stroomtoevoer voor de installatie moet worden uitgeschakeld.

Wat kan ik doen als er geen buitenverlichting aanwezig is?

In dit geval moet je een gat in de muur boren om nieuwe kabels te leggen. Een elektricien kan inschatten in hoeverre dit voor jou mogelijk is.

Is de Netatmo Slimme Buitencamera weerbestendig?

Ja, de Netatmo Presence is volledig weerbestendig en is dus resistent tegen verschillende soorten weersomstandigheden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie