• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Netatmo Premium Set Weerstation

Netatmo Weerstation + Regenmeter

€ 249,99 € 220,00

1

€ 249,99 € 220,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Set mit Wetterstation und Regenmesser
Aantal:

1

€ 249,99 € 220,00
Aanpassen
€ 249,99 € 220,00

Netatmo Windmeter

€ 109,99 € 94,95

1

€ 109,99 € 94,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Netatmo Windmeter
Aantal:

1

€ 109,99 € 94,95
Aanpassen
€ 109,99 € 94,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 269,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Special
Bespaar nog eens €10 met de kortingscode NETATMO10 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met het Netatmo alles-in-1 weerpakket verander je je huis in een modern weerstation. Het pakket bevat een Netatmo regenmeter, windmeter en een weerstation. Het weerstation heeft zowel een binnen- als een buitenmodule en fungeert als een centrale unit die alle gegevens van de genoemde meetinstrumenten verzamelt. De app geeft alles in overzichtelijke grafieken weer, kan meldingen versturen wanneer ingestelde grenswaarden worden overschreden en meer.


De voordelen van de Netatmo Premium Set Weerstation in één oogopslag:

 • Spraakbesturing
 • Zowel binnen als buitenmodule
 • Meet verschillende waarden
 • IFTTT compatibel

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Een echt uitgebreid weer-pakket! De gegevens van tien verschillende meetwaarden kunnen via de app worden bekeken. Bovendien blijf je altijd op de hoogte van de actuele weersvoorspellingen die individueel op jou zijn afgestemd. Een echte toevoeging zijn de meldingen die je ontvangt bij kritische waarden. Zo kun je op tijd je gedrag aanpassen op het weer en je persoonlijke gezondheid beschermen.

Productinformatie
 • De indoor module van het weerstation: Het apparaat meet de binnentemperatuur, CO2-gehalte, -druk, -kwaliteit en luchtvochtigheid. Bovendien is het voorzien van een geïntegreerde volumesensor. Een led aan de bovenzijde waarschuwt wanneer kritische CO2-niveaus worden overschreden.
 • De buitenmodule van het weerstation: De buitenmodule informeert je over de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Door de aluminium kast is het apparaat weerbestendig.
 • Regenmeter en windmeter: De Netatmo regenmeter toont live gegevens over de regenintensiteit en de windmeter gebruikt ultrasoon geluid om de windrichting, windsnelheid en waargenomen buitentemperatuur te meten.
 • Netatmo weer-app: Individuele instellingen kunnen worden gedefinieerd voor elk Netatmo apparaat via de computer. Op deze manier krijg je waarschuwingen via pushmeldingen zodra de sensoren kritische waarden registreren.
 • If This Then That: De gratis IFTTT-app van een derde partij stelt je in staat extra situatie-gebaseerde regels te creëren met producten van andere fabrikanten. De huiskamerlamp kan bijvoorbeeld van kleur veranderen als een kritische waarde wordt overschreden of niet wordt bereikt.

De Netatmo Premium Set weerstation in actie

Met deze set integreer je een compleet weerstation in je smart home zodat je van alle aspecten zoals wind, regen en luchtdruk op de hoogte bent. De Premium Set weerstation verandert je huis in een weerstation dat zich aanpast aan je omgeving. Bovendien zijn weergegevens vanuit de hele wereld beschikbaar. combineer hem met een slimme spraakassistent en je kunt zelfs met behulp van een spraakopdracht alle informatie opvragen die je nodig hebt.

Alle informatie in één app

Via de weer-app kun je talloze statistieken over temperatuur, luchtkwaliteit, luchtvochtigheid, luchtdruk, volume, regenintensiteit, windsnelheid, windrichting, gevoelstemperatuur en CO2-gehalte evalueren en als CSV-bestand exporteren naar je computer. Actuele gegevens zijn uiteraard op elk moment beschikbaar via de app, zoals de weersverwachting voor komende zeven dagen.


De sensoren kunnen individueel worden ingesteld en informeren je zodra kritische waarden worden overschreden of niet worden bereikt. Deze functie is vooral geschikt voor mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met een verhoogde luchtvochtigheid in kamers of die op een gelijkmatige luchtkwaliteit letten.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWeerstation: 4,5 x 15,5 x 4,5 cm, Ø: 8,6 cm
Windmeter: 11 cm hoog
binnenmodule 4,5 x 4,5 x 15,5 cm
Artikelgewicht762g
Sensoren en metingen (Weerstation)Binnentemperatuur: 0°C tot 50°C (meettolerantie ± 0 3°C), Buitentemperatuur: -40°C tot 65°C (meettolerantie ± 0 3°C), Vochtigheid: 0 tot 100% (meettolerantie ± 3%), Luchtdruk: 260 tot 1160 mbar (meettolerantie ± 1 mbar), CO2-gehalte: 0 tot 5000 ppm (meettolerantie ± 50 ppm of +-5%), Volume: 35 dB tot 120 dB.
Sensoren en metingen (Windmeter)Windsnelheid: Meetbereik van 0 tot 45 m/s (160 km/u) Nauwkeurigheid: 0,5 m/s (1 8 km/u). Windrichting: Nauwkeurigheid met een maximale afwijking tot 5°.
Buitenmodule batterijen 2x AAA-batterijen
Installatie
FAQs
Tot welk bereik kan temperatuur en geluid betrouwbaar gemeten worden met de Netatmo Premium Set Weerstation?

Tussen 0°C en 50°C, buiten zelfs van -40°C tot 65°C. De meettolerantie is ongeveer 0.3°C. De sonometer detecteert geluiden tussen 35 en 120 dB.

Wat zijn de minimumeisen voor de compatibiliteit van smartphones/tablets?

Vanaf iPad 2, iPod touch (5e generatie), iPhone 4, Android 4.0, Windows Phone 8.0.

Hoe ver kunnen de modules van elkaar vandaan staan?

Het bereik kan oplopen tot 100 meter.

Aan welke andere eisen moet nog worden voldaan?

Niet veel. Je hebt alleen een wifi-router en internettoegang nodig, omdat openbare hotspots niet worden ondersteund.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie