• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Actie

BOSCH

Ervaar het comfort van een slim huis met Bosch Smart Home.

Ontdek bij Bosch een wereld aan slimme oplossingen voor je huis. Of je nu focust op energiebesparing, een fijn binnenklimaat of veiligheid, Bosch Smart Home heeft het ideale product voor jou. Met diverse slimme features en naadloze verbindingen tussen producten, maak je jouw huis zo slim als je zelf wilt.

Filter

Waarom Bosch Smart Home?

Slimme en efficiënte oplossingen

Eén product - meerdere oplossingen. De smart home producten van Bosch bieden een verscheidenheid aan slimme voordelen. Verschillende producten bieden direct veelzijdige functies. Zo krijg je meerdere slimme oplossingen in slechts één product.

Veelzijdig gekoppeld

De slimme apparaten van Bosch kunnen op vele manieren worden geïntegreerd in je smart home. Ontwerp je smart home vrij hoe jij het wil dankzij de fabrikantoverkoepelende compatibiliteit die verder gaat dan Bosch producten. Flexibel de sfeer aanpassen? Sluit je Philipps Hue lampen aan en geniet altijd van de perfecte sfeer.

Jouw behoeften eerst

Of je nu thuis een gezond binnenklimaat wilt creëren, energiezuiniger en duurzamer wilt leven of prioriteit wilt geven aan je veiligheid - Bosch bedient precies jouw wensen, precies zoals jij dat wilt.

Duurzaam en van hoge kwaliteit

Bosch produceert niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar besteedt ook aandacht aan hun duurzaamheid. Er wordt voortdurend onderzoek en ontwikkeling uitgevoerd op het gebied van materialen en energie-efficiëntie om jouw portemonnee en het milieu te beschermen.

Eenvoudig geïntegreerd

De integratie en integratie van Bosch Smart Home producten kan niet eenvoudiger: scan gewoon de QR-code en stel het product precies zo in als jij wilt. Minimale inspanning; grote winst in slimme voordelen!

Hoge veiligheid

Bosch Smart Home hecht veel belang aan de bescherming van je gegevens en je privacy. Gevoelige gegevens worden daarom alleen lokaal opgeslagen op je Bosch Smart Home Controller. Zo kun je zorgeloos genieten van je slimme voordelen.

Bosch Smart Home lifestyle

Drie bouwstenen voor een thuisgevoel

Een plek wordt pas een thuis als je je er op je gemak voelt. Er zijn drie voorwaarden die dit gevoel creëren: warmte, bescherming en veiligheid. De slimme producten van Bosch voldoen precies aan deze drie voorwaarden en maken van je huis of appartement een thuis.

Warmte

Een aangenaam klimaat en passende verlichting vormen de basis voor een knus gevoel. Dankzij slimme deur- en raamsensoren, geavanceerde licht- en jaloezienregeling en een intelligent verwarmingssysteem, creëer je moeiteloos de ideale sfeer.

Bescherming

Om thuis echt te ontspannen, is het cruciaal om tijdig geïnformeerd te worden over mogelijke incidenten. Met slimme rookmelders en geavanceerde licht- en rolluikregelingen kun je met een gerust hart genieten van je thuis.

Veiligheid

Houd ongewenste gasten buiten de deur. Integreer slimme deur- en raamsensoren, geavanceerde rookmelders en slimme alarmsirenes in je beveiligingssysteem en voel je altijd veilig in je eigen huis.

Bosch Smart Home Lifestyle
Bosch Smart Home Controller II

Jouw centrale voor jouw Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Controller II

De Bosch Smart Home Controller II vormt het hart van jouw smart home. Als centrale eenheid verbindt de controller al jouw Bosch Smart Home apparaten van de tweede generatie, evenals buitensirenes, bewegingssensoren, Twinguard, Twist, watermelders en tussenstekkers. De controller verzamelt alle essentiële informatie en maakt zo eenvoudige (afstands-)bediening mogelijk via een app op de smartphone of met spraak. Zo blijven jouw apparaten altijd met elkaar en met jou verbonden.

Naar het product

Ontdek de producten van Bosch Smart Home

Radiatorthermostaat

Bosch Smart Home Radiatorknop II

Bosch Smart Home Radiatorknop II

Verwarm slimmer en efficiënter en geniet altijd van de perfecte temperatuur.

Naar product

Kamerthermostaat

 Bosch Smart Home Kamerthermostaat II

Bosch Smart Home Kamerthermostaat II

Regel moeiteloos de ideale temperatuur in elke ruimte.

Naar product

Licht-/ Rolluikbediening

Bosch Smart Home Licht-/Rolluikbesturing II

Bosch Smart Home Licht-/Rolluikbesturing II

Bedien je verlichting en rolluiken slim - geheel volgens jouw wensen.

Naar product

Slimme stekkers

Bosch Smart Home Slimme Stekker Compact

Bosch Smart Home Slimme Stekker Compact

Bedien je apparaten met de Bosch Slimme Stekker - geheel naar jouw energiebeheerbehoeften.

Naar product

Beveiligingscamera’s

Bosch Smart Home Buitencamera

Bosch Smart Home Eyes Buitencamera

Houd altijd zicht op je huis - zowel overdag als 's nachts.

Naar product

Deur/raamcontact

Bosch Smart Home Deur-/Raamcontact II

Bosch Smart Home Deur-/Raamcontact II

Verwarm nog efficiënter en bescherm je huis tegen ongewenste indringers.

Naar product

Bewegingsmelder

Bosch Smart Home Bewegingsmelder

Bosch Smart Home Bewegingsmelder

Waak over je huis met de Bosch Bewegingsmelder - reageert nauwkeurig op elke beweging.

Naar product

Rookmelder

Bosch Smart Home Rookmelder II

Bosch Smart Home Rookmelder II

Ontvang een slimme rookmelder en een slim alarmsysteem in één product.

Naar product

Watermelder

Bosch Smart Home Watermelder

Bosch Smart Home Watermelder

Bescherm je huis tegen waterschade - waarschuwt onmiddellijk bij lekkage.

Naar product

Buitensirene

Bosch Smart Home Buitensirene

Bosch Smart Home Buitensirene

In noodgevallen ontvang je direct drie verschillende waarschuwingen.

Naar product

Eenvoudig slim verbonden - volledig smart met Bosch & Co

Bosch Smart Home als basis voor jouw smart home

Één product - meerdere oplossingen

Integratie van slimme producten van verschillende fabrikanten.

Bosch Smart Home ecosysteem

Compatibel met:

Google Home

Blijf heel flexibel met de Google Assistent. Voel je je een beetje koud? Met een eenvoudig spraakcommando aan je Google Home pas je direct je slimme Bosch-apparaten aan.

Amazon Alexa

Eén spraakopdracht naar je Echo of je Fire TV afstandsbediening is voldoende en je ziet meteen de opname van je slimme beveiligingscamera van Bosch gestreamd op je televisie.

Apple Home

Breid je smart home uit met nog meer fabrikanten en geniet van een grotere diversiteit aan flexibiliteit - automatiseringen via geofencing en natuurlijk de prettige bediening via spraakopdracht aan Siri.

Philipps Hue

Koppel je Bosch Smart Home met de producten van Philips Hue en geniet van geweldige automatiseringen, scenario's en altijd de juiste sfeer.

Ledvance

Bedien ook je andere producten van Bosch Smart Home comfortabel vanaf je bank.
Zonder controller - koppel je slimme verlichting van Ledvance en geniet nog eenvoudiger van de voordelen van je slimme verlichting en van een uitbreiding van je alarmsysteem.

Yale Linus Smart Lock

Het deurslot van Yale is speciaal ontwikkeld en geoptimaliseerd voor je Bosch Smart Home. Zo vergeet je nooit je deur op slot te doen en je alarmsysteem te activeren.

Bedien je Bosch Smart Home met spraakopdrachten

Bosch Smart Home Slim Huis

Jouw huis; jouw spraakassistent

Of het nu Google Assistant, Alexa of Siri is - de Bosch Smart Home producten koppelen met de spraakassistent van jouw keuze. Hierdoor integreer je jouw slimme apparaten niet alleen gemakkelijker in je smart home, maar geniet je ook van een flexibelere aanpassing en gebruik via spraakopdracht, zoals je gewend bent.

Besturing via je smartphone met een app

Of je nu onderweg bent of thuis

Houd met de Bosch Smart Home App altijd flexibel overzicht over je smart home. Dankzij de externe toegang heb je ook onderweg altijd volledige controle.

Intuïtief en persoonlijk

Richt het interface van de Bosch Smart Home App in zoals jij dat wilt. Zo kun je eenvoudig toegang krijgen tot je slimme apparaten, want jouw behoeften en voorkeuren staan bij Bosch altijd voorop.

Altijd veilig en beschermd

De veiligheid van jouw gegevens is zeer belangrijk. Natuurlijk verloopt elke overdracht, ook bij externe toegang, volledig versleuteld volgens hoge standaarden.

Bosch Smart Home Indego XS 300 Robotmaaier

Bosch Power Tools - voor de slimme tuin

Subtitle in here

Naast de smart home producten biedt Bosch ook behoorlijk slimme tuingereedschappen aan. Met de Bosch Power Tools geniet je van slimme voordelen ook buiten/in het groen.

Naar Bosch Power Tools

NEXT by tink

Zoals eerder vermeld, vormt de Bosch Smart Home Controller II het hart van jouw slimme huis. Maar wat kan de Bridge van Bosch allemaal? Waarom maakt hij jouw smart home een stuk slimmer? Ontdek in onze blog alles wat je moet weten over de nieuwe controller!

Naar blogartikel