• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Actie

tp-link

TP-Link producten voor je slimme huis

Of het nou slimme lampen, slimme stekkerdozen of slimme camera's zijn, met de producten van TP-Link zorg je dat je thuis nog meer uit je smart home kunt halen. Bedien je apparaten met je smartphone of met een van de slimme spraakassistenten.

Filter

Waarom kiezen voor TP-Link?

TP-Link zorgt ervoor dat je in en rondom je woning van de meeste comfort wordt voorzien op verschillende manieren. Geen smart home is compleet zonder een stabiele en sterke internet verbinding. Slimme apparaten communiceren vaak via wifi en de TP-Link wifi mesh systemen regelen dat je je hier geen zorgen meer over hoeft te maken. Daarnaast beschikt het TP-Link assortiment uit slimme lampen en smart security camera's.

Wat maakt TP-Link bijzonder?

Je merkt pas hoe vervelend het is als je slimme apparaten niet goed werken thuis wanneer je internet verbinding niet goed en betrouwbaar werkt. Met de TP-Link Deco wifi mesh units is dit probleem binnen een mum van tijd verholpen. Je ontvangt een sterker wifi signaal en je kunt meerdere apparaten tegelijk supersnel bedienen in elke kamer van je smart home. Loop je door het huis heen, dan verbindt je smartphone of tablet automatisch met de dichtstbijzijnde Deco-unit.

Waaruit bestaat het TP-Link assortiment?

TP-Link beschikt naast de Deco wifi mesh units ook over slimme beveiligingscamera's. Hiermee kun je je huis in volledige 1080p HD-kwaliteit in de gaten houden. Ze zijn ook uitgerust met een nachtzicht modus, zodat je de hele nacht dingen in de gaten kunt houden. Met de bijbehorende app kun je op afstand de instellingen van de camera aanpassen en videoclips bekijken.

Het assortiment van TP-Link bestaat ook uit slimme stekkers. Deze zorgen ervoor dat je niet slimme producten toch slim gemaakt kunnen worden. Sluit alles aan op een TP-Link smart plug en je kunt het op afstand via een app bedienen.

De slimme lampen van TP-Link bestaan uit zowel witte als gekleurde lampen, die op afstand kunnen worden bediend en worden aangepast door middel van de bijbehorende app. De slimme lampen van TP-Link zijn ook compatibel met spraakbesturing, wat betekent dat je ze volledig kunt bedienen via eenvoudige spraakopdrachten.

De voordelen van TP-Link in één oogopslag:

  • Wifi in alle hoeken van je woning
  • Tijdschema's instellen
  • Op afstand te bedienen
  • Goed beveiligd netwerk
  • Eenvoudige installatie
  • Dimbare slimme verlichting