Arlo zorgt voor meer veiligheid thuis

De slimme beveiligingsproducten van Arlo zorgen ervoor dat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op je gezin en huis. Creëer een netwerk van camera's bij je thuis, zowel binnen als buiten, zodat je met een gerust hart je huis kunt verlaten met de gedachte dat het goed beveiligd is met slimme camera's.

Filter

Arlo

Een extra paar ogen

Helaas kunnen we niet overal tegelijk zijn waar we graag zouden willen zijn. Dankzij de slimme beveiligingsproducten van Arlo ben je in staat om zorgvuldig te waken over de plaatsen die voor jou het belangrijkst zijn.


Dankzij het ruime aanbod aan camera's vind je altijd een camera (binnen of buiten) die aan je wensen voldoet. Met de bekabelde modellen kun je constant één gebied in de gaten houden, terwijl de draadloze modellen een flexibele, op batterijen werkende bewaking mogelijk maken.

Smart control

Naast je slimme beveiligingsapparaat, kun je de Arlo-app downloaden voor een eenvoudige bediening op afstand. Je ontvangt meldingen op je telefoon wanneer camera's of deurbellen een beweging of geluid detecteren en ze nemen een korte videoclip op om je te laten zien wat er aan de hand is. Via de app kun je video- en audio-opnamen van je apparaten opslaan en deze met anderen delen.


Arlo-producten zijn direct compatibel met Google Assistant en IFTTT. Eenmaal verbonden met een van deze slimme assistenten, kun je spraakopdrachten gebruiken om de live beelden direct vanaf je beveiligingsapparaat te zien.

Arlo gaat verder dan alleen beveiliging

Veiligheid is uiterst belangrijk voor Arlo. Maar ze hebben ook veel werk gestoken in het ontwerp van hun slimme veiligheidsapparaten. Elk apparaat heeft een stijlvol, aantrekkelijk en modern design. De gladde en goed afgewerkte behuizing is een echte toevoeging en beschermt tegelijkertijd de slimme technologie die binnenin zit.