• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Apple

Apple

Met Apple haal je niet alleen producten in huis die je helpen om meer uit je dagelijks leven te halen, de apparaten zijn ook nog eens van fantastische kwaliteit, hebben een stijlvol design en beschikken over de meest innovatieve apps en diensten zoals Apple TV+ en Apple Music.

Filter

Waarom kiezen voor Apple?

Apple staat aan de basis van je Apple HomeKit ecosysteem waar slimme apparaten kunnen samenwerken in je smart home via je iPhone, iPad of Apple Watch. Een aantal merken die compatibel zijn met Apple HomeKit zijn Philips Hue, Nanoleaf, Eve, tado° en Bosch. Daarnaast kun je Siri, de spraakassistent van Apple, opdrachten geven om jouw smart home te kunnen besturen. Vraag aan Siri om je tado° thermostaat lager te zetten of om de slimme beveiligingscamera beelden te bekijken wanneer je op vakantie bent.

Apple TV of iPad als centrum van je smart home

Je kunt je Apple TV of iPad instellen als centraal bedieningscentrum voor je smart home. Je hebt dus geen apart HomeKit basisstation nodig. Ben je onderweg naar huis en wil je thuiskomen in een warm huis, dan kan je via je Apple TV of iPad ervoor zorgen dat de verwarming alvast wordt aangezet. Je HomeKit apparaten maken dan verbinding met je iCloud-account. Hierdoor kun je altijd en overal je HomeKit compatibele apparaten bedienen.

Wat maakt Apple bijzonder?

Apple ontwerpt en ontwikkelt eigen besturingssystemen, hardware, applicatiesoftware en diensten om je producten en oplossingen met een innovatief ontwerp, geavanceerde gebruiksvriendelijkheid en naadloze integratie te bieden. Het productportfolio van Apple varieert van smartphones, smart watches en tablets, tot desktopcomputers en laptops, tot slimme spraakassistenten en koptelefoons. Je hebt toegang tot content die is afgestemd op al je wensen via de eigen besturingssystemen iOS, MacOS, WatchOS en tvOS.

De voordelen van Apple in één oogopslag:

  • Gratis Home-app
  • Ingebouwde spraakbesturing via Siri
  • Stijlvol design
  • Innovatieve apps
  • Compatibel met veel smart home merken
  • Apple HomeKit ecosysteem