• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.3
Authorized reseller of Meer van Apple , eve

Apple HomePod mini + Eve Energy Matter

1

€ 109,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Apple HomePod mini
Aantal:

1

€ 109,00
Aanpassen
€ 109,00

1

€ 39,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Eve Energy - Stroomsensor en schakelaar
Aantal:

1

€ 39,95
Aanpassen
€ 39,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 148,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Matter
Works with Apple Home

De voordelen van Apple HomePod mini + Eve Energy in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Fantastisch geluid
 • Te gebruiken met spraakassistent Siri
 • Apple HomeKit, Matter en Thread
 • Efficiënt energie besparen

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Of het nu voor het streamen van muziek, als zoekmachine of als smart home-bedieningscentrum is, de HomePod mini maakt indruk met zijn vele functies en ziet er ook nog eens elegant en hoogwaardig uit. Met het slimme Eve Energy stopcontact kun je alle apparaten in je huis slim maken en voortaan bedienen met je iPhone of iPad, of met spraakopdrachten via de HomePod mini. Naast de spraakbediening met de HomePod mini zorgt de integratie in de Apple HomeKit voor een ideale integratie in je smart home.

Meer details
Productinformatie

 • HomePod mini als Thread router: De Apple HomePod kan functioneren als een Thread-border-router die het mogelijk maakt andere producten in het netwerk, compatibel met Thread, met elkaar te verbinden. Het mesh-netwerk zorgt ervoor dat ieder product in het netwerk het signaal versterkt en het bereik vergroot. Zo beschik je over een snellere en stabielere verbinding. De HomePod mini is en Eve Energy zijn ook compatibel met de smart home standaard Matter, die een brug legt tussen de verschillende smart home systemen. Zo kun je via Matter de producten ook gebruiken met Google Assistant of Amazon Alexa.
 • Eenvoudig te installeren: Zoals je van Apple-producten mag verwachten, is het instellen en gebruiken van de HomePod kinderspel. Eve maakt de set-up nog eenvoudiger: sluit de slimme adapter aan op het stopcontact en configureer de aangesloten apparaten via de smartphone-app.
 • 360° Surround Sound: Apple HomePod mini levert ongelooflijk gedetailleerd en rijk geluid, waarmee je het hele volume van je kamer vult. Speciaal ontworpen Apple hardware in combinatie met de S5-chip, drie naar buiten gerichte microfoons en één naar binnen gerichte microfoon, zorgen voor 360° surround sound.
 • Te gebruiken met spraakassistent Siri: Dankzij de gevoelige spraakherkenning van de HomePod kun je je slimme huis van een afstand bedienen. Voeg eenvoudig je Eve Energy toe aan uw bestaande Homekit-systeem en bedien je nieuwe slimme speaker via spraakopdrachten, die zelfs verschillende stemmen herkent.
 • HomeKit via Thread: De Eve Energy maakt het mogelijk gebruik te maken van Thread-verbinding naast Bluetooth. Thread is de belangrijkste communicatiestandaard voor de smart home standaard Matter. Je kunt Siri ook gebruiken om je smartsensor met je stem te bedienen, hem aan te sluiten op andere smart apparaten en hem op afstand te bedienen. Scan eenvoudigweg de code en je kunt aan de slag. 
 • Efficiënt energie besparen: De slimme Eve Energy energiesensor is een echt energiebesparend talent: terwijl hij het verbruik van je elektrische apparaten in de gaten houdt, verbruikt de schakelaar zelf nauwelijks energie. Via de app heb je altijd een oogje op het stroomverbruik van je elektrische apparaten en kun je stroomvreters snel opspeuren door de monitor mogelijkheid.

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 10

Wanneer de HomePod mini wordt ingeschakeld, verschijnt de assistent op je iOS-apparaat. Dan moet je een authenticatie in twee stappen activeren en je bent klaar om te gaan. De Eve Energy is ook snel ingesteld.

Productkwaliteit 9

Apple hecht veel belang aan de milieuvriendelijke verwerking van alle onderdelen, en kiest tegelijkertijd voor hoogwaardige materialen.

App/Software 9

Groot voordeel: er is geen aparte app voor de slimme luidspreker. De speaker wordt beheerd via de HomeKit-app van Apple.

Functionaliteit 10

Eindeloos muziek streamen, stembediening via meerdere commando's (agenda, nieuws, media, podcasts, telefoongesprekken, etc.), Apple HomeKit netwerken en nog veel meer biedt de slimme mini speaker.

Betrouwbaarheid 9

Het touch display aan de bovenkant reageert betrouwbaar. Siri detecteert ook commando's die je aan de andere kant van de kamer geeft. Eve Energy is ook betrouwbaar.

Ontwerp 10

De ronde vorm maakt een minimalistische en moderne indruk. De Smart Speaker mini past in elke woonruimte.

Gegevensbescherming 9

Wanneer Siri het internet gebruikt om je vragen te beantwoorden, is uitgebreide gegevensbeveiliging gegarandeerd. Gegevens worden versleuteld en verzonden met een anonieme Siri ID.

Prijs-kwaliteit 8

Een eerlijke prijs voor een allround slim controlecentrum plus een slim stopcontact.

Wanneer de HomePod mini wordt ingeschakeld, verschijnt de assistent op je iOS-apparaat. Dan moet je een authenticatie in twee stappen activeren en je bent klaar om te gaan. De Eve Energy is ook snel ingesteld.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Apple HomePod mini - Smart Speaker

Afmetingen8,4 x 9,8 cm
Gewicht345 g
Connectiviteit
802.11n Wifi (2,4/5 GHz)
Bluetooth 5.0
Thread
Matter
Ultra Wideband-chip voor het detecteren van devices in de buurt
Matter
StroomverzieningUSB-C-connector
Ingebouwde chipS5 chip
Vermogen20 W
Ingangen
3 microfoons voor Siri spraakbediening
1 microfoon voor geluidsisolatie voor betere spraakherkenning
Besturing
Driver met volledig bereik en twee passieve radiatoren
360 graden geluid dankzij akoestische golfgeleider
Verpakkingsinhoud
1x HomePod mini
1x Lichtnetadapter 20 watt
1x Documentatie

Eve Energy (2020) - Stroomsensor en schakelaar

Afmetingen5,6 x 5,6 x 7,9 cm
Gewicht150 g
Stroomvoorziening
Ingang: AC 100-240 V 50/60 HZ
Uitgang: AC 100-240 V
Max. 11A / 2500 Watt
Vereiste iOS-versieiOS 10.3 of nieuwer
CompatibiliteitStekkers: Soorten E & F, Apparaten: Soorten C & F
VerbindingBluetooth Low Energy, Thread, Matter
Verpakkingsinhoud1x Eve Energy
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Met welke componenten is de mini Smart Speaker te combineren?

Het product, dat uitdrukkelijk op Apple-gebruikers is gericht, communiceert soepel met je via Siri. Hij kan ook op afstand worden bediend via de Home-app op je iPhone. Omdat de slimme luidspreker ook als bedieningscentrum dient, kun je andere smart home-elementen in je Apple-systeem integreren en via de HomePod mini bedienen. Daarnaast kun je via de smart home standaard Matter, het product ook met andere smart home systemen combineren.

Kan ik meerdere HomePod Mini's met elkaar verbinden?

Jazeker, de HomePod mini heeft namelijk de mogelijkheid tot multi-room control, waarmee je verschillende kamers tegelijkertijd van geluid kunt voorzien.

Welke streamingdiensten ondersteunt de HomePod mini?

De Apple HomePod mini ondersteunt alle Apple streamingdiensten, waaronder Apple Music, Podcasts, iHeartRadio, radio.com en TuneIn. Ook ondersteunt de Apple HomePod mini muziekdiensten van derden zoals Spotify.

Hoe stel ik mijn Eve Energy correct in?

De meegeleverde instructies leiden je door het installatieproces.

Hoe kan ik mijn Eve Energy resetten?

Als je de energiemeter van Eve Energy opnieuw wilt instellen op 0,00 kWh, kan je deze stappen volgen: 1) Ga naar Instellingen in de Eve-app en selecteer Eve Energy onder apparaten. 2) Onderaan het scherm zie je de optie apparaat verwijderen. Selecteer deze optie. 3) Bevestig je selectie en verwijder alle historische gegevens. 4) Eve Energy wordt gereset. Steek de sensor in een stopcontact. Druk op de knop aan de zijkant totdat de rode LED begint te knipperen. 5) Nu kan je Eve Energy opnieuw toevoegen in de Eve-app.

Heeft Eve Energy overspanningsbeveiliging?

Nee, momenteel heeft Eve Energy geen eigen overspanningsbeveiliging. Toch kan je de sensor aansluiten op een stopcontact met overspanningsbeveiliging.

Kunnen Eve scenario's worden geautomatiseerd?

Met behulp van regels kun je automatisch scenario's activeren op basis van triggers, zoals locatie wijzigingen of fluctuerende temperatuurmetingen, waardoor je dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Kunnen de gegevens van Eve-apparaten geëxporteerd en beveiligd worden?

Versie 1.2 van de Eve-app biedt je de mogelijkheid om historische gegevens zoals luchtkwaliteit, temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk, energieverbruik te exporteren en extern te beveiligen. Je kan de geëxporteerde gegevens direct op je iPhone of iPad weergeven in Numbers of Excel.

Kunnen andere mensen je uitnodigen voor Apple HomeKit?

Met Apple HomeKit heb je toegang tot jouw Eve-apparaten. Je kan dus ook andere mensen uitnodigen om toegang te krijgen tot jouw sensoren. Als je andere mensen wilt uitnodigen om jouw apparaten via Apple HomeKit te bedienen, moet je je binnen het bereik van de Eve-apparaten bevinden. Voor deze functie is iOS 9 of hoger vereist.

Staat de Eve-app push-meldingen toe?

Nee, aangezien Eve Energy-apparaten compatibel zijn met Apple HomeKit, wordt end-to-end codering gebruikt bij het verzenden en opslaan van gegevens. Niemand anders kan jouw gegevens zien en je push-berichten sturen op jouw smartphone.

Hoe kan ik de Eve App-instellingen volledig resetten?

Als je de Eve-app volledig wilt wijzigen, verwijder dan alle Eve-apparaten die erop zijn aangesloten en selecteer in de instellingen van je iOS-apparaat 'Privacy> HomeKit' en tik vervolgens op 'HomeKit-configuratie opnieuw instellen'. Alle instellingen op je iOS-apparaten met dezelfde iCloud-ID worden dan verwijderd, maar ook die van alle andere gebruikers (vanaf iOS 9).

Wat kan ik doen met onjuiste meetresultaten?

Als de meetwaarden van jouw op batterijen werkende Eve Energy onjuist zijn, moet je eerst de batterijen 15 seconden uit het apparaat nemen en ze vernieuwen. Met deze soft reset kan het probleem vaak verholpen worden. Als het probleem niet kan worden opgelost met de soft reset, moet je een volledige reset uitvoeren.

Wat kan ik doen als mijn Eve Energy niet langer wordt herkend door de app?

Het kan voorkomen dat Eve-apparaten niet langer worden herkend, zelfs niet na de firmware-update in de app. Dit komt vaak omdat de Apple HomeKit database niet correct is geüpdate. Probeer om eerst je iPhone of iPad te herstarten. Als dit niet genoeg is, kun je de meegeleverde handleiding gebruiken om een ​​harde reset uit te voeren.

Wat heb ik nodig om de Eve Energy verbinden met Thread en Matter te verbinden?

Om de Eve Energy te verbinden met Thread en Matter heb je een smart home product nodig dat kan werken als Thread border router. Voorbeelden hiervan zijn een Apple HomePod mini, een Apple TV 4K, Een Google Nest Mini of een Google Nest Hub (Gen. 2). Online kun je een volledige lijst met geschikte producten vinden.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie