Moderne beveiliging voor thuis met Google Nest

Google Nest producten kenmerken zich door de diverse en innovatieve veiligheidsfuncties, gecombineerd met een modern design. De eenvoudig te gebruiken apparaten maken je huis veiliger en zorgen voor meer comfort in je dagelijkse leven. Check hieronder het beste van Google Nest!

Filter
Pagina:
  1. 2
Pagina:
  1. 2

Waarom Google Nest?

Wil je je huis slimmer en veiliger maken? Dan is Google Nest precies wat je nodig hebt! Of het nu gaat om een Google Nest Cam, Google Nest Thermostaat, de slimme bel van Google Nest Hello of een slimme assistent van Google Nest Hub, Google Nest biedt een reeks producten die kunnen worden afgestemd op jouw wensen voor je smart home. De producten kunnen worden aangesloten op andere compatibele smart home apparaten. Koppel bijvoorbeeld je Google Nest Hub en Google Nest Cam Outdoor met een Phillips Hue-lamp en geniet van de mogelijkheid om je lampen te bedienen via spraakopdrachten of stel ze in om rood te knipperen als je camera een onbekende persoon detecteert.

Houd de beveiliging van je smart home onder controle

Met de Nest-app heb je alle apparaten op één plek en kun je ze vanaf daar perfect bedienen. Via het gezinsaccount kunnen meerdere mensen toegang krijgen tot de app en kun je een waarschuwing ontvangen op je smartphone. Je kunt ervoor kiezen om meldingen te ontvangen als een push-bericht of als een e-mail. Dankzij two-step authenticatie zijn persoonlijke gegevens goed beveiligd. De Nest-app is beschikbaar voor Android en iOS.

Wat maakt Google Nest bijzonder?

Google Nest biedt gebruikers de mogelijkheid om een echt modern verbonden huis te maken. De slimme thuisproducten zijn gebruiksvriendelijk, strak ontworpen en eenvoudig te installeren. De slimme beveiligingscamera's van Google Nest zijn nauwkeurig en betrouwbaar, zodat je er vanuit kan gaan dat je huis altijd veilig is. Wanneer je deze camera's combineert met producten zoals de Google Nest Hub, kun je ze op afstand besturen en waarschuwingen ontvangen in het geval van een alarm. Google Nest hecht veel waarde aan gegevensbescherming. Gebruikersaccounts en persoonlijke gegevens worden daarom beschermd door authenticatie in twee fasen.

Alle Google Nest-producten zijn ontworpen met de volgende eigenschappen:

  • Eenvoudige installatie en besturing
  • Intelligente waarschuwingen
  • Compatibel met andere apparaten
  • Bescherming van gegevens door middel van two-step authenticatie
  • Modern design

Welke producten biedt Google Nest?

Het assortiment van Google Nest is breed en biedt het perfecte beginpunt voor het maken van je nieuwe smart home.

Slimme bewakingscamera's

Google Nest bewakingscamera's onderscheiden zich vanwege de haarscherpe beelden in 1080p resolutie, nachtzicht en intercomfunctie. Mocht er iets ongewoons voor de camera bewegen, dan stuurt de ingebouwde bewegingsmelder direct een bericht naar je smartphone. Vanzelfsprekend zijn de outdoor camera's van Google Nest bestand tegen sneeuw en regen en andere weersomstandigheden.

 Google Nest Bewakingscamera's
Geschikt voor binnen/buitenbinnen en buiten (verschilt per model)
Resolutie1080p
Geïntegreerde bewegingsmelder07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Nachtzichtfunctie07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Intercomfunctie07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Verbindingwifi
AppsAndroid, iOS

Slimme sensoren voor meer veiligheid

Bescherm jezelf en de mensen thuis met rook- en koolmonoxidemelders. Met een menselijke stem als alarm, waarschuwen de rook- en koolmonoxidedetectoren van Google Nest je voor verschillende soorten gevaar. Ze onderscheiden de verschillende soorten gevaren zodat je direct weet wat je kunt doen om mogelijk gevaar te bestrijden, ook zodat je onnodige alarmen kunt voorkomen. Om je beveiliging verder te optimaliseren, testen de Google Nest-detectoren zichzelf regelmatig en versturen daarnaast ook gebruiksgrafieken via de app. Voor nog meer veiligheid, verbindt de detector met Google Nest bewakingscamera's om video-opnamen te maken wanneer de rookmelder rook detecteert.

Slimme spraakassistenten

Met slimme spraakassistenten kun je je smart home eenvoudig met je stem bedienen. Zowel met een spraakopdracht of met een paar klikken. Google Assistant is de slimme spraakassistent van Google Nest. Zeg simpelweg "Hé Google" of "Oké Google" en je kunt direct een spraakopdracht laten uitvoeren. Een voorbeeld: "Oké Google, toon me het live-beeld van mijn Google Nest Cam Outdoor" om toegang te krijgen tot de bewakingscamera.

De Google Home slimme luidsprekers worden uitsluitend via spraakopdrachten bediend. Slimme displays zoals de Google Nest Hub hebben ook een scherm als besturingselement. Bekijk bijvoorbeeld foto's of video's van Netflix en YouTube, bekijk de verkeersinformatie of laat je verassen door een heerlijk recept inclusief video.

 Google Nest MiniGoogle HomeGoogle Nest Hub
GrootteDoorsnede: 9,8 cm
Hoogte: 4,2 cm
Stroomkabel: 1,5 m
Doorsnede: 9,6 cm
Hoogte: 14,3 cm
Stroomkabel: 1,8 m
Breedte: 17,85 cm
Hoogte: 11,8 cm
Diepte: 6,73 cm
Stroomkabel: 1,5 m
Stroomvoorzieningnetstroomnetstroomnetstroom
AansluitingenDC-stroomaansluitingDC-stroomaansluitingAC-stroomaansluiting
BesturingssystemenAndroid, iOSAndroid, iOSAndroid, iOS
Optiesspraakopdrachten
smart home besturen
muziek afspelen
spraakopdrachten
smart home besturen
muziek afspelen
spraakopdrachten
smart home besturen
muziek afspelen
video's afspelen
digitale fotolijst
SpraakherkenningTe besturen vanuit andere ruimte
Onderscheid tussen verschillende stemmen
Te besturen vanuit andere ruimte
Onderscheid tussen verschillende stemmen
Te besturen vanuit andere ruimte
Onderscheid tussen verschillende stemmen
Handmatig bedienenaanraakvlaktouchscreen
Sensorenlichtsensor
Bluetooth07D58930-5438-4739-A30C-130B45873ED7svg/Created with sketchtool.
Smart sound - automatische equalizerinstelling

Mesh systeem

Met Google Wifi heb je thuis geen last meer van plekken waar je geen internet kan ontvangen. Het uitstekende bereik zorgt ervoor dat je in de kleinste hoekjes zelfs nog internet hebt. En als dat nog niet genoeg is, kun je ervoor kiezen om een tweede Google Wifi in huis te installeren om je wifi nog verder uit te breiden naar een mesh systeem. Wil je dat je TV de beste wifi verbinding heeft? Met Google Wifi kun je apparaten met prioriteiten instellen. Wil je dat je gasten een eigen wifi netwerk hebben? Geen probleem. Ook dit is gemakkelijk en snel te installeren.

Netwerkmogelijkheden met andere fabrikanten

De slimme producten van Google Nest kunnen niet alleen met elkaar communiceren, maar ze zijn ook compatibel met apparaten van andere leveranciers. Op dit moment is Google compatibel met meer dan 10.000 producten, zoals onder andere Phillips Hue smart lights, IFTTT-apparaten en nog veel meer.