9.0
Authorized reseller of Meer van Google Nest

Google Nest Protect Batterij - Rook- en Koolmonoxidemelder 2de generatie

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 129,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 129,00 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De tweede generatie van de draadloze Google Nest Protect rook- en koolmonoxidemelder is uitgerust met een brandsensor die je waarschuwt voor langzaam smeulend vuur, snel brandend vuur en koolstofmonoxide. Daarnaast is de Google Nest Protect uitgerust met een speciale stoomdetector die onderscheid maakt tussen gevaarlijke rook en waterdamp. De slimme melder is draadloos en heeft een levensduur van maximaal 10 jaar. Het apparaat wordt bestuurd via de app waarin je ook meldingen over mogelijke problemen kunt ontvangen.


Alle voordelen van Google Nest Protect in één oogopslag:

 • Draadloos op batterij
 • Meldingen/notificaties
 • Nachtlampje
 • Uitgebreide detectie voor brandherkenning
 • Koolstofmonoxidesensor

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz

Met zijn zes verschillende sensoren biedt de Google Nest Protect meer dan klassieke rookmelders. Het compacte apparaat waarschuwt voor rook en koolstofmonoxide en bevat onder andere een vroegtijdig waarschuwingssysteem. Hierdoor wordt je door een spraakbericht eerst gewaarschuwd voor mogelijke bronnen van vuur voordat het alarm afgaat. Bovendien biedt de geïntegreerde bewegingsdetectie een kleine verlichting, wat 's nachts handig uitkomt.

Meer details
Productinformatie

 • Bedrade of draadloze variant: De Google Nest Protect is beschikbaar in de bedrade en draadloze variant. Deze variant werkt op batterij en is dus volledig draadloos. De batterijen worden meegeleverd en hebben een redelijke lange levensduur van 3 jaar.
 • Automatische zelftests: Google Nest Protect controleert automatisch batterijen en sensoren meer dan 400 keer per dag. Succesvolle tests worden aangegeven met een groen licht.
 • Vind de weg in het donker: Zin in een midnight snack of moet je 's nachts naar het toilet? De Nest Protect heeft nu een nachtlampje dat oplicht, om jou de weg te wijzen.
 • Koolstofmonoxidesensor: Koolstofmonoxide is onzichtbaar en levensbedreigend. De Google Nest Protect detecteert het geurloze gas en waarschuwt je rechtstreeks via een alarm en in de app.
 • Onderscheidt rook van stoom: De rookmelder van Nest maakt gebruik van algoritmen om te bepalen of het gaat om waterdamp of rook. Vals alarm wordt hierdoor geminimaliseerd.
 • Lange levensduur: Rookmelders van Google Nest Protect zijn voorzien van koolstofmonoxidesensoren en waarschuwen voor maximaal tien jaar voor het geurloze en zeer giftige gas.
 • Altijd op de hoogte: Gaat het alarm af? Zijn de batterijen leeg? Of komt één van de sensoren niet goed uit de test? Dan wordt dit automatisch en onmiddellijk via de app gemeld.

Google Nest Protect Draadloos in actie

De nieuwe generatie Google Nest Protect heeft een flinke update gehad en brengt een aantal nieuwe functies met zich mee. Zo is het apparaat iets ronder en nog compacter. De deksel is opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat er geen vuil naar binnen kan. Het nieuwe model heeft zes sensoren die allemaal een eigen functie hebben. Het belangrijkste is nog steeds de branddetectie, waarbij de Nest Protect zowel langzaam, smeulend vuur als een flinke brand met veel rook herkent. Daarnaast meet de Nest Protect de temperatuur in huis, heeft het een rooksensor en een koolstofmonoxidesensor. De totale levensduur bedraagt mazimaal 10 jaar. Het apparaat test zichzelf automatisch meer dan 400 keer per dag en stuurt meldingen naar de Nest-app indien nodig.


Een bijzondere functie is de vroegtijdige waarschuwing. Zo gaat het alarm niet meteen af en krijg je eerst een waarschuwing. Middels een spraakbericht op alle Google Nest-apparaten wordt gemeld dat rook zich verspreid in bijvoorbeeld de keuken. Over het algemeen is de nieuwe generatie van de Nest Protect een zeer geavanceerde oplossing voor brandbeveiliging. Het heeft alle gebruikelijke functies van slimme rookmelders en brengt andere zeer praktische nieuwe functies zoals vroegtijdige waarschuwingen en een nachtlampje met zich mee. Voor nog meer veiligheid, koppel dan andere Google Nest producten via wifi met elkaar, zoals de Google Nest Cam Indoor of de Google Nest Cam IQ.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Stel de Google Nest Protect vóór montage in via de app. Dit duurt slechts enkele minuten, waarna je het apparaat aan het plafond kan schroeven.

Productkwaliteit 10

Sterk kunststof materiaal van en lange levensduur.

App/Software 8

Zeer handig: in de app zie je een geschiedenis van elk apparaat. Zo kun je zien wanneer tests zijn uitgevoerd of wanneer de bewegingsdetectie ingeschakeld was. Verder biedt de app de gebruikelijke instellingen.

Functionaliteit 10

Waarschuwing/alarm bij brand en koolstofmonoxide over verschillende Google Nest-apparaten, nachtmodus, stoomdetectie, bewegingsdetectie, app-meldingen in geval van nood, zelftests.

Betrouwbaarheid 9

Handige functies zoals het vroegtijdige waarschuwingssysteem werken goed. Wanneer iets begint te branden, krijg je eerst via een spraakbericht een waarschuwing van het systeem voordat de melder gaat piepen.

Ontwerp 10

Een rookmelder die op een unieke manier afgaat. De nieuwe generatie Google Nest Protect ziet er futuristisch uit en heeft een mooi afgerond ontwerp met ringvormig led-licht.

Gegevensbescherming 8

De wifi-verbinding is gecodeerd volgens algemene 802.11 b/g/n-normen.

Prijs-kwaliteit 9

De tweede generatie Google Nest Protect rook- en koolstofmonoxidemelder is vooral een goede aankoop dankzij zijn lange levensduur. De rookmelder komt met handige functies zoals een vroegtijdig waarschuwingssysteem en nachtlampje.

Stel de Google Nest Protect vóór montage in via de app. Dit duurt slechts enkele minuten, waarna je het apparaat aan het plafond kan schroeven.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmeting13,5 x 13,5 x 3,85 cm
Gewicht van het artikel379 gram
Alarm en meldingenLuidspreker 2 watt, sirene: 85 dB op 3 meter afstand, lichtring met RGB-kleuren en 6 led's
SensorenBrandsensor: 450 nm en 880 nm golflengte, elektrochemische koolmonoxidesensor met een levensduur tot 10 jaar, thermische sensor: ± 1 ºC, vochtigheidssensor: ± 3% RH, aanwezigheidssensor: 120° detectiehoek tot 6 meter, Omgevingslichtsensor: 1-100.000 lux, dynamisch bereik.
ConnectiviteitWifi en Bluetooth Low Energy
Stroomvoorziening6 AA-batterijen
MontageSchroeven
Inhoud verpakking1x Google Nest Protect, 6x batterijen met lange levensduur, 1x ophangsysteem, 4x schroeven, 1x gebruikershandleiding en introductie
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de batterijen van de Google Nest Protect vervangen?

Om de batterijen te vervangen, moet je de Google Nest Protect van het plafond halen en de klep aan de achterkant openen.

Wat is de nachtdetectie van Google Nest Protect?

Google Nest Protect detecteert wanneer je 's avonds het licht uitdoet en zet automatisch de nachtmodus aan. Een groene led-ring toont kort dat alle functies overdag met succes zijn gecontroleerd. Met bewegingsdetectie verlicht de rookmelder ook het pad waar je loopt.

Hoe lang kan ik de Google Nest Protect gebruiken?

De Google Nest Protect beschermt je huis tot 10 jaar lang. Na deze tijd functioneert de koolstofmonoxidesensor niet meer en moet deze worden vervangen.

Welke certificering heeft de Google Nest Protect?

De Google Nest Protect is getest door Underwriters Laboratories (UL) om te voldoen aan de Europese, Amerikaanse en Canadese veiligheidsnormen. Het voldoet aan de volgende normen voor rook- en koolmonoxide-detectoren: EN-14604, EN-50291, EN-50271: 2010, EN-50292.

Is de Google Nest Protect weerbestendig?

Het apparaat is alleen bedoeld voor gebruik binnenshuis. Monteer daarom de Nest Protect alleen op plaatsen waar de temperatuur niet lager is dan 4°C en niet hoger dan 38°C. De Google Nest Protect is ontworpen voor een omgeving met een luchtvochtigheid van 20% tot 80% (niet-condenserend).

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie