Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Eve

Eve - Apple HomeKit compatibele smart home producten

Eve onderscheidt zich met een uitgebreide reeks aan producten die je slimme huis en tuin mooier en comfortabeler maken. Het assortiment bestaat uit slimme apparaten zoals verwarmingsthermostaten, rookmelders, bewegingsmelders en deur/venster-sensoren, maar ook uit smart plugs en slimme verlichtingssystemen. Met Eve wordt je dagelijks leven gemakkelijker en maak je je huis tegelijkertijd energiezuiniger. Met end-to-end encryptie is je persoonlijke informatie alleen zichtbaar voor jezelf, zelfs als je onderweg bent. Alle Eve-producten hebben geen eigen cloud of smart home control center nodig en zijn volledig compatibel met Apple HomeKit.

Waarom kiezen voor Eve?

Eve is een eenvoudige manier om op verschillende manieren je smart home uit te breiden. Eve-producten combineren geavanceerde software met moderne hardware en een fraai design. Super handig: de eenvoudige setup is in slechts een paar stappen te doorlopen en vervolgens heb je kun je al je slimme apparaten bedienen via je iPhone, iPad, Apple Watch en Siri.

Eve en Apple HomeKit

Eve en Apple HomeKit zijn een perfect team. Daarom heb je altijd alle Eve-apparaten met iPhone, iPad, Apple Watch, HomePod en iPod touch onder controle. En als je een HomeKit-besturingscentrale thuis hebt, kun je dat ook onderweg doen. Integreer je Eve smart home componenten snel en eenvoudig in geautomatiseerde routines en scenario's. Laat bijvoorbeeld alle verlichting aangesloten op slimme stopcontacten inschakelen zodra de bewegingsmelder een alarm geeft. Alle Eve-producten zijn binnen enkele seconden geïnstalleerd in de Apple Home-app of de Eve-app.

Eve-app

Alle HomeKit-apparaten, ook die van andere fabrikanten, zijn compatibel met elkaar en kunnen gemakkelijk worden bediend via de Eve-app of Apple Home-app.

Met de gratis Eve-app kun je ook:

 • Alle Eve apparaten optimaal instellen
 • Gegevens en kosten bekijken van je gebruik
 • Eve apparaten door middel van tijdschema's besturen
 • Nieuwe functies met firmware-updates ontvangen

Eve en privacy

Eve hecht veel waarde aan veiligheid en privacy. Daarom is Eve van de grond af aan ontworpen om je privacy te beschermen. De apparaten werken samen zonder internetverbinding, er is geen toegang tot een cloud en er is geen registratie nodig. Alle gegevens die van je apparaten worden verzameld, worden volledig versleuteld (end-to-end encryptie) en lokaal op je apparaten opgeslagen. Bij Eve zijn je persoonlijke gegevens optimaal beschermd en jij bent de enige die hier toegang tot heeft - zelfs als je je smart home onderweg bedient.

Ontdek de Eve producten bij tink

Optimale controle

Eve Button: Naast je stem of de knop op het apparaat biedt Eve Button nog een mogelijkheid om je smart home comfortabel en eenvoudig te bedienen. Bedien losse apparaten, individuele kamers of je hele huis met slechts één knop. Druk eenmaal, tweemaal of lang op deze toets om je verlichting, stroomvoorziening of andere HomeKit-apparaten te bedienen. Met instelbare scenario's kun je op elk moment de juiste sfeer creëren.

Eve Energy & Eve Energy Strip: De Eve Energy slimme stekkers en de Eve Energy Strip slimme stekkerdozen zorgen voor volledige controle in je huis. Maak van je gewone huishoudelijke apparaten en lampen slimme apparaten en zet ze aan en uit met de spraakassistent Siri of via de app, vanaf iedere locatie. Wees te allen tijde op de hoogte van het elektriciteitsverbruik en bespaar energie en kosten. Of beheer de apparaten op basis van intelligente schema's. Eve producten zijn ook TÜV gecertificeerd.

Verlichting

Eve Flare: De slimme bolvormige lamp zorgt overal in een fractie van een seconde voor de juiste sfeer door middel van een app of een spraakopdracht via Siri. Ontdek de bestaande kleurencreaties of maak je eigen kleurcreaties. Eve Flare is IP65 water- en stofdicht, dus je kunt hem niet alleen in de woonkamer of in de badkamer gebruiken, maar ook in de tuin of naast het zwembad. De draagbare led-lamp levert energie voor maximaal zes uur en kan draadloos worden opgeladen.

Eve Light Strip & Extension: Met de Eve Light Strip & Eve Light Strip Extension kun je verlengbare led-lightstrips in je huis aanbrengen. Zo creëer je thuis gegarandeerd de perfecte licht stemming. De lightstrips kunnen overal eenvoudig worden geïnstalleerd, dus ook de hoek of boven op de kast. Dankzij 1800 lumen kun je elke kamer van helder of gedimd licht voorzien zodat je bij elke situatie het juiste licht hebt. Ook hiermee kun je slimme scenario's als 'filmavonden' creëren en het licht daarop laten aanpassen.

Meer comfort in huis

Eve Thermo: Synchroniseer de verwarming met je dagelijks leven met behulp van de geïntegreerde schema's van de Eve Thermo. Laat het slimme systeem bijvoorbeeld alleen verwarmen als er iemand thuis is. Natuurlijk kun je de temperatuur aanpassen naar de temperatuur dat past bij het moment, door middel van een spraakopdracht of de Eve-app. In combinatie met de Eve Door & Window bespaar je elektriciteit en kosten zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Want de Eve Thermo stopt automatisch met verwarmen zodra de ramen of deuren geopend zijn.

Eve Room: De Eve Room binnenklimaat sensor biedt te allen tijde informatie over de luchtkwaliteit, luchtvochtigheid en kamertemperatuur. De slimme sensor zorgt daarnaast niet alleen voor tijdelijke schone lucht in je huis, maar houdt het ook gezond, en dat volledig automatisch. Maar hoe werkt dat? Wanneer de lucht binnen verbeterd kan worden activeert de sensor een aangesloten luchtbevochtiger via Eve Energy zodra de luchtvochtigheid onder de 50% daalt. De Eve-app toont ondertussen de belangrijkste meetwaarden in gedetailleerde grafieken en toont verschillende trends. Zo heb je altijd overzicht over de omstandigheden in je kamer en heb je altijd schone lucht in huis.

Beveiliging

Eve Motion: Met Eve haal je meer veiligheid in huis. De Eve sensor detecteert wanneer vreemden toegang proberen te krijgen tot je huis. De draadloze, slimme bewegingssensor waarschuwt je direct zodat je meteen kunt reageren. Je kan de sensor ook instellen om de bewegingen van spelende kinderen of je huisdieren te negeren. De IPX3 waterdichte sensor is perfect voor gebruik buitenshuis. Je komt dus nooit meer thuis in het donker. Met de Eve Motion kun je ook je slimme apparaten thuis automatiseren. Op zoek naar de lichtschakelaar in het donker? Dit is verleden tijd met de Eve Motion.

Eve Door & Window: Heb je alles dicht en op slot gedaan thuis? Controleer met behulp van Siri of met de Eve-app vanaf iedere locatie in een paar seconden of alle ramen, deuren, de tuinpoort of de garage daadwerkelijk gesloten zijn. De app geeft ook aan wanneer en hoe lang het kelderraam voor het laatst is geopend. Als je een deur onverwacht opent, informeert het intelligente deur- en raamsysteem je onmiddellijk.

Eve Smoke: De Eve Smoke is een slimme rookmelder, die je waarschuwt wanneer er rookontwikkeling optreedt, zelfs boven de 85 dB. Als je niet thuis bent, waarschuwt het systeem je onmiddellijk door een bericht naar je iPhone te sturen. Het apparaat test zichzelf meerdere keren per dag en controleert de functionaliteit van de sensoren. Bovendien kan hij in scenario's met slimme lampen worden geïntegreerd als er een HomeKit-besturingscentrale aanwezig is. De Eve Smoke verlicht de vluchtroute voor je en je dierbaren in geval van gevaar. Als je tijdens het koken per ongeluk een vals alarm laat afgaan, kun je het op je iPhone eenvoudig uitschakelen.

Outdoor

Eve Aqua: Laat je tuin altijd bloeien met de Eve Aqua - ook als je op vakantie bent. Activeer automatisch het slimme tijdschema en bewater de bloemen thuis via Siri of met een druk op de knop in de app. Het systeem schakelt automatisch uit na een door jou ingestelde tijd wat handig is voor het geval dat je vergeet om hem uit te schakelen. In de Eve-app kun je zien wat het waterverbruik is tijdens verschillende tijdsintervallen. Ben je op vakantie en er is een hittegolf voorspeld? Geen probleem, met een HomeKit-besturingscentrale kun je de kraan vanaf iedere locatie aan en uit zetten.

Eve Degree: Altijd op de hoogte van het weer met de precieze meetresultaten van de Eve Degree. Het slimme weerstation geeft je alle informatie die je nodig hebt om te weten of je de was naar binnen moet halen of dat je nog even op de bank kan blijven liggen. De precieze sensoren meten vochtigheid, luchtdruk en temperatuur en houden rekening met gegevens uit het verleden bij het voorspellen van het weer. De Eve-app registreert en visualiseert het verloop van de weersomstandigheden voor optimaal gebruik van je Eve Degree.

Alle voordelen van de Eve producten in één oogopslag:

 • Energie besparen
 • Intuitieve app
 • Apple HomeKit compatibel
 • Hoogwaardige kwaliteit
 • Eenvoudige installatie
 • Geen bridge nodig
 • Hoge privacybescherming
 • Bluetooth of wifi verbinding afhankelijk per product

Installatie van Eve apparaten

Eve producten zijn eenvoudig te installeren en kunnen in een paar eenvoudige stappen worden voltooid.

 1. Plaats de batterij in het apparaat of laad de batterij op
 2. Op de gewenste plek bevestigen
 3. Maak verbinding met de app via de code van het product
 4. En klaar!
Resultaten weergeven