• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Een slimmer huis met tink

tink is Europa's grootste expert op het gebied van smart home producten met meer dan 700.000 klanten. Op deze pagina leer je alles over hoe je jouw huis slim kan inrichten. De interactieve afbeelding hieronder laat je zien hoe je slimme producten in je huis kan integreren. Je vindt hier ook een overzicht van alle categorieën die we bij tink aanbieden. Ontdek de voordelen van smart home en welke producten bij jou passen, we helpen je graag verder.

Swipe naar links of rechts om door de kamer te bewegen

Philips Hue lamp

Philips Hue lamp

tado° Slimme Bedrade Thermostaat

Sonos One SL Stereo Set & Sonos Ray

Google Nest Cam (batterij)

De bundels op de afbeelding

Volledige controle over je slimme huis

Verbind met de app

Smart home producten kun je altijd verbinden met een app op je smartphone. De app geeft je een volledige weergave van de status van je smart home en de mogelijkheid om op iedere plek eenvoudig je smart home te bedienen.

Spraakbediening

Bedien je huis met je stem. Schakel je slimme ecosysteem in met eenvoudige spraakopdrachten. Verander makkelijk de temperatuur in huis, dim je lichten of laat je favoriete muziek afspelen met je stem.

Routines en tijdschema's

Automatiseer je dagelijks leven met routines en tijdschema's. Stel in dat de verwarming op de badkamer standaard om 7.00 uur aangaat en je nachtlampje om 7.15 uur. Zo begin jij je dag zonder zorgen.

Handmatige bediening

Soms is een product handmatig bedienen de makkelijkste manier. Hoe slim een product ook is, er is altijd een mogelijk om je product handmatig te bedienen.

Ontdek de voordelen per categorie

Leer tink beter kennen

We hebben een aantal van de meest gestelde vragen over wie we zijn en wat we doen op een rijtje gezet.

Een slim huis bestaat uit veel meer dan een paar losse producten, het is een combinatie van software en hardware die samenwerken in een groter ecosysteem. We bieden je oplossingen om je te helpen met het automatiseren van functies in je huis. Daarmee bespaar je niet alleen tijd en energie - maar ook geld.

De producten die we bij tink aanbieden zijn van de hoogste kwaliteit. Dit komt doordat we al onze producten aan de hand van 8 parameters testen; kwaliteit, installatie, software, functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid, ontwerp, gegevensbescherming en de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze producten goed samenwerken in hetzelfde eco-systeem, zodat je je smart home makkelijk uit kunt breiden.

Nee, dat kunnen ze niet. Het hangt ervan af met welke ecosystemen de producten compatibel zijn. Als je meer wilt weten over ecosystemen en welke producenten met elkaar samenwerken, bekijk dan onze ecosystemen pagina.

Er zijn veel voordelen te benoemen aan het gebruik van smart home producten. Maar geld besparen, de verbeterde duurzaamheid, en het toenemende gemak zijn voor tink de belangrijkste voordelen.

Kosten besparen ontstaat wanneer je sensoren verbindt met je thermostaat. Vervolgens kun je de verwarming van je huis regelen via schema's en scenario's. Als je het raam open laat staan, detecteert de sensor dit en meldt dit automatisch aan de slimme thermostaat, die op zijn beurt tijdelijk stopt met verwarmen. Zo voorkom je energieverspilling en verlaag je de verwarmingskosten.

Verbeterde duurzaamheid gaat hand in hand met lagere kosten. Het slim aansturen van je verwarming betekent dat je minder energie verbruikt, wat direct resulteert in een duurzamere leefomgeving. Dit geldt ook voor slimme verlichting, aangezien je tijdschema's in kan stellen of sommige slimme lampen detecteren als je in de buurt bent, zo staat een lamp nooit meer overbodig aan.

Toenemend gemak komt door het automatiseren van een groot deel van je huis, waardoor er minder inspanning van jou wordt vereist. Stel je eens voor hoe het is om huishoudelijke klusjes zoals stofzuigen uit handen te geven aan een robotstofzuiger. Of je lampen automatisch aan te laten gaan als de avond valt. Of geniet thuis van je eigen home cinema ervaring met smart speakers. Bovendien zijn veel smart home producten makkelijk te installeren en te gebruiken. En mocht je nog vragen hebben, we helpen je graag verder.

We helpen je graag verder! We hebben een team van experts klaarzitten dat graag naar jouw wensen luistert en je helpt met al je vragen. Klik hier om een gratis afspraak te maken met één van onze experts, natuurlijk is dit geheel vrijblijvend.