9.3
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini

1

€ 99,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 99,95

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 149,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Hey Google
Belangrijkste functies

De Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-Pack + Dimmer Switch is een uitstekend pakket om aan slimme verlichting te beginnen. Je kunt de lampen op verschillende manieren bedienen: via bluetooth, met de meegeleverde Dimmer Switch of Hue Bridge en tenslotte via spraakbesturing. Door de slimme ledlampen met de Google Nest Mini te verbinden is een simpele spraakopdracht genoeg om de helderheid van de lamp aan te passen.

De voordelen van Philips Hue White E27 Starter Kit + Nest Mini in één oogopslag:

 • Dimbaar licht
 • Handige geofencing-technologie
 • Zuinig
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven
 • Compact entertainment pakket

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Een slim verlichtingssysteem en een slimme speaker in één handig pakket: de Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit zit vol handige functies om je verlichting echt slim te maken. Je kunt de lampen op basis van schema's aan- en uit laten, gebruik maken van geofencing en veel meer. Daarnaast kun je ook de Google Nest Mini gebruiken om de lampen te dimmen of aan- en uit te zetten. De Google Nest Mini kan bovendien je assistent zijn en je vragen beantwoorden met behulp van de Google zoekmachine, of je favoriete muziek afspelen.

Productinformatie

 • Dimbaar licht: Je kunt de helderheid van de lampen vloeiend dimmen in de app of via spraakbediening.
 • Handige geofencing-technologie: Laat je Hue-netwerk meten of je smartphone in de buurt is. Je lampen gaan dan automatisch uit wanneer je je huis verlaat en gaan weer aan zodra je thuiskomt.
 • Zuinig: De lampen hebben het energielabel A+ en hebben maar een fractie van het energieverbruik van traditionele gloeilampen.
 • Je persoonlijke assistent in het dagelijks leven: De Google Assistant is de perfecte hulp in het dagelijks leven. Met toegang tot 's werelds grootste database, beantwoordt hij al je vragen. Hij herinnert je aan je afspraken, leest je berichten voor en vertelt je het weerbericht.
 • Compact entertainment pakket: De slimme speaker is meer dan alleen een spraakassistent. Via wifi heb je toegang tot een verscheidenheid aan streaming diensten, waaronder Spotify, Google Play Music, YouTube Music en TuneIn. De kleine, krachtige luidspreker is verbeterd ten opzichte van zijn voorganger om een nog helderder, rijker geluid met meer bas te leveren.

Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini in actie

De White Ambiance Starter Kit E27 van Philips Hue bevat naast drie geavanceerde lampen met E27 fitting ook de Philips Hue Bridge en een Hue Dimmer Switch. De Bridge is het hart van dit slimme verlichtingssysteem, dat tot 50 lichtbronnen uitgebreid kan worden. De Bridge wordt met een ethernet-kabel aan de router aangesloten. Zo ontstaat er een directe koppeling met je thuisnetwerk en kun je met de app de Bridge, en zo de lampen besturen.

Slimme bediening

Met de schema-functie schakel je de lampen in of uit volgens je dagschema. De lichtwekker simuleert een aangename zonsopgang in je slaapkamer zodat je prettig wakker wordt. Je kunt deze en alle andere functies eenvoudig bedienen via de gratis Philips Hue app. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je ook de Dimmer Switch gebruiken om hem te bedienen. Je kunt de Switch als een lichtschakelaar aan de muur bevestigen. De afstandsbediening die er op zit is magnetisch en kan er op elk moment gemakkelijk vanaf worden gehaald om hem te gebruiken. De Dimmer Switch kan tot 10 Hue-lampen tegelijk aansturen en heeft een bereik tot 12 meter.


Philips Hue kun je ook bedienen met spraakopdrachten. Gebruik de Google Nest Mini om de lampen met je stem te bedienen. Op verzoek kun je je voorgeprogrammeerde scènes activeren, individuele lampen in- of uitschakelen en genieten van het comfort van je Hue-lampen met een simpele spraakopdracht.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-Pack + Dimmer Switch

ProductafmetingenPhilips Hue White lampen: Ø 62 x 110 mm
VerbindingenZigBee
Ethernet (Bridge)
Bluetooth
Energieverbruik lampen9 Watt
Lichststerkte806 lumen
Kleurtemperatuur2700 K
FittingE27
Inhoud doos3x Philips Hue White E27 Bluetooth Lampen
1x Philips Hue Bridge netstroom kabel ethernet kabel
1x Philips Hue Dimmer Switch

Google Nest Mini - Slimme Speaker

ProductafmetingenDiameter: 98 mm hoogte: 42 mm kabellengte: 1,5 meter
Gewicht181 gram
ConnectiviteitWifi 802.11b/g/n/ac (2 4 GHz / 5 GHz)
Bluetooth 5.0
StroomvoorzieningNetstroom
Inhoud doosGoogle Nest Mini, kabel, installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Heb ik per se een Bridge nodig om de Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-pack te bedienen?

Nee je kunt de Philips Hue White Bluetooth Starter Kit E27 3-pack ook eenvoudig via bluetooth met je smartphone of tablet verbinden. Wanneer je de lampen via de Bridge bestuurt krijg je echter toegang tot een aantal extra functies.

Hoeveel lampen kun je met de app besturen?

Je kunt tot 50 slimme lampen tegelijk met een Bridge verbinden. Daarnaast kun je ook "Friends of Hue" producten met de Bridge verbinden.

Kan ik ook andere kleuren dan wit kiezen?

Nee dat is alleen mogelijk met Philips White & Color Ambiance.

Kan ik de microfoon van de Google Nest Mini uitzetten?

Ja er zit een schakelaar op de achterkant van de Google Nest Mini waarmee je de microfoons kunt uitschakelen.

Kan ik telefoneren met de Google Nest Mini?

Helaas is het niet mogelijk om een telefoongesprek te voeren via een smart speaker van Google. Toch zijn de mogelijkheden verder niet beperkt: je kunt namelijk wel contactpersonen bellen door Google hier opdracht voor te geven middels een spraakopdracht. Google Assistant zal vervolgens de persoon bellen via je smartphone. Hierbij kun je enkel gebruik maken van de microfoon op je telefoon dus deze moet alsnog bij de hand liggen.

Met welke mobiele apparaten werkt de Google Nest Mini?

De Google Home app - en daarmee Google Assistant is compatibel met Android 4.4+ en iOS 9.1+.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.