• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.3

Philips Hue White Ambiance 3-pack Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini

1

€ 129,95 € 109,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Aanpassen
€ 129,95 € 109,95
F

1

€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Google Nest Mini - Slimme Speaker
Aantal:

1

€ 59,00
Aanpassen
€ 59,00

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 179,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Starter Kit is de ideale introductie tot de wereld van slimme verlichting. De kit bestaat uit drie lampen, een Bridge en een Dimmer Switch, die je talrijke functies bieden. Je bestuurt de lampen via de gratis app, met de Dimmer Switch of met spraakbesturing. Met de Google Nest Mini bestuur je niet alleen je lampen, maar kun je ook gebruik maken van de volledige databank van Google’s zoekmachine. De Nest Mini is de opvolger van de succesvolle Google Home Mini, met aanzienlijk betere spraakherkenning, bluetooth verbinding en beter geluid dan zijn voorganger.


De voordelen van de Philips Hue White Ambiance Starter Kit + Google Nest Mini in één oogopslag:

 • Warm en koel wit, dimbaar licht
 • Handige geofencing-technologie
 • Meer flexibiliteit
 • Verlichting voor elk moment
 • Slimme spraakassistent

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Richard

Een zeer interessante Starter Kit. De Philips Hue beschikt over uitgebreide functionaliteit dankzij tijdschema’s en licht dat je op elke situatie kunt aanpassen. Daarnaast beschikt de set over de slimme spraakassistent Google Nest Mini. Met eenvoudige spraakopdrachten als “Oké Google” bedien je de slimme lampen en laat je ze dimmen wanneer jij dat wilt. Naast het opvragen van het nieuws en het maken van afspraken beschikt de Nest Mini over eindeloze functies voor je slimme woning, waarmee je eenvoudig al je gekoppelde producten kunt aansturen.

Productinformatie

 • Warm en koel wit, dimbaar licht: Je kunt niet alleen de helderheid van de lampen instellen, ook de kleurtemperatuur kun je aanpassen.
 • Handige geofencing-technologie: Laat je Hue-netwerk de locatie van je smartphone weten. Je lampen gaan dan automatisch uit wanneer je je huis verlaat en gaan weer aan zodra je thuiskomt.
 • Meer flexibiliteit: Je verlichtingssysteem kan nu eenvoudig met je smartphone bediend worden. Dankzij de Dimmer Switch kunnen je lampen ook zonder telefoon aangezet of gedimd worden. Nog makkelijker is het met de Google Assistant. Met een simpele spraakopdracht zet je de lichten aan of uit, dim je ze of speel je jouw scènes af.
 • Verlichting voor elk moment: De Starter Kit bevat 4 vooringestelde lichtscènes. "Energie" en "Concentratie" zorgen met hun koele tinten voor een perfecte werksfeer, terwijl "Lezen" en "Ontspannen" met hun warme licht de juiste sfeer creëren voor een filmavond of om te ontspannen.
 • Slimme spraakassistent: De Google Nest Mini heeft toegang tot de Google database. Hierdoor kun je een oneindige hoeveelheid informatie verkrijgen: of het nou het laatste nieuws is of gedetailleerde feiten over de meest uiteenlopende thema's, de Google Nest Mini heeft alle antwoorden. Daarnaast kun je met de Google Nest Mini eenvoudig je smart home omgeving besturen door middel van spraakopdrachten.

Philips Hue White Ambiance Bluetooth Starter Kit + Google Nest Mini in actie

De White Ambiance Starter Kit E27 van Philips Hue bevat naast drie geavanceerde lampen met E27 fitting ook de Philips Hue Bridge en een Hue Dimmer Switch. De Bridge is het hart van dit slimme verlichtingssysteem, dat tot 50 lichtbronnen uitgebreid kan worden. Onderling communiceren de lampen dan via de betrouwbare ZigBee verbinding. De Bridge wordt met een ethernet-kabel aan de router aangesloten. Zo ontstaat er een directe koppeling met je thuisnetwerk en kun je met de app de Bridge, en zo de lampen besturen. Het witte licht van de lampen is via de app instelbaar: warm wit licht dient ter ontspanning, koel wit licht bevordert je concentratie. Breid je smart home uit met de Google Nest Mini om van nog meer functies gebruik te maken. Eenmaal geïnstalleerd, bestuur je al je slimme producten met simpele spraakopdrachten.

Een compleet pakket

Met de schema-functie schakel je de lampen in of uit volgens je dagschema. De lichtwekker simuleert een aangename zonsopgang in je slaapkamer zodat je prettig wakker wordt. Je kunt deze en alle andere functies eenvoudig bedienen via de gratis Philips Hue App. Als je je smartphone niet bij de hand hebt, kun je ook de Dimmer Switch gebruiken om hem te bedienen. Je kunt de Switch als een lichtschakelaar aan de muur bevestigen. De afstandsbediening die er op zit is magnetisch en kan er op elk moment gemakkelijk vanaf worden gehaald om hem te gebruiken. De Dimmer Switch kan tot 10 Hue-lampen tegelijk aansturen en heeft een bereik tot 12 meter. Maar er is een nog makkelijkere manier om je lampen te bedienen: activeer de geofencing functie en ervaar hoe de lampen zich aanpassen aan je aanwezigheid. Als je je huis verlaat, gaan de lampen uit en andersom; dit bespaart elektriciteit en zorgt ervoor dat je altijd thuiskomt in een goed verlicht huis!


Google Nest Mini biedt je een andere intuïtieve manier om de lichten te bedienen: je stem. Op deze manier kan de Nest Mini alle opgeslagen scenario's uitvoeren, de lichten op individuele manieren instellen of je het laatste nieuws voorlezen. Grappen vertellen, het weer aankondigen en je aan je afspraken herinneren, je persoonlijke Google Assistant maakt het mogelijk.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Richard

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPhilips Hue White Ambiance lampen: 60 x 110 mmGoogle Nest Mini: 98 x 4,2 mm; 1,5 m kabel
VerbindingenPhilips Hue: ZigBee, ethernet (Bridge)Google Nest Mini: wifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz), bluetooth 5.0
Energieverbruik lampen9 Watt
Lichststerkte806 lumen
Kleurtemperatuur2200 - 6500 K
LuidsprekerVerbeterde 40 mm driver
Stroomvoorziening5 V, 1,8 A
netstroom kabel (inbegrepen)
Inhoud doos3x Philips Hue White Ambiance E27 Bluetooth Lampen
1x Philips Hue Bridge, netstroom kabel, ethernet kabel
1x Philips Hue Dimmer Switch
1x Google Nest Mini, handleiding, netstroom
Installatie
FAQs
Hoeveel lichtscènes kan ik met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit creëren?

Er kunnen tot 90 verschillende scènes met de Philips Hue White Ambiance Starter Kit worden gecreëerd. Scènes kunnen echter alleen op het wifi netwerk thuis worden aangemaakt, de functie is niet op afstand te gebruiken.

Hoeveel lampen kun je met de app besturen?

Je kunt tot 50 slimme lampen tegelijk met een Bridge verbinden. Daarnaast kun je ook "Friends of Hue" producten met de Bridge verbinden.

Kan ik ook andere kleuren dan wit kiezen?

Nee, dat is alleen mogelijk met Philips White & Color Ambiance.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie