• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
  • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
  • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Ecosystemen

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Compatibiliteit

Luchtreinigers

Een gezonde omgeving met slimme luchtreinigers

Je omgeven met schone lucht heeft een positieve invloed op je gezondheid. Slimme luchtreinigers meten en verbeteren de luchtkwaliteit. Voel je fit en verbeter je binnenhuisklimaat, zonder dat je daar zelf actief mee bezig hoeft te zijn.

Filter

Kies voor tijdschema’s of automatisch

Kies zelf of je de luchtreiniger wilt laten werken op basis van tijdschema’s, of op basis van de gemeten luchtkwaliteit.

Smart home integratie

Koppel de luchtreiniger aan andere slimme producten via smart home integratie en neem de luchtreiniger op in je smart home ecosysteem.

Verschillende ventilatiestanden

Op basis van de gemeten luchtkwaliteit kun je ook zelf kiezen op welke stand je de luchtreiniger wilt zetten. Daarnaast kun je kiezen voor een extra stille nachtmodus.

Inzicht in de luchtkwaliteit

Via de app kun je de gemeten luchtkwaliteit inzien en de luchtreiniger op afstand bedienen.

We verkopen ook losse luchtkwaliteitmeters

Klik hier!
 Hombli Smart Air Purifier

Investeer in een gezonde omgeving

Het bewust bezig zijn met een gezond binnenklimaat is iets dat over het algemeen te weinig wordt gedaan. Dit terwijl een te lage luchtkwaliteit effect kan hebben op je gezondheid en kan leiden tot verschillende klachten. Beginnend van lichte klachten als hoofdpijn, branderige ogen en verslechterde concentratie, tot serieuzere aandoeningen als astma of longemfyseem.

Slimme luchtreinigers helpen je ervoor te zorgen dat de lucht in je omgeving van de juiste kwaliteit is. Kies zelf of de reiniger werkt op basis van de gemeten kwaliteit, of dat je handmatig of via de app de luchtreiniger inschakelt wanneer dat nodig is. Op deze manier kun je zorgen voor een prettige en gezonde omgeving. Niet alleen voor jou, maar voor het gehele huishouden is dat van belang.