• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.3
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit + Google Nest Hub (Gen. 2)

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 199,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit en de Google Nest Hub (Gen. 2) vormen de perfecte combinatie om de smart home wereld te gaan ontdekken. De slimme lampen zijn veelzijdig en zorgen ervoor dat je je huis altijd zoals jij dat wilt kunt verlichten. De Google Nest Hub is je slimme assistent en zoekt bijvoorbeeld routes voor je uit of vindt recepten in de database van Google's zoekmachine. Daarnaast kun je de Google Nest Hub ook meteen gebruiken om de slimme lampen te besturen met spraakopdrachten.


De voordelen van de Philips Hue White Starter Kit + Google Nest Hub (Gen. 2) in één oogopslag:

 • Sleep Sensing en handgebaren
 • Nauwkeurige spraak-response
 • Duurzaam design
 • Spraakbesturing
 • Creëer lichtscènes
 • Muziek en video's afspelen

Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Deze set maakt je dag een stuk 'smarter' en dus wat aangenamer. We vinden het een echte toevoeging hoe de Google Nest Hub (Gen. 2) individueel kan worden gepersonaliseerd voor de gebruiker door de integratie met andere Google-services. De producten werken ook perfect met elkaar samen, en het scherm maakt het mogelijk om eenvoudig nauwkeurige instellingen te maken.

Productinformatie

 • Soli sensor brengt meer mogelijkheden: Dankzij de ingebouwde Soli sensor kan de Google Nest Hub bewegingen detecteren. Deze bewegingsdetector kan je slaap analyseren en gericht advies geven dankzij Sleep Sensing. Daarnaast maakt deze sensor het mogelijk de Hub te bedienen met handgebaren zonder het touchscreen aan te raken; ideaal voor als je vieze handen hebt.
 • Accurate respons dankzij 3 Far-field microfoons: Spraakopdrachten verlopen extra soepel dankzij 3 ingebouwde Far-field microfoons. Je kunt met gemak de Hub bedienen vanaf de andere kant van een kamer terwijl je met iets anders bezig bent. Google Nest maakt het gemakkelijk voor je.
 • Gemaakt van 54% gerecycled plastic: Het fraaie ontwerp van de Google Nest Hub bestaat uit 54% gerecycled plastic. Naast dat het product bestaat uit milieuvriendelijk materiaal, fungeert de Google Nest Hub ook als digitale fotolijst. De Hub transformeert automatisch in een haarscherpe digitale fotolijst en is op deze manier een sfeervolle toevoeging aan je huis.
 • Spraakbesturing: Bestuur, beheer en dim je Philips Hue White Bluetooth lampen en andere slimme apparaten met je stem via de Google Nest Hub.
 • Creëer lichtscènes: Maak individuele lichtscènes of gebruik de al voorgeconfigureerde scènes in de app. Je zult merken dat een ander licht voor elke situatie en stemming prettiger is.
 • Muziek en video's afspelen: Door de combinatie van het scherm en de ingebouwde breedband luidsprekers kun je eenvoudig muziek en muziekvideo's afspelen en bekijken.

Philips Hue White Bluetooth Starter Kit + Google Nest Hub (Gen. 2) in actie

De Google Nest Hub is je persoonlijke assistent en controlecentrum in één, terwijl de Philips Hue White E27 Bluetooth lampen alle sterke punten van de huidige smart light technologieën bieden. Google Assistant kan je bijvoorbeeld via Google Calendar herinneren aan je dagelijkse afspraken of met behulp van Maps de snelste route naar je bestemming vinden. Met de Google Nest Hub kun je ook je Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit bedienen. Zowel met je stem, als met de intuïtieve gebruikersinterface. De Philips Hue lampen kunnen individueel of samen worden aangestuurd. Beslis in welke helderheid en kleurtemperatuur je de lampen wilt laten schijnen. Zo kun je thuis zowel een huiselijke en comfortabele sfeer, als een efficiënte werksfeer creëren.

Laat je assistent de juiste stemming creëren!

Gebruik de lichtscènes om je huis nog gezelliger te maken. Gedimd licht helpt je te ontspannen en helder licht helpt je te concentreren. Vanaf nu pas je de instellingen van je lampen gemakkelijk aan via de Google Nest Hub. Het voordeel ten opzichte van andere spraakassistenten is het beeldscherm, waarop je een overzichtelijke weergave van je slimme apparaten en de bijbehorende informatie te zien krijgt. Het hoge-resolutie display, in combinatie met de ingebouwde breedband luidsprekers, is geschikt voor veel meer functies, zoals het afspelen van YouTube video's en het tonen van je Google foto's en video's.


De veelzijdige Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit en Google Nest Hub bieden je toegang tot de wereld van smart home. De Google Nest Hub is eenvoudig te besturen en kan van alle Google applicaties gebruik maken. Dim je verlichting vloeiend, zonder installatie, en creëer lichtscènes om je ruimtes te vullen met een unieke sfeer.

Lees meer
Expert review
9.3
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenPhilips Hue E27 Bluetooth lampen: 7,5 x 8,8 x 16,5 cm
Bridge: 8 x 8 x 2,6 cm
Google Nest Hub (Gen. 2): 69,5 x 177,4 x 120,4 mm
GewichtPhilips Hue E27 Bluetooth lampen: 81,6 g
Bridge: 200 g
Google Nest Hub (Gen. 2): 558 g
Connectiviteit Philips HueWifi, ZigBee
Connectiviteit Nest Hub (Gen. 2)Wifi 802.11b/g/n/ac (2,4 GHz/5 GHz)
Bluetooth® 5.0
Geïntegreerde Chromecast-technologie
802.15.4 (op 2,4 GHz) Thread (Functionaliteit binnenkort beschikbaar)
VermogenPhilips Hue E27 Bluetooth lampen: 9,6 Watt
Google Nest Hub (Gen. 2): 15 Watt netstroom
LevensduurPhilips Hue E27 Bluetooth lampen: 25.000 uur
Kleurtemperatuur2700 K
Inhoud doos3x Philips Hue White E27 Bluetooth lampen, Hue Bridge, ethernet kabel
Google Nest Hub (Gen. 2), netstroom kabel, handleiding, veiligheid- en garantie informatie
Installatie
FAQs
Heb ik een Bridge nodig, om de Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit te bedienen?

Ja, die heb je nodig om de Philips Hue White E27 Bluetooth Starter Kit te bedienen. De Bridge is dan ook in het pakket inbegrepen.

Kan ik de Philips Hue White lampen ook met mijn smartphone besturen?

Ja, dat kan met de gratis Philips Hue app.

Wat houdt de Voice Match-functie van de Google Nest Hub (2e generatie) in?

De Voice Match van Google Nest Hub (2e generatie) geeft meerdere personen toegang tot gepersonaliseerde overzichten, video's, afspraken, enz. Dus de Google Nest Hub (2e generatie) weet met wie het communiceert.

Heb ik aparte boxen nodig om muziek af te spelen?

Nee, de Google Nest Hub (2e generatie) heeft ingebouwde luidsprekers met volledig bereik.

Werkt Google Nest Hub (2e generatie) met Google Nest producten?

Google Nest Hub (2e generatie) werkt feilloos samen met alle Google Nest producten. Door het scherm van de Google Nest Hub (2e generatie) zijn de Google Nest producten die werken met video transmissie goed weer te geven op de Hub.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie