• Jouw webwinkel voor smart home in NederlandJouw webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klantenMeer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getestAlle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Categorie

Prijs (€)

Min
Max

Merken

Laadstation accessoires

Alle benodigdheden voor je laadstation thuis

Elektrisch rijden biedt vele mogelijkheden en het opladen van je elektrische auto is mogelijk op verschillende manieren. Een laadstation komt in vele soorten en maten en is te installeren zoals jij dat wilt. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een laadstation, installatie op een laadpaal of het bevestigen van een laadkabel aan de muur. Voor iedere situatie thuis vind je hier een oplossing om je auto zo optimaal mogelijk elektrisch te kunnen opladen.

Filter

Meer overzicht met een montagepaal

Waar iedereen het eigenlijk altijd over een ‘oplaadpaal’ heeft, is dat eigenlijk helemaal niet zo vanzelfsprekend. Laadstations worden over het algemeen aangeboden als los station dat aan de wand te monteren is. In het geval dat dit niet mogelijk is, of dat je voorkeur uitgaat naar een oplaadpaal, kun je van een montagepaal gebruik maken om je laadstation op te monteren. Zo beschik je over een overzichtelijke oplossing voor elektrisch laden als je geen plek aan een muur hebt voor je laadstation.

Hoe installeer je een montagepaal?

Een montagepaal moet stevig in de grond staan en wordt meestal met behulp van ondersteunende staven zo’n halve meter diep in de grond bevestigd. Bedrading loopt via de achterkant van de paal richting het laadstation via een sleuf aan de achterzijde. Nadat de bedrading is aangesloten op het station kan het gat worden opgevuld. Voor extra stevige bevestiging kun je optioneel gebruik maken van een sokkel, waardoor de paal nog steviger zal staan.

Slimme Energiemeter voor meer comfort

Een slimme energiemeter heb je nodig om gebruik te kunnen maken van een populaire functie binnen elektrisch laden: Dynamic Load Balancing. De slimme energiemeter sluit je aan op het netwerk van je laadstation(s) en deze zorgt ervoor dat de beschikbare energie binnen je capaciteit gemeten wordt. Vervolgens wordt constant de exacte hoeveelheid beschikbare stroom naar je laadstation netwerk gestuurd zodat je de optimale hoeveelheid stroom gebruikt, zonder het stroomnet te overbelasten. Ook kun je hiermee de status van het opladen bekijken via de app op je smartphone.

De voordelen van slimme energiemeters in één oogopslag:

 • Dynamic Load Balancing
 • Optimaal gebruik beschikbare stroom
 • Geen overbelasting
 • Instelbare maximale capaciteit

Laadkabels voor iedere auto

Laadstations worden niet altijd met laadkabels geleverd. Hiervoor bieden wij deze ook los aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbel laadstation met één kabel. Op het moment dat je een tweede elektrische auto besluit aan te schaffen, kun je een losse kabel kopen en ben je direct klaar! Bovendien beschik je soms niet over het juiste type aansluiting. In het geval dat je een type 2 laadstation hebt, maar een type 1 auto, past de standaard kabel van het station niet in je auto. Daarvoor bieden we de T2-T1 kabel aan, die aan de ene kant een type 2 aansluiting heeft en aan de andere kant een type 1 aansluiting.

De voordelen van laadkabels in één oogopslag:

 • Flexibel
 • Type 1 - Type 2 transformatie
 • 3-Fase laden

Wees zuinig op je laadkabels met kabelhouders

De ene kant van je elektrische laadkabel is vanzelfsprekend ingeplugd in je laadstation, bevestigd aan een laadpaal of muur. Maar wat doe je met de andere kant van de laadkabel wanneer deze niet in gebruik is? Sommige stations hebben een geïntegreerde kabelhouder waaraan je de kabel kan ophangen als je deze niet gebruikt. Dit is niet altijd het geval. Een kabel op de grond ‘opbergen’ is slecht voor de kabel en bovendien kan er stof in de kabel komen wanneer de uitgang niet is afgesloten. Hiervoor kan een kabelhouder uitkomst bieden.

De voordelen van kabelhouders in één oogopslag:

 • Minder slijtage
 • Minder stof in kabel
 • Oogt georganiseerd
 • Gemakkelijke bevestiging