8.8
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ C3X - Dual-lens Wifi Bewakingscamera

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 169,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- () € 149,95 Incl. btw

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De EZVIZ C3X bewakingscamera met AI en nachtzicht in kleur zorgt voor hoogwaardige beveiligingstechnologie in je huis. De eerste bewakingscamera met dubbele lens ter wereld creëert revolutionaire nachtelijke kleurenbeelden zonder extra verlichting. Door het gebruik van AI-algoritmen maakt de camera ook onderscheid tussen een groot aantal verschillende situaties en leert hij voortdurend bij.


De voordelen van de EZVIZ C3X - Dual-lens Wifi Bewakingscamera in één oogopslag:

 • Kraakheldere beelden met dual-lens
 • Gekleurd nachtzicht
 • Slimme AI-algoritmen
 • Aanpasbare alarmen
 • Sirene en flitslicht

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

De C3X bewakingscamera met AI en nachtzicht in kleur overtuigt ons vooral door het gebruik van de nieuwste technologie. De hoge kwaliteit van de beelden en het innovatieve gebruik van AI-algoritmen maken de bewakingscamera een fijne hulp in de beveiliging van je woning. Via de EZVIZ app kunnen de talrijke functies ook op een gebruiksvriendelijke en zeer overzichtelijke manier worden beheerd.

Productinformatie

 • Kraakheldere beelden met dual-lens: De C3X bewakingscamera is de eerste camera ter wereld die gebruik maakt van een dubbele lens bestaande uit twee 2-MP camera's. Terwijl één van de twee camera's het omgevingslicht registreert, legt de andere de kleurinformatie vast. De informatie van die camera's wordt vervolgens samengevoegd, wat resulteert in scherpe en gedetailleerde beelden.
 • Gekleurd nachtzicht: Terwijl traditionele bewakingscamera's extra verlichting nodig hebben voor kleurennachtzicht, kan de C3X het zonder extra verlichting. Met behulp van twee cameralenzen en infraroodlampen produceert de camera zelfs in het donker haarscherpe kleurenbeelden.
 • Slimme AI-algoritmen: Met een geïntegreerd deep-learning model registreert de C3X bewakingscamera de bewegingen van mensen en voertuigen in realtime. Je bepaalt ook welke gebieden je met de C3X wilt bewaken en of je alleen objecten zoals mensen, auto's of beide wilt bewaken.
 • Aanpasbare spraak-alarmen: In de EZVIZ app kun je spraakberichten opnemen die de beveiligingscamera in bepaalde situaties afspeelt. Je kunt bijvoorbeeld een spraakbericht sturen naar bezoekers die op de verkeerde plaats parkeren en hen vertellen dat ze ergens anders moeten parkeren.
 • Sirene en flashlight: De AI bewakingscamera is niet alleen een slimme camera, maar werkt ook om mensen af te schrikken als dat nodig is. Wanneer het alarm wordt geactiveerd, wordt een sirene en een extra flitslampje geactiveerd.

EZVIZ C3X - Dual-lens Wifi Bewakingscamera in actie

De C3X is een ultramoderne beveiligingscamera die voor je denkt. Hij is zelflerend om zo onderscheid te maken tussen verschillende vormen zoals mensen of auto's en detecteert deze in real time. Met de EZVIZ app kun je instellen bij welke objecten de AI bewakingscamera een alarm moeten activeren of welke zones op je terrein moeten worden bewaakt. De waterdichte behuizing is bestand tegen extreme temperaturen van -30 tot 60 °C en zelfs de zwaarste regenbuien.

Altijd veilig

Vind je felle lampen in de tuin vervelend, maar wil je toch voldoende veiligheid? Geen probleem, de EZVIZ C3X maakt zelfs in totale duisternis haarscherp beeld. De slimme bewakingscamera maakt ook onderscheid tussen verschillende zones op je terrein en verschillende objecten. Wil je bijvoorbeeld alleen geïnformeerd worden als er een auto op je oprit rijdt, maar niet als er mensen voor je huis langskomen? Deze en andere situaties worden gemakkelijk gedetecteerd door de AI beveiligingscamera en kunnen worden aangepast naar jouw wensen.


Breng slimme technologie in je huis met de EZVIZ C3X bewakingscamera met AI en nachtzicht in kleur. Geniet van een ontspannen en veilige woonervaring terwijl de slimme bewakingscamera niets zal missen op je terrein.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Annemarie

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen72 x 72 x 150 mm
Gewicht425 gram
ConnectiviteitWifi 2,4 GHz
Resolutie1920 × 1080
KijkhoekHorizontaal: 89°, diagonaal: 106°
Gebruikstemperatuur-30 °C tot 60 °C
Inhoud doosEZVIZ C3X Camera; montagesjabloon; waterdichte kit; stroomkabel (1,5 m); handleiding
Installatie
FAQs
Gebruikt de EZVIZ C3X Dual-lens Bewakingscamera veel geheugen?

Nee. De EZVIZ C3X Dual-lens Bewakingscamera maakt gebruik van de nieuwste H.265 videocompressietechnologie. Dit vereist aanzienlijk minder gegevensopslagruimte en bandbreedte dan traditionele beveiligingscamera's.

Welke opties heb ik om de camera opnames op te slaan?

Voor de opslag kun je gebruik maken van een MicroSD-kaart, cloudopslag of NVR-recorder.

In welke kleuren is de C3X verkrijgbaar?

De bewakingscamera is alleen beschikbaar in het wit.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie