Optimale beveiliging in je smart home

EZVIZ staat voor moderne beveiligingstechnologie met een innovatief design. De stijlvolle bewakingscamera's zijn eenvoudig te installeren en werken betrouwbaar via wifi zonder dat er extra hardware nodig is. Je houdt dus altijd je huis in de gaten en wordt gewaarschuwd voor verdachte bewegingen, zelfs als je niet thuis bent.

Filter

Een oogje in het zeil houden

Zorg ervoor dat er nooit meer iets onopgemerkt blijft met de slimme beveiligingscamera's van EZVIZ. Zo kun je met een gerust hart op vakantie gaan want je hebt altijd een extra paar ogen in of rondom je smart home. De smart security camera's kun je ook bedienen met behulp van de EZVIZ app of via een spraak opdracht in combinatie met een slimme spraak assistent zoals Google Assistant of Amazon Alexa. Meer comfort en veiligheid in je slimme woning dus!

Altijd verbonden

Via de wifi verbinding in je huis verbind je de EZVIZ apparaten zodat je over een betrouwbare verbinding beschikt. Je hebt geen bridge nodig om verbinding te maken met je EZVIZ apparaten. Zo kun je dus alle slimme camera's bedienen wanneer je niet thuis bent. Ook kun je zo op ieder moment bekijken wat er zich afspeelt in of rondom je huis.