8.8
Authorized reseller of Meer van Bosch Smart Home

Bosch Smart Home Twist Afstandsbediening

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 149,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 149,95 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

Bedien je volledige Bosch Smart Home System met een druk op de knop met slechts één apparaat, en dat zonder smartphone. Of het nu gaat om energie-efficiëntie, binnenklimaat of veiligheid, de Bosch Smart Home Twist maakt het mogelijk: met deze uitbreiding kun je alle compatibele apparaten in je smart home in een handomdraai bedienen met vier knoppen of lichte draaibewegingen.


De voordelen van de Bosch Smart Home Twist Afstandsbediening in één oogopslag:

 • Uniek bedieningsconcept
 • Wandschakelaar en mobiele afstandsbediening
 • Batterijen met lange levensduur
 • Overzichtelijke weergave
 • Controle zonder app

Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Met de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening kun je een handige uitbreiding toevoegen aan je smart home systeem. Of het nu gaat om de bediening met een druk op de knop of op de muur, met de centrale afstandsbediening kunnen alle belangrijke apparaten, functies en scenario's worden bediend zonder dat er een app of smartphone nodig is.

Productinformatie

 • Uniek bedieningsconcept: Of het nu gaat om verwarming, ventilatie of het verlaten van het huis: met de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening bedien je elk compatibel apparaat in huis met 4 knoppen of individueel instelbare draaibewegingen.
 • Wandschakelaar en mobiele afstandsbediening: De Twist afstandsbediening van Bosch is een mobiele universele afstandsbediening en wandschakelaar in één. Indien nodig kun je hem door de magneet vastklikken in de bijgeleverde houder voor aan de muur.
 • Batterijen met lange levensduur: In tegenstelling tot de batterij van je smartphone gaan de duurzame 1,5V AAA (LR03) alkalinebatterijen van de Twist afstandsbediening meer dan 2 jaar mee.
 • Overzichtelijke weergave: De slimme afstandsbediening toont statusinformatie over geïntegreerde apparaten op een gemakkelijk te lezen, energiebesparende e-paper display.
 • Controle zonder app: Je hebt alleen de Bosch Smart Home App nodig voor de installatie. Daarna kunt je elk slim apparaat van Bosch in je huis zonder smartphone bedienen.

Bosch Smart Home Twist Afstandsbediening in actie

Wil je je smart home ook zonder smartphone kunnen bedienen? Dankzij de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening is het nu mogelijk. Je kunt alle componenten van je smart home systeem met het grootste gemak bedienen zonder een smartphone, gewoon door op een knop te drukken of aan een knop te draaien.

Een echte allrounder

Voor de installatie hoef je alleen maar de QR-code op de achterkant van de afstandsbediening te scannen met de Bosch Smart Home App en de slimme bediening kan beginnen zonder de app of de smartphone. Om van functie te wisselen, druk je op omhoog en omlaag, om functies te selecteren, druk je op rechts of links. Statusinformatie over elk apparaat wordt weergegeven op het gemakkelijk te lezen e-paper-display. Zo kun je het overzicht bewaren, zelfs als je haast hebt. Als je bijvoorbeeld net het huis uitgaat en simpelweg het licht uit wilt doen en het alarm aan wilt zetten dan hoef je je smartphone niet uit je zak te halen. Vanaf nu kun je de benodigde instellingen eenvoudig veranderen met behulp van de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening, die je bijvoorbeeld in de gang kunt ophangen.


De Bosch Smart Home Twist afstandsbediening is geschikt voor iedereen die zijn bestaande Bosch Smart Home System nog verder wilt uitbreiden en meer comfort in huis wilt. Dankzij de slimme afstandsbediening hoef je niet meer telkens je smartphone te gebruiken en heb je alle afzonderlijke componenten van het systeem op één centrale plaats. Zo heb je altijd overzicht.

Lees meer
Expert review
8.8
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenZonder muurbevestiging: 83,4 mm x 83,4 mm x 19,4 mm (b x h x d)
Met muurbevestiging: 83,4 mm x 83,4 mm x 27,2 mm (b x h x d)
Gewichtca. 122 g
Stroomvoorziening2 x Alkalinebatterij 1,5V AAA (LR03)
BeschermingsklasseIP20
Inhoud doosBosch Smart Home Twist-afstandsbediening
Muurmontage
Montageset
Batterijen
Handleiding
Installatie
FAQs
Hoe kan ik de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening bevestigen?

De Bosch Smart Home Twist afstandsbediening kan met één klik eenvoudig magnetisch worden bevestigd aan de meegeleverde wandmontage.

Heeft de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening een ingebouwde batterij?

Nee, de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening werkt op duurzame batterijen en dankzij het energiebesparende e-paper display zal deze minstens 2 jaar meegaan.

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor mijn smartphone om de Bosch Smart Home Twist afstandsbediening in het systeem te kunnen installeren?

Om je Bosch systeem optimaal te kunnen bedienen, moet je smartphone Android 4.1 en hoger of iOS 8 en hoger hebben.

Hoe kan ik de Bosch Smart Home Twist resetten?

Dat gaat zeer gemakkelijk: verwijder de batterijen, plaats ze opnieuw en bedien de resetknop op het voorpaneel. De Twist kan nog steeds op de gebruikelijke wijze voor korte tijd worden bediend.

Waarin verschilt de Bosch Smart Home Twist van traditionele schakelaars?

Naast het overzichtelijke e-Paper display biedt de Bosch Twist tot 30 schakelbare functies en de mogelijkheid om het alarmsysteem met een wachtwoord te deactiveren.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie