• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Bosch Smart Home 360° - Binnencamera

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 249,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 239,95 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Special
Bespaar nog eens €15 met de kortingscode BOSCH15 - Slechts voor een korte tijd!
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa

Een slimme camera met een 360° kijkhoek, de Bosch Smart Home 360° binnencamera biedt verschillende functies waar een conventionele bewakingscamera niet aan kan voldoen. De bewegende kop van de smart camera maakt een volledige dekking van elke kamer mogelijk, dag en nacht. Maar alleen als je dat wilt, want je kunt de privacy-modus met een druk op de knop instellen.


De voordelen van de Bosch Smart Home 360° Binnencamera in één oogopslag:

 • Appbediening
 • Bewegingssensor
 • 360 graden binnenbewaking
 • Privacy modus
 • Tweerichtingscommunicatie

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Tweerichtingscommunicatie, bewegingssensoren, 360° kijkhoek, privacy-modus en een mooi design, de Bosch Smart Home 360° binnencamera overtuigt in elk opzicht. Zelfs nachtzicht is beschikbaar dus bekijk de beelden op elk moment van de dag in hoge kwaliteit. Een handige extra paar ogen in je huis voor meer veiligheid.

Productinformatie

 • Appbediening: Met de Bosch Smart Camera App heb je wereldwijd toegang tot je binnencamera. De 360° binnencamera kan nu ook direct in de Bosch Smart Home App worden geïntegreerd. Dit betekent dat de camera kan worden geïntegreerd in het beveiligingssysteem en dat directe toegang op ieder moment mogelijk is.
 • Bewegingssensor: Dankzij de geïntegreerde sensoren registreert de slimme camera alleen relevante gebeurtenissen.
 • 360 graden binnenbewaking: De beweegbare kop van de camera kan 360° draaien zodat je niets zult missen.
 • Privacy modus: Als je niet wilt dat de camera filmt, kun je dit met één simpele klik in de app aangeven, zodat de camera je niet meer volgt en geen beelden meer opneemt.
 • Tweerichtingscommunicatie: Dankzij de microfoon en luidspreker kun je ook via de camera in combinatie met de app praten met mensen die zich in het beeld bevinden.

Bosch Smart Home 360° Binnencamera in actie

De Bosch Smart Home 360° binnencamera is een slimme allround camera. Met de geïntegreerde microfoon en luidspreker kun je de app op je smartphone gebruiken om in hoge kwaliteit te communiceren met de persoon voor de camera. De beweegbare kop van de camera geeft je een 360° zicht over de ruime waar hij zich bevindt. Dus je kunt de hele kamer dag en nacht opnemen via de app. Dankzij de nachtzichtfunctie worden de 1080p-beelden zelfs in het donker van hoge kwaliteit opgenomen. Niet iedereen wil constant in zijn eigen huis gefilmd worden, dus heeft Bosch een privacy-modus ingesteld. Deze privé-modus kan ook op afstand worden bediend via de app.

Altijd zicht op je huis

De camera slaat de opnamen op een SD-kaart op, deze gegevens kunnen alleen door jou worden bekeken. Bosch bewaart de opnames ook in een cloud voor het geval de camera wordt gestolen. Als je wilt, kun je ook vrienden of familieleden toegang geven tot de live-uitzending, zodat ze je huis in de gaten kunnen houden terwijl jij op vakantie bent. De Bosch Smart Home 360° binnencamera kan ook worden gebruikt als een stand-alone apparaat, bestuurd door de Bosch Smart Camera App.


De installatie verloopt via de app en de installatiewizard zorgt ervoor dat de installatie slechts enkele minuten duurt. Je kunt tot tien camera's in de app integreren. Als je een uitgebreider smart home system hebt opgezet via de Bosch Smart Home Controller, kun je de camera ook via de controller aansluiten en vervolgens via de uitgebreide Bosch Smart Home App bedienen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen50 x 182 x 50 mm
Met voet: 72 x 182 x 72 mm
Gewicht450 g
Bereik draadloze verbinding80 m
Opslag8 GB geïntegreerde opslag en Bosch Cloud
AudioTweerichtingsaudio, microfoon en luidspreker
ConnectiviteitWifi 802.11 b/g/n 2.4 GHz
Helderheid1080p
Stroomvoorziening5 V micro USB-aansluiting (adapter inbegrepen)
Inhoud doos360° binnencamera, stekker (adapter EU, UK, US), installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Mijn 360° binnencamera knippert rood en groen nadat de QR-code is gescand. Wat betekent dit?

De camera kon geen verbinding maken met je draadloze netwerk. Zorg ervoor dat je telefoon zich in hetzelfde wifi-netwerk bevindt als je camera. Zorg ervoor dat je smartphone is verbonden met je router via een 2.4 GHz-verbinding. Controleer of het door jou ingevoerde wifi-wachtwoord correct is opgeslagen. Start dan de camera opnieuw op en indien nodig de integratie via de app.

Wat gebeurt er in geval van een alarm?

Als je je camera hebt geactiveerd, ontvang je een melding over elk geregistreerd incident via de app. Je kunt nu rechtstreeks in het door jou geselecteerde opnamegebied kijken via livestream en indien nodig communiceren via tweerichtingscommunicatie.

Hoe worden de beelden opgeslagen?

De beelden worden zowel via een SD kaart opgeslagen als in de cloud. De grootte van de opslag is 8GB.

Video’s over dit product
Productinformatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie