9.2
Authorized reseller of Meer van Apple

Apple AirPods 2 - AirPods met Oplaadcase

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 179,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 179,00 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Apple HomeKit
Belangrijkste functies

Met de Apple AirPods 2 In-Ear-oordopjes met oplaadcase krijg je maximale flexibiliteit en kwaliteit bij het luisteren naar je muziek. Haal de AirPods uit de case en ze zijn direct gekoppeld met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.


Alle voordelen van de Apple Airpods 2 in één oogopslag:

 • Hoogwaardige audio- en spraakweergave
 • 5 uur afspeeltijd
 • Snel opladen met de case
 • Siri is er voor je

Expert review
9.2
Getest door tink expert
Sonik

De Apple AirPods 2 - In-Ear oordopjes met oplaadcase zijn de perfecte oordopjes voor iedereen die een actieve levensstijl wil maar zijn of haar handen vrij wilt hebben. De oordopjes hebben een goede grip en zijn comfortabel om te dragen. Dankzij de handige oplaadcase is het opladen nog sneller en eenvoudiger en blijven functies zoals Siri met een eenvoudige tik behouden.

Productinformatie

 • Hoogwaardige audio- en spraakweergave: Je krijgt een helder geluid en ervaart je lievelingsmuziek op een geheel nieuwe manier. Zelfs als je aan het bellen bent, zul je duidelijk verstaanbaar zijn, omdat het geluid wordt verbeterd door speciale sensoren.
 • 5 uur afspeeltijd: Met de AirPods kun je 5 uur naar muziek luisteren en 3 uur gesprekken voeren. Met de oplaadcase, die nog eens 24 uur lang extra afspeeltijd biedt, kun je lang van je favoriete muziek genieten.
 • Snel opladen met de case: De oplaad-case van de Apple AirPods 2 In-Ear oordopjes is uitgerust met een snellaadfunctie, na slechts 15 minuten ervaar je 3 uur luisterplezier en kun je 2 uur lang bellen.
 • Siri is er voor je: Met slechts één tik op een van je AirPods kun je toegang krijgen en praten met Siri. Zo kun je snel afspraken opslaan in je agenda of de weg vinden in de stad door de routebeschrijving van Siri.

De Apple AirPods 2 In-Ear-oordopjes met oplaadcase in actie

Met de Apple AirPods 2 In-Ear oordopjes met oplaadcase lanceert Apple een verbeterde versie van de eerste generatie AirPods. De AirPods bieden uitstekend geluid en vallen nauwelijks op. De extra lange levensduur van de batterij betekent dat je je favoriete muziek nooit hoeft te missen en dat je urenlang met beide handen vrij kunt praten.


Nog makkelijker en nog gebruiksvriendelijker

Om het volume aan te passen, het liedje te veranderen, iemand te bellen of te laten beschrijven hoe iets werkt, zeg je 'Hey Siri' en Siri helpt je. Je hebt de vrijheid om één of beide AirPods te dragen en door dubbel te tikken ga je naar het volgende nummer.


Apple overtreft zichzelf opnieuw in de tweede versie van deze Apple AirPods. De oordopjes maken automatisch verbinding met je smartphone, tablet of computer wanneer je ze uit de case haalt. Ondanks het compacte formaat produceert de hoofdtelefoon een uitstekend geluid en is dus een echte toevoeging.

Lees meer
Expert review
9.2
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 10

Zoals gebruikelijk bij Apple is de installatie zeer eenvoudig. Houd alleen de knop op de achterkant van de case ingedrukt en wacht tot de hoofdtelefoon na een paar seconden gesynchroniseerd is.

Productkwaliteit 10

De AirPods 2 zijn van hoge kwaliteit gefabriceerd en zitten comfortabel in het oor.

Functionaliteit 8

Bluetooth, Siri, Touch Commands, handige laad-case, 5 uur afspelen.

Betrouwbaarheid 9

De draadloze oordopjes zitten zeer comfortabel in het oor, waardoor je het dragen nauwelijks merkt. Hoe actief je dag ook is, de kans dat ze uitvallen is heel klein.

Ontwerp 9

Het bekende design van de witte AirPods wordt ook gebruikt bij de AirPods 2.

Prijs-kwaliteit 8

De AirPods 2 kunnen heel erg veel en de prijs weerspiegelt dit.

Zoals gebruikelijk bij Apple is de installatie zeer eenvoudig. Houd alleen de knop op de achterkant van de case ingedrukt en wacht tot de hoofdtelefoon na een paar seconden gesynchroniseerd is.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenAirPods: 16,5 x 18,0 x 40,5 mm, case: 44,3 x 21,3 x 53,5 mm
GewichtAirPods: 4 g, case: 38 g
ConnectiviteitBluetooth
BatterijduurAirPods met case: meer dan 24 uur luisteren, 3 tot 18 uur bellen. AirPods enkel opgeladen: tot 5 uur luisteren, 1 tot 3 uur bellen. 15 minuten opladen in de case staat gelijk aan 3 uur luisteren of tot 2 uur bellen.
SensorenTwee Beamforming microfoons, twee optische sensoren, versnellingsmeter, stemversnellingsmeter, twee optische sensoren
Inhoud doosAirPods, case, kabel
Installatie
FAQs
Kan ik de Apple AirPods 2 ook via bluetooth verbinden?

Ja, de AirPods kunnen via bluetooth worden verbonden met je iOS apparaten en computer.

Waarvoor is de knop op de achterkant van de case?

De knop wordt gebruikt om verbinding te maken met je smartphone. Door de knop langer ingedrukt te houden, verbinden de oordopjes met je smartphone.

Kunnen de AirPods ook verbonden worden met een Android telefoon?

Ja, de AirPods zijn normale bluetooth-oordopjes die kunnen worden gekoppeld met Android-apparaten.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.