• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.0

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ incl. Bridge

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 219,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 164,95 incl. btw en verzendkosten

-25% -25%
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De slimme tado° V3+ Starter Kit bestaat uit het tado° basisstation en een tado° thermostaat. De thermostaat verbetert je tado° vloerverwarming of centrale verwarming. Zo werkt de slimme verwarming: je kunt je wooncomfort verhogen en tegelijkertijd tot 28% besparen op de verwarmingskosten per jaar met de Climate Assistant. Dankzij de tado° app heb je altijd en overal toegang tot je verwarming. De nieuwste versie van de tado° app biedt je extra comfort, Smart Schedule en een Auto-Assist.

De voordelen van de slimme radiator Starter Kit van tado°:

 • Meegeleverde tado° Bridge
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit
 • Tijdschema's nemen het werk over
 • Bespaar tot 28% op verwarmingskosten
 • Hoge compatibiliteit

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Heb je 's morgens geen zin meer in koude voeten? Dan is de tado° slimme thermostaat Starter Kit V3+ precies wat je zoekt. Omdat de thermostaat je vloerverwarming of centrale verwarming precies op tijd opwarmt en dankzij de intelligente tijdschema's tot 28% op de verwarmingskosten per jaar bespaart is het een geweldige set voor thuis. De thermostaat is compatibel met bijna alle verwarmingssystemen en is eenvoudig te installeren. Het is zeker de moeite waard als starter kit voor je smart home.

Meer details
Productinformatie

 • Meegeleverde tado° bridge: De meegeleverde tado° Bridge is de link tussen de tado° app (V3+) en je slimme thermostaten. Na een eenvoudige verbinding tussen Bridge en thermostaat kun je onmiddellijk gebruik maken van de diverse nieuwe functies van tado°.
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit: De nieuwe Climate Assistant zorgt voor een beter binnenklimaat door de binnen- en buitenlucht te monitoren.
 • Tijdschema's nemen het werk over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt je kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Bespaar tot 28% op verwarmingskosten: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 28% op verwarmingskosten per jaar. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door Geofencing en het detecteren van open ramen.
 • Hoge compatibiliteit: De slimme tado° V3+ thermostaat is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Daarnaast integreer je tado° eenvoudig in je Google Home, Apple HomeKit of Amazon Alexa systeem.

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° in actie

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. Zo werkt het: dankzij intelligente schema's verwarm je alleen wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. Met behulp van de Geofencing-technologie kun je nog meer energie besparen.

Met tado° verwarm je nooit een lege woning

De tado° Internet Bridge kan via Geofencing de afstand van je smartphone tot je huis meten. Op die manier weet je tado° systeem of je het huis hebt verlaten. Als je niet thuis bent wordt de verwarming automatisch uitgezet en de tijdschema's die je voor je tado° systeem hebt ingesteld worden onderbroken. Dit bespaart enorm veel energie, omdat er geen lege woning meer verwarmd wordt. Wanneer je onderweg naar huis bent, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen een aangename temperatuur is. Omdat tado° compatibel is met Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant, kun je ook door middel van spraakopdrachten de instellingen van je slimme thermostaat wijzigen. Tot slot kun je tado° ook een onderdeel maken van je IFTTT-systeem. Hiermee kun je bijvoorbeeld wanneer je het licht in de woonkamer uitdoet ook de verwarming uit laten gaan.

De installatie van de tado° Starter Kit is niet lastig. Je verbindt de tado° Bridge met je router, zo kan hij via wifi met je smartphone communiceren. De Bridge kan op deze manier ook de laatste weersvoorspellingen opvragen. De slimme thermostaat van tado° vervangt je bestaande muurthermostaat. Hij wordt op dezelfde manier aangesloten op je verwarmingssysteem als je oude thermostaat. Met deze setup kun je dan handmatig bedienen, slimme tijdschema's instellen en van Geofencing gebruikmaken.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Productkwaliteit 9

De compatibiliteit met de meeste ketelsystemen is verrassend. tado° weet een lastig klusje zoals het achteraf inbouwen van verwarmingssystemen op een eenvoudige manier mogelijk te maken voor iedereen.

App/Software 9

De tado° app is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft je een direct overzicht van alle kamers, maakt het mogelijk om tijdschema's te beheren en biedt je ook een geweldige gebruikersinterface.

Functionaliteit 9

Intelligente tijdschema's, handmatige app controle rechtstreeks op het apparaat, geofencing, verbruiksstatistieken compatibel met Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en IFTTT.

Betrouwbaarheid 9

De muurthermostaat meet nauwkeurig de huidige temperatuur en zorgt dat de kamer op energiezuinige wijze tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De tijdschema's werken ook als het internet uitvalt.

Ontwerp 9

De tado° thermostaat en de bridge hebben een futuristische uitstraling. Het touch bedieningspaneel zier er zeer aantrekkelijk uit met led temperatuurweergave direct op de thermostaat.

Gegevensbescherming 9

tado° werkt via de cloud. Alle gegevens worden continu versleuteld verzonden tussen server en bridge.

Prijs-kwaliteit 9

Voor vloerverwarming of ter vervanging van de oude muurthermostaat. tado° is zeker de moeite waard en al zich uiteindelijk terugbetalen.

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingtado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLED-matrix: 10 x 19 led's, 32 x 20 mm knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, 2 x klevende pads, 2 x behuizingschroef, 2 x schroeven, 2 x pluggen, stickers voor bedrading, 1x netadapter, 1x usb kabel, 1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiatorknoppen per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja, je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt, is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Wat is de tado° Extension Kit en wanneer heb ik hem nodig?

Je hebt de tado° Extension Kit nodig als je muurthermostaten op batterijen werken. Of, als je nog geen muurthermostaten hebt. Want ook in dit geval kan tado° je verwarming automatiseren. De Extension Kit wordt op de ketel geïnstalleerd, waarbij de ketel de bedieningscommando's van de tado° app via draadloze afstandsbediening ontvangt in plaats van een kabel.

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie