• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.1
Authorized reseller of Meer van tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Radiatorknoppen 2-pack

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 349,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 329,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de tado° Thermostaat Starter Kit in één oogopslag:

 • Eenvoudige installatie
 • Brede compatibiliteit
 • Gebruiksvriendelijk
 • Bespaart energiekosten

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik

Met de persoonlijke tijdschema's, geofencing (locatieafhankelijke besturing) en een flexibele besturing (handmatig, spraakbesturing, app) ervaar je een innovatieve en moderne manier van verwarmen die aan al je behoeften voldoet. Zo kom je altijd in een warm huis binnen en kun je heerlijk ontspannen. Daarnaast bespaar je ook een hoop energie en hoge rekeningen. Wat wil je nog meer?

Meer details
Productinformatie
 • Innovatief comfort: Met de tado° Thermostaat Starter Kit V3+ heb je een slim systeem tot je beschikking dat automatisch zorgt voor de verwarming in huis. Geniet altijd van de perfecte kamertemperatuur zonder dat je er zelf voor hoeft te zorgen.
 • Eenvoudige installatie: De installatie is super eenvoudig. Gebruik de bridge om de cv-ketel te bedienen met je smartphone-app. De verbinding verloopt via het wifi-netwerk. Sluit de radiatorthermostaten gemakkelijk aan op elke standaard verwarming.
 • Brede compatibiliteit: De tado° Thermostaat Starter Kit V3+ werkt naadloos samen met alle populaire spraakassistenten en apparaten die IFTTT ondersteunen. Je kunt ook andere slimme tado° producten koppelen om je huis nog slimmer te maken.
 • Eenvoudige bediening: Het regelen van de temperatuur is een fluitje van een cent. Je kunt je tado°-systeem bedienen met je stem via Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa. Natuurlijk kun je ook handmatig de radiatorthermostaat of de app gebruiken. En voor de tech-savvy gebruikers, het tado-systeem is IFTTT compatibel.
 • Energiebesparing: Dankzij de slimme temperatuurregeling blijft je huis niet alleen comfortabel warm, maar bespaar je ook aanzienlijk op energiekosten. Een win-win situatie!
 • Geofencing functionaliteit: Het systeem maakt gebruik van je locatie. Hierdoor schakelt de verwarming uit wanneer je het huis verlaat en gaat de thermostaat weer aan zodra je thuiskomt.
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 8

De installatie van de tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ was verrassend eenvoudig, zelfs voor iemand met beperkte technische kennis is het gemakkelijk om de thermostaat te installeren.

Productkwaliteit 9

De productkwaliteit van de tado° Starter Kit is indrukwekkend. De gebruikte materialen voelen duurzaam aan, en het geheel straalt betrouwbaarheid uit.

App/Software 8

De bijbehorende app voor de thermostaat is zeer gebruiksvriendelijk. De interface is intuïtief en biedt tal van handige functies voor temperatuurregeling.

Functionaliteit 9

Met spraakassistenten en de mogelijkheid om het te integreren met andere slimme apparaten, biedt het een breed scala aan opties om je huis comfortabel te maken.

Betrouwbaarheid 8

Dit systeem heeft zichzelf bewezen als uiterst betrouwbaar. De thermostaat functioneert naar behoren.

Ontwerp 8

Het moderne en strakke ontwerp van zowel de thermostaat als de radiatorthermostaten past moeiteloos bij elk interieur.

Gegevensbescherming 9

Voor de apparaten vertrouwt tado° op standaarden voor gegevensbeveiliging die ook bij internetbankieren worden gebruikt.

Prijs-kwaliteit 8

De investering in de tado° Starter Kit is zijn prijs zeker waard. Het biedt niet alleen ongeëvenaard comfort, maar ook aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn. Een slimme keuze voor wie waarde hecht aan comfort en efficiëntie.

De installatie van de tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ was verrassend eenvoudig, zelfs voor iemand met beperkte technische kennis is het gemakkelijk om de thermostaat te installeren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenRadiatorthermostaat: 78 x 52 mm
Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Kamerthermostaat: 10,4 x 1,9 x 10,4 cm
GewichtRadiatorthermostaat: 132 g Bridge: 61 g kamerthermostaat: 132 g
ConnectiviteitWifi
Type stroomvoorzieningAAA-batterijen
SensorenTemperatuur, luchtvochtigheid, omgevingslicht
Inhoud verpakking1x tado° Bridge, 2x tado° Slimme thermostaat voor radiator- en vloerverwarming, 1x kamerthermostaat
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop op elke radiator installeren?

Nee, slimme radiatorknoppen kunnen alleen worden geplaatst op radiatoren waar eerder een thermostatische radiatorknop zat met cijfers van 1 tot 5. Een standaard radiatorkraan zonder deze cijfers is niet geschikt voor de installatie van een slimme radiatorknop. Je kunt een vakman inschakelen om de radiatorknop te vervangen door een thermostisch ventiel, waarna je wel een slimme radiatorknop kunt installeren.

Hoe werkt de slimme radiatorknop?

Slimme radiatorknoppen vervangen de bestaande radiatorventielen. Elke starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Deze bridge communiceert draadloos met de slimme radiatorknoppen en stelt je in staat om je verwarmingssysteem op afstand te bedienen via de tado° app.

Kan ik zelf de slimme radiatorknop installeren?

Ja, je kunt in slechts enkele minuten zelf de slimme radiatorknop installeren. Vervang eenvoudig je oude radiatorthermostaat door de tado° slimme radiatorknop. De online installatie-assistent begeleidt je stap voor stap door het proces.

Zijn mijn radiatoren compatibel met de slimme radiatorknop?

tado° is compatibel met bijna alle thermostatische radiatorventielen van de meeste fabrikanten. De verpakking bevat adapters voor verschillende modellen.

Kan ik meerdere slimme thermostaten aan mijn starterskit toevoegen?

Je kunt zoveel slimme thermostaten, slimme radiatorknoppen of accessoires toevoegen aan je starterskit als je wilt. Bijvoorbeeld, je kunt een bedrade slimme thermostaat toevoegen om je hydronische vloerverwarming te regelen.

Kunnen de slimme radiatorknoppen elektrische radiatoren aansturen?

Nee, tado° ondersteunt helaas geen elektrische radiatoren.

Kan ik de slimme radiatorknop bedienen met mijn smart speaker?

Ja, net als alle andere tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen worden gekoppeld aan Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Heb ik batterijen nodig voor de slimme radiatorknop?

Ja, 2 AA alkaline batterijen zijn inbegrepen in de verpakking. Je kunt ook Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH oplaadbare batterijen gebruiken (wij raden het gebruik van andere typen oplaadbare batterijen af).

Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Expertadvies
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie