• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.0

Netatmo Radiator-Thermostaat Starter Set met 2 Radiatorkranen

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 199,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 189,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De slimme radiatorthermostaten van Netatmo zorgen voor een intelligente regeling van de kamertemperatuur en bespaar tot wel 37% op je energiekosten. In deze Netatmo starter set zijn twee thermostaten inbegrepen die worden gekenmerkt door intelligente functies zoals het detecteren van een open raam, manuele boost en compatibiliteit met Google Assistant, Amazon Alexa en Apple HomeKit. De thermostaten zijn eenvoudig te bedienen via de app, die gratis beschikbaar is voor iOS, Android, PC en Mac. Als alternatief kan je, dankzij Google Assistant, Amazon Alexa en Siri, ook met je stem de thermostaten via spraakopdrachten aansturen.


De voordelen van de Netatmo Radiatorthermostaat starter set in één oogopslag:

 • Compatibel met verschillende platformen
 • Spraakbesturing
 • Slimme verwarmingsschema's
 • Strak design

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard

Met de Netatmo radiatorthermostaten bespaar je op een intellegente manier tot wel 37% op je energiekosten. De thermostaten analyseren real time het aantal mensen in de kamer en de hoeveelheid zonnestraling. Deze gegevens worden automatisch opgenomen in het verwarmingsgedrag om zo de ingestelde temperatuur te handhaven. De Netatmo radiatorthermostaten zijn compatibel met alle gangbare waterverwarmde radiatoren dankzij de zes meegeleverde adapters. Creëer verwarmingsplannen of bedien je verwarming via de app of met spraakopdrachten via Apple Siri of Amazon Alexa. Door de hoge besparing op energiekosten is de Netatmo zeker aan te bevelen.

Meer details
Productinformatie

 • Compatibiliteit: De Netatmo radiatorthermostaat starter set met twee thermostaten is compatibel met verschillende platformen. Naast bediening via iOS, Android en een web app voor PC en Mac, kun je de radiatorthermostaten ook bedienen met spraakbesturing via Google Assistant, Apple HomeKit of Amazon Alexa.
 • Innovatieve functies: Profiteer van het brede scala aan functies van de Netatmo-radiatorthermostaten. Ingebouwde sensoren detecteren wanneer een raam in de kamer openstaat en geven automatisch aan dat de verwarming moet worden uitgeschakeld. Met de nachtmodus schakel je alle radiatoren bij je thuis uit met een klik. De eco-modus schakelt automatisch alle radiatoren uit als er niemand thuis is. Stel de terugreis datum voor de vakantie in en ontspan na je terugreis in een voorverwarmde woonkamer.
 • Intelligente verwarmingsschema's: Pas je radiatoren aan je dagelijkse ritme aan. Dankzij de intelligente verwarmingsschema's kan je tot wel 37% op je energiekosten besparen. De Netatmo radiatorthermostaten ondersteunen je bovendien door real time het aantal mensen en binnenvallende zon te analyseren en het verwarmingsgedrag hierop aan te passen.
 • De radiatorthermostaat: Mocht je dag iets anders lopen dan het vooaf ingestelde verwarmingsplan, dan kan je in deze gevallen de temperatuur op elk moment via de app of handmatig op de radiator instellen. Wat doe je als je eerder thuiskomt en onderweg de verwarming vergeet aan te zetten? Dan helpt de Manual-Boost die bijzonder snel gedurende drie uur verwarmt.
 • Elegant design: Ook al denk je niet rechtstreeks aan het design bij verwarmingsthermostaten, toch zie je elke dag (wellicht onbewust) de thermostaten en daarom speelt dit toch een belangrijke rol. Netatmo heeft daarom samen met de bekende designer Philippe Stark een product gecreëerd dat niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk is.

De radiatorthermostaat starter set van Netatmo met twee thermostaten in actie

Bespaar tot 37% op je verwarmingskosten en profiteer van een unieke smart home verwarmingstechnologie van Netatmo. Netatmo radiatorthermostaten bieden een breed scala aan vooraf ingestelde functies en alle gebruikelijke functies op het gebied van smart home inbegrepen. Creëer tijdschema's voor elke kamer en pas de verwarming aan je verwarmingsgedrag aan. Op deze manier geniet je altijd wanneer je thuiskomt van een comfortabele woonkamertemperatuur. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan kan je de verwarming snel en eenvoudig onderweg regelen via de app, of direct bij de thermostaat. Een heel bijzonder praktisch kenmerk is de compatibiliteit van de Netatmo radiatorthermostaten, zo ondersteunen ze Google Home, Apple HomeKit en Amazon Alexa. Je kunt hierdoor de temperatuur regelen met spraakopdrachten.


Naast de verwarmingsplannen die zelf te configureren zijn, zijn er verschillende modules beschikbaar om je te helpen jouw huis met een enkele klik te bedienen. Zo kan in de nachtmodus de verwarming in elke kamer, behalve in de slaapkamer, naar beneden geschakeld worden. De eco-modus is ideaal voor vakanties en weekendtrips, omdat het de temperatuur van al je verwarmingstoestellen verlaagt. De Netatmo radiatorthermostaten zijn compatibel met alle gangbare radiatoren. Ongeacht of je nu in een huis of in een appartement woont met een individuele boiler, met collectieve verwarming of met stadsverwarming. De installatie is heel eenvoudig te installeren dankzij de zes adapters die bij de levering zijn inbegrepen en kan dus zonder hulp van derden worden gedaan.

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. Selecteer de juiste adapterring voor de radiator Vervang de oude thermostaat en sluit deze aan op de bridge die via de app op de router is aangesloten.

Productkwaliteit 9

Twee maal AA batterijen met een maximale levensduur van twee jaar. Sensoren voor het detecteren van open ramen Aantal personen in de kamer en de hoeveelheid zonlicht.

App/Software 8

Een overzichtelijk design. De thermostaten kunnen aan kamers worden toegewezen. Tijdschema's en modules kunnen worden geconfigureerd via de instellingen.

Functionaliteit 10

Handmatige bediening eco-modus comfort-modus comfort plus modus nachtmodus intelligente regeling door middel van real-time analyse verwarmingsplannen Compatibiliteit met Amazon Alexa en Apple HomeKit.

Betrouwbaarheid 9

Wijzigingen en opdrachten zijn eenvoudig onderweg in real time uit te voeren.

Ontwerp 10

Het design van Philippe Starck is stijlvol. De plexiglas cilinder met display is in vier verschillende kleuren beschikbaar en combineert een klassieke look met een futuristische stijl.

Gegevensbescherming 8

De gegevens worden opgeslagen in overeenstemming met de geldende EU-richtlijnen. De encryptie van de gegevens vindt plaats volgens de huidige encryptietechnologieën.

Prijs-kwaliteit 9

De Netatmo radiatorthermostaten overtuigen door een afgerond profiel dat het energiebeheer thuis zo eenvoudig mogelijk houdt. De prijs voor een dergelijk betrouwbaar product is dus meer dan terecht.

De installatie is eenvoudig. Selecteer de juiste adapterring voor de radiator Vervang de oude thermostaat en sluit deze aan op de bridge die via de app op de router is aangesloten.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenRadiatorthermostaat : 80 x 58 mm, aansluitmodule: 83 x 83 x 24 mm
Materiaal en designRadiatorthermostaat : Designed by Philippe Starck UV-bestendige doorschijnende plexiglas cilinder.
StroomvoorzieningRadiatorthermostaat: 2 x AA-batterijen per stuk, aansluitmodule: Netstekker
MeetgegevensTemperatuur (meting): Meetbereik van 0°C tot 50°C (max. afwijking ±0 5°C)
Temperatuur (instelpunt): instelbereik van 0°C tot 30°C Stapgrootte van de gemeten waarden: 0,5°C)
CompatibiliteitiOS versie 9 of hoger, Android versie 4.2 of hoger
Inhoud doos2 x Netatmo radiatorthermostaten Netatmo aansluitmodule 2 x 6 radiatoradapters (M30x1,5 M30x1,0 M28x1,5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini) 2 x 4 kleurstickers 2 x 2 AA-batterijen voor de radiatorthermostaten Netadapters voor de aansluitmodule
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Kan ik de radiatorthermostaat starter set van Netatmo zonder wifi gebruiken?

Nee dat is niet mogelijk. Een draadloze verbinding is nodig, zodat de centrale eenheid met je mobiele toestel of computer kan communiceren. De directe communicatie tussen radiatorthermostaat en mobiele toestel of computer is niet mogelijk, aangezien de gebruikte radionorm niet is geïmplementeerd in het mobiele toestel of de computer.

Hoeveel kamers kan ik verwarmen met de radiatorthermostaten?

In principe zoveel als je maar wilt, zolang de radiator in de kamer is voorzien van een Netatmo radiatorthermostaat. Na de installatie kan je een kamer toewijzen aan de nieuwe thermostaat en opdrachten sturen naar meerdere radiatorthermostaten in één kamer tegelijk.

Zullen mijn radiatorthermostaten ongecontroleerd blijven werken als het wifi netwerk uitvalt?

In principe zijn er twee dingen om rekening mee te houden wanneer het wifi netwerk uitvalt: Ten eerste kunnen de radiatorthermostaten op elk moment handmatig direct op de radiator worden bediend. Ten tweede zijn de thermostaten en het bedieningspaneel niet in contact met elkaar via wifi, maar via een standaard radiotransmissie. De wifi verbindt het bedieningspaneel en de app om je opdrachten voor de thermostaten te "vertalen". De thermostaten voeren de verwarmingsschema's van de laatste wijziging zoals gebruikelijk uit. Het enige wat niet mogelijk is, is het aanbrengen van nieuwe wijzigingen in de planning. Zodra het wifi netwerk weer werkt is dit natuurlijk weer mogelijk.

Hoe lang gaan de batterijen mee?

De twee AA-batterijen van de radiatorthermostaten hebben een maximale levensduur van twee jaar.

Hoe weet ik of de batterijen van de thermostaat binnenkort leeg zijn?

De batterijstatus kan op elk moment via de app worden opgevraagd. Wanneer het batterijniveau alarmerend laag is, wordt je ook gewaarschuwd.

Het tijdschema loopt, maar ik wil dat het wat warmer wordt. Wat moet ik doen?

Je kunt de temperatuur eenvoudig handmatig instellen via de app of op de radiator zelf. Het tijdschema wordt automatisch onderbroken, maar blijft actief in de achtergrond. Als het tijdschema bijvoorbeeld is: Van 15:00 tot 17:00 uur niet verwarmen, maar de verwarming handmatig ingesteld is, wordt deze om 17:00 uur automatisch uitgeschakeld en regelt de verwarming pas de volgende dag om 15:00 uur weer naar beneden.

Heb ik een installateur nodig voor de installatie?

In principe is dit niet nodig. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen. Bij de radiatorthermostaten is er ook geen bekabeling naar de ketel nodig. Het enige wat je hoeft te doen is de juiste adapterring voor je radiatoren aan te brengen en de nieuwe thermostaat vast te schroeven. Het is niet nodig om water af te tappen of de radiator te ventileren tijdens de installatie.

Voor welke verwarmingen zijn de radiatorthermostaten geschikt?

De Netatmo radiatorthermostaten zijn in principe geschikt voor alle radiatoren met water. Dit wordt gewaarborgd door de zes bijgeleverde adapterringen voor montage.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie