• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.5

Hombli Smart Radiator Thermostat - Expansion 2+1 Gratis

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 209,95

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 139,00 incl. btw en verzendkosten

-34% -34%
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google

De voordelen van de Hombli Smart Radiator - Expansion 3-pack in één oogopslag:

 • Let op: bridge nodig
 • Bespaar energiekosten
 • Slimme en overzichtelijke weekplanning
 • Open raam- en deurdetectie
 • Verbruiksoverzicht
 • Spraakbediening
 • Lange batterijduur

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Met de slimme radiatorknoppen van Hombli kun je de temperatuur per ruimte aanpassen. Hierdoor hoef je niet meer jouw hele huis te verwarmen, maar alleen de ruimtes waar je aanwezig bent. Met de handige weekplanning kom je altijd comfortabel thuis en stook je nooit onnodig. Door de stookkosten die je bespaart met dit product betaalt het zichzelf snel terug. De simpele installatie en bediening maken het product erg prettig in gebruik.

Meer details
Productinformatie

 • Uitbreidingsset slimme verwarming: Hoe meer slimme radiatorthermostaten je aansluit op verschillende radiatoren, hoe meer je jouw verwarmingssysteem kunt personaliseren. Zo kun je straks de temperatuur voor elke kamer of radiator apart instellen. Met deze set breid je je slimme verwarmingssysteem van Hombli nog verder uit. Let wel op dat je de Hombli Bridge nodig hebt voor gebruik!
 • Bespaar energiekosten: Door alle slimme energiebesparende functies van deze radiatorknop bespaar je tot wel 30% op jouw stookkosten. Met de slimme radiatorknoppen van Hombli kun je de temperatuur namelijk per ruimte aanpassen. Hierdoor hoef je niet meer jouw hele huis te verwarmen, maar alleen de ruimtes waar je aanwezig bent. Super efficiënt.
 • Slimme weekplanning instellen: Kom altijd thuis in een comfortabel warm huis door de handige weekplanning. Hier stel je eenvoudig in per kamer op welke tijdstippen de temperatuur omhoog of omlaag moet. Deze instellingen kun je eenvoudig voor meerdere dagen aanpassen. Ga je tijdelijk weg? Zet de thermostaatknop dan op afwezig zodat de temperatuur laag blijft.
 • Open raam- en deurdetectie: De radiatorknop detecteert automatisch als de temperatuur ineens hard daalt door een open raam of deur, en stopt dan tijdelijk met verwarmen om energieverspilling te voorkomen. Deze functie kun je gratis activeren in de app. Hiermee bespaar je automatisch geld op je energiekosten.
 • Inzicht in je verbruik: In de app kun je in een overzichtelijke grafiek bekijken wat de ingestelde en werkelijke temperatuur in jouw huis is. Hier kun je ook nauwkeurig per uur zien hoeveel minuten de verwarming heeft aangestaan. Zo weet je exact wanneer je onnodig aan het stoken bent en hoeveel je bespaart als je de temperatuur lager zet. Ook kun je per dag, per week en per maand zien hoeveel de verwarming in totaal heeft aangestaan.
 • Handig te bedienen met je stem: Deze slimme radiatorthermostaat werkt naadloos samen met Amazon Alexa, Google Assistant en Siri voor handsfree spraakbediening. Gebruik je stem om de verwarming uit te schakelen wanneer je vroeg naar bed gaat en bespaar moeiteloos energie door je huis minder lang te verwarmen.
 • Lange batterijduur: Door de Bluetooth Low Energy technologie gaan de twee meegeleverde AA-batterijen tot wel anderhalf jaar mee. Doordat de radiatorknoppen via de Hombli Bluetooth Bridge aan het internet verbonden zijn, kun je ze altijd en overal via de Hombli-app aansturen.
 • Bescherm je radiator tegen kalkaanslag: Als de radiator een lange tijd uit staat, kan er zich aanslag en kalk ophopen aan de binnenkant van de leidingen. Hierdoor wordt de radiator na verloop van tijd minder efficiënt. De slimme radiatorknop heeft een ingebouwde functie om dit te voorkomen. Hij opent automatisch elke twee weken de kraan gedurende 30 seconden. Hierdoor werkt de radiator ook na de zomer nog optimaal.

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz
Installatie 8

Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat

Productkwaliteit 9

Strak en compact design.

App/Software 8

De app is simpel en daardoor duidelijk. Alle apparaten van Hombli kun je toevoegen in één handige app, hierdoor kunnen ze slim samenwerken.

Functionaliteit 8

Regel de temperatuur in je huis op afstand, ook met behulp van tijdschema's.

Betrouwbaarheid 9

De producten van Hombli zijn erg betrouwbaar.

Ontwerp 9

De Hombli Slimme Radiatorthermostaat heeft een strak en compact ontwerp, zodat hij in elk interieur past, zelfs in kleine ruimtes.

Gegevensbescherming 8

Hombli gaat zorgvuldig om met gegevens.

Prijs-kwaliteit 9

Goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Vervang elke radiatorthermostaatknop in een handomdraai voor de Hombli Smart Radiator Thermostaat

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Afmetingen55 x 94,5mm
Gewicht250 g
ConnectiviteitBluetooth Low Energy
StroomvoorzieningBatterij
Radiator aansluitingM30 x 1,5mm
MateriaalPlastic
KleurWit
Max. afstand bridge-radiator10m
Max. afstand bridge-router50m
Batterij2x AA (worden meegeleverd)
Bridge inbegrepen?Nee
Verpakkingsinhoud3x Hombli Smart Radiator Thermostat
3x Danfoss adapter (Ø 23 mm)
3x Caleffi adapter (Ø 21 mm)
3x Giacomini adapter (Ø 22 mm)
6x AA Batterij
1x Handleiding
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Is mijn radiator geschikt voor gebruik met de Hombli slimme radiatorknop?

Schroef eenvoudig de bevestiging van uw huidige thermostaatknop los, en draai de Hombli erop. Extra adapters voor Danfoss, Caleffi, Giacomini kranen worden meegeleverd die compatibel zijn met de meeste radiatortypes. Kijk of jouw radiator geschikt is op: hombli.com/adapter

Is er een bridge nodig om de Hombli slimme radiatorknoppen te gebruiken?

Ja, deze set van drie radiatorknoppen is een uitbreiding op het Hombli startpakket. Er is dus een Hombli bridge nodig voor gebruik.

Werkt de Hombli Smart Radiator Thermostat met mijn CV-ketel?

Nee, aangezien Hombli geen kamerthermostaat verkoopt, is het niet mogelijk om de Hombli thermostaten te laten samenwerken met je CV-ketel. Je kunt deze thermostaten wel gebruiken met stadsverwarming.

Hoeveel energie kan ik besparen met Hombli Smart Heating?

Je kunt tot wel 30% op jouw stookkosten besparen. Voor een gemiddeld Nederlands huishouden komt dit neer op een terugverdientijd van 1 tot 3 maanden.

Hoe lang gaan de batterijen mee?

Vanwege de Bluetooth Low Energy technologie gaan de meegeleverde AA-batterijen tot wel anderhalf jaar mee.

Wat kan ik regelen met de Hombli-app?

Bedien vanuit de Hombli app verschillende smart home producten, zoals je verwarming, verlichting of beveiligingscamera.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie