8.9

Netatmo NAV-EN Radiatorthermostaat/Radiatorkraan

Kleur

Aanbevolen verkoopprijs € 89,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 89,99 Incl. btw
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis verzending en retour
Belangrijkste functies
Works with Hey Google

De Netatmo NAV-EN radiatorthermostaat is de eenvoudigste manier om tot wel 37% op je verwarmingskosten te besparen en de temperatuur op afstand te regelen. Stel handmatig je ideale temperatuur in via de app of middels spraakbesturing met Google Assistant, Apple Siri en Amazon Alexa. Met gedetailleerde tijdschema's en vier verwarmingsmodules optimaliseert de Netatmo NAV-EN thermostaat de radiatoren in je huis. De Netatmo radiatorthermostaat analyseert onder andere de intensiteit van de binnenvallende zon en het effect ervan op de temperatuur. Op deze manier wordt de ideale comfort temperatuur in je huis bereikt zonder energie te verspillen. Opmerking: Voor het gebruik van deze radiatorthermostaat is een Netatmo Thermostaat of een Starter Set nodig.

De voordelen van de Netatmo NAV-EN Radiatorthermostaat in één oogopslag:

 • Bespaar op verwarmingskosten
 • App-bediening
 • Tijdschema's
 • Vier verschillende modules
 • Handig ventiel

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik

Vergroot je slimme verwarmingssysteem met de Netatmo radiatorthermostaat, nu ook verkrijgbaar in starter sets. De Netatmo radiatorthermostaten zorgen voor meer comfort thuis en kunnen veel energiekosten besparen. Ze zijn eenvoudig te bedienen in de app en geven inzicht in het energieverbruik van je hele huishouden. Met vier sneltoetsen en een intelligente regeling via tijdschema's optimaliseer je vervolgens het verwarmingsgedrag. Netatmo werkt automatisch op de achtergrond terwijl je kosten bespaart.

Meer details
Productinformatie

 • Energie besparen: In vergelijking met gewone handmatige radiatorthermostaten bespaart de slimme Netatmo NAV-EN radiatorthermostaat tot 37% op verwarmingskosten en de gateway verbindt tot 20 van Netatmo's kleine helpers in één app.
 • Besturing: Onderweg of thuis - jij regelt je verwarming simpelweg via de app. Met Google Assistant, Amazon Alexa of Siri zelfs middels spraakbesturing.
 • Past zich aan aan jouw levensstijl: 's Morgens al lang klaar voordat de badkamer is verwarmd? Met de Netatmo radiatorthermostaat behoort dit tot het verleden en stel je eenvoudig tijdschema's in voor alle dagen in de week, zonder beperkingen.
 • Sneltoets: In vier modules kan je met één klik alle radiatorthermostaten regelen. In de comfortmodus wordt bijvoorbeeld alleen de temperatuur in het woongedeelte verhoogd en constant gehouden ofwel gereduceerd in de andere kamers.
 • Het denkt met je mee: Dankzij de slimme ventiel wordt er geen energie verspild. Zo regelen de Netatmo radiatorthermostaten automatisch de verwarming wanneer je het woonhuis ventileert.

De Netatmo NAV-EN radiatorthermostaat in actie

De Netatmo NAV-EN radiatorthermostaat is afzonderlijk of met inbegrepen centrale eenheid verkrijgbaar in meerdere Netatmo starter sets. Stap voor stap kun je je hele woning slim regelen en tot wel 37% aan verwarmingskosten besparen. De eerste stap wordt gezet door middel van tijdschema's, waarbij je in de app individuele verwarmingsintervallen voor elke dag kunt bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld maandag t/m vrijdag de badkamer voorverwarmen in de ochtend en in het weekend op een ander tijdstip/dagritme. Naast specifieke instellingen per dag, kun je ook een specifieke temperatuur per kamer instellen. Hierdoor heb je de ideale comforttemperatuur voor het hele huishouden en wordt dit op een energie-efficiënte manier bereikt. De Netatmo radiatorthermostaat houdt rekening met de invallende zon en met het aantal personen in de kamer, om vervolgens de verwarmingsintensiteit hierop aan te passen. Bovendien past de verwarming zich automatisch aan wanneer je een raam in de kamer opent.

Individuele controle

Om de volledige controle over je radiatoren te behouden, kun je de temperatuur wijzigen via de app of handmatig bij de thermostaat. Voor de koude momenten is er de Manual Boost, waar de radiator tot drie uur lang bijzonder sterk verwarmt. Geef prioriteit aan het verwarmen van bepaalde kamers via de vier modules; Night, Comfort, Comfort Plus en Eco-modus. Zo verwarmt de nachtmodus alleen je slaapkamer, comfortmodus het woongedeelte en de eco-modus is vooral handig als er niemand thuis is, om zo geen energie te verspillen. Met tijdschema's, energiegrafieken en de vier modules automatiseert Netatmo je verwarmingsgedrag terwijl jij alleen de radiatoren nog handmatig voor afwijkende instellingen af hoeft te stemmen.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Met de radiatorthermostaat worden een zestal adapterringen meegeleverd en hij is daardoor compatibel met de meeste radiatoren. Zo kan je de Netatmo radiatorthermostaat in een paar eenvoudige stappen installeren.

Productkwaliteit 9

Uitstekend materiaal en dankzij adapterringen compatibel met de meeste warmwaterradiatoren (bijv. Tado, Honeywell, Nest).

App/Software 8

In de app kun je kamers toewijzen aan verschillende thermostaten. In de overzichtelijke interface kan je tijdschema's maken, modules activeren of het energieverbruik in intuïtieve grafieken bekijken.

Functionaliteit 10

Intelligente verwarmingsschema's zoals nacht-, comfort-, eco- en comfort plus-modules. Beschikbare boost functie en handmatig te bedienen op je smartphone of thermostaat. Compatibel met Apple HomeKit, Google Assistant en Amazon Alexa.

Betrouwbaarheid 9

De Netatmo thermostaat kan zelfs goed werken tijdens problemen met je internetverbinding. De tijdschema's werken dan gewoon en handmatige bediening van de thermostaat is altijd mogelijk.

Ontwerp 10

De transparante cilinder kan met vier kleurenstickers worden aangepast, heeft een compact formaat en de temperatuurweergave zorgt voor een tijdloze minimalistische look.

Gegevensbescherming 8

De communicatie wordt versleuteld verzonden naar het bedieningspaneel en je smartphone. Het systeem is compatibel met wifi b/g/n 2,4 GHz.

Prijs-kwaliteit 8

Voor degene die net beginnen met slimme verwarming, raden we de starter sets aan. Voor wie meer dan drie radiatoren wilt uitrusten, is de Netatmo NAV-EN thermostaat een duurzame, rendabele investering.

Met de radiatorthermostaat worden een zestal adapterringen meegeleverd en hij is daardoor compatibel met de meeste radiatoren. Zo kan je de Netatmo radiatorthermostaat in een paar eenvoudige stappen installeren.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen8 x 5,8 cm
Sensoren en metingenTemperatuur (meting): 0°C tot 50°C, nauwkeurigheid: ±0,5°C, temperatuur (instelpunt): 5°C tot 30°C, eenheidsstap: 0,5°C.
CompatibiliteitAndroid versie 4.2 of hoger, iOS versie 9 of hoger
Stroomvoorziening2 x AA batterijen
BatterijlevensduurTot 2 jaar
Inhoud doosRadiatorthermostaat, 6 radiator adapterringen (M30x1.5 M30x1.0 M28x1.5 Danfoss RAVL Danfoss RA Giacomini) geschikt voor de meeste warmwaterradiatoren, 4 kleurstickers, 2 AA batterijen voor de slimme radiatorthermostaat.
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Is mijn radiator compatibel met de Netatmo NAV-EN thermostaat?

De Netatmo NAV-EN thermostaat is compatibel met alle gangbare radiatoren en een zestal adapterringen voor montage zijn bij de levering inbegrepen.

Heb ik een Netatmo thermostaat nodig voor mijn verwarmingssysteem?

De Netatmo NAV-EN werkt zonder Netatmo thermostaat in woningen met warmwaterverwarming of stadsverwarming met warm water. Voor individuele ketels in huizen of woningen heb je de Netatmo thermostaat nodig.

Kan ik de NAV-EN thermostaat zelf installeren?

Met de verschillende meegeleverde thermostaat ventielen kan je het eenvoudig zelf installeren. Voor manuele ventielen heb je wel een installateur nodig. Manuele ventielen zijn regelaars die alleen in- of uitgeschakeld kunnen worden.

Hoeveel Netatmo radiatorthermostaten kan ik installeren?

Met de centrale besturingseenheid van Netatmo kan je tot 20 radiatoren voorzien van de slimme radiatorthermostaten van Netatmo.

Wat gebeurt er als ik de temperatuur tijdens een tijdschema handmatig aanpas?

De handmatig ingestelde temperatuur blijft onveranderd tot het volgende verwarmingsschema.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie