9.1
Authorized reseller of Meer van Ezviz

EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Doorbell + Chime

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 129,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 129,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies

Voordelen van EZVIZ C1C-B - Beveiligingscamera in één oogopslag:

 • Hoge videokwaliteit
 • Chime om wifi signaal te verlengen
 • Twee weg audio en motion sensor
 • Flexibel gebruik
 • Ontworpen voor eenvoudige bediening

Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Sonik

De EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Deurbel + Chime is veel meer dan een deurbel, maar functioneert om je leven thuis comfortabeler en veiliger te maken. Je hebt de mogelijkheid om met je bezoekers te praten, maar je kunt ook video opnamen maken, en die eenvoudig bekijken of delen met de EZVIZ app. Het instellen duurt slechts enkele minuten en de deurbel werkt tot 4 maanden op één batterij. Hij is makkelijk aanpasbaar, je kunt zelfs de waarschuwings-triggervoorwaarden aanpassen wanneer je deurbel verdachte beweging voor je deur detecteert.

Meer details
Productinformatie

 • Zie alles ultrawide en in 2K: De DB2 registreert alles wat er voor je deur gebeurt in 2K resolutie. Hij biedt ook 5-meter infrarood nachtzicht voor 24/7 gemoedsrust. Met een kijkhoek van 176 graden kun je de postbode gemakkelijk laten weten waar hij je pakje moet neerzetten. De deurbel wordt ook geleverd met verschillende montageplaten in het pakket, waarmee je de installatiehoek kunt aanpassen om het zicht van de deurbel te optimaliseren.
 • Gebruik de chime om de functies uit te breiden: De gong helpt het wifi signaal uit te breiden, terwijl de netwerkverbinding voor de deurbel wordt versterkt. Terwijl andere draadloze deurbellen last kunnen hebben van netwerkproblemen, kun je altijd rekenen op de stabiele verbinding van de DB2. Er zijn meerdere ringtones beschikbaar, zodat je de ringtones aan je persoonlijke voorkeur kunt aanpassen.
 • Een slimme deurbel om je op de hoogte te houden: Met zowel persoon als PIR detectie mogelijkheden is deze deurbel slim genoeg om mensen van huisdieren of voorwerpen te onderscheiden. De DB2 initieert een videogesprek via de EZVIZ App als er iemand aanbelt, zodat je nooit een bezoeker mist. De ingebouwde microfoon en luidspreker maken het je bovendien gemakkelijk om te horen wat er voor je deur gebeurt.
 • Flexibiliteit in gebruik: Met de EZVIZ app kun je beschermen, vastleggen, bewaren en delen wat waardevol voor je is. Zoom tot 8 keer in op de videobeelden, bekijk de videogeschiedenis, ontvang onmiddellijk waarschuwingen en krijg toegang tot live beeld.
 • Installeer en gebruik met gemak: Deze deurbel is waterbestendig, bevat tot 115 dagen batterijduur en een energiebesparende modus. Bewaar je opnamen met flexibele en beveiligde oplossingen. De DB2 wordt geleverd met een ingebouwde MicroSD kaartsleuf die tot 128 GB aan opgenomen beelden kan opslaan. Je kunt je opnamen ook opslaan in de EZVIZ Cloud voor extra back-up.

Expert review
9.1
Getest door tink Experte
Sonik
Installatie 9

De installatie is draadloos en kan overal zonder technische hulp worden gemonteerd.

Productkwaliteit 9

Gemaakt van hoogwaardig weerbestendig materiaal, monteer je het product eenvoudig en geniet je van zijn langdurige prestaties met zijn sterke batterijduur.

App/Software 9

Het minimalistische drop-down menu is eenvoudig te navigeren en nieuwe apparaten kunnen snel worden toegevoegd met de plus-knop.

Functionaliteit 10

Er is een groot aantal functies beschikbaar, zoals tweewegaudio, directe meldingen, eenvoudige toegang tot videobeelden in hoge kwaliteit, diverse beltonen en nog veel meer.

Betrouwbaarheid 9

Zeer betrouwbaar, alle functies worden zonder vertraging en foutloos uitgevoerd.

Ontwerp 9

Zowel de deurbel als de chime zijn ontworpen om er eenvoudig en modern uit te zien.

Gegevensbescherming 9

Bluetooth wordt beschouwd als een veilige verbinding en wordt steeds populairder.

Prijs-kwaliteit 9

Een zeer eerlijke prijs voor een set van briljant functionerende producten.

De installatie is draadloos en kan overal zonder technische hulp worden gemonteerd.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenDeurbel: 150 × 58 × 32 mm; Chime: 100 × 55 × 35 mm
GewichtDeurbel: 241.35 g; Chime: 120 g
BeschermingsklasseIP 65
Bedrijstemperatuur-20°C to 50°C
Batterijcapaciteit5200mAh oplaadbare lithium batterij
VoedingDeurbel: DC5V±10% 2A; Chime: AC 110 ~ 240V
StroomverbruikMax. 2W
Audio Output72 dB binnen 1 meter
Max. Resolutie2000 × 1504
PIR Sensor kijkhoek100°
PIR Sensor Sensing AfstandMax. 5 m
Installatie
FAQs
Wat gebeurt er als iemand met geweld probeert de EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Deurbel te ontmantelen?

Als de deurbel met geweld wordt weggenomen, gaat een scherp alarm af en krijg je onmiddellijk een mobiel alarm. Bovendien verbiedt de EZVIZ DB2 3MP Wifi Video Deurbel ongeoorloofd gebruik na diefstal, dankzij de accountbindingsbeperking.

Hoe worden mijn gegevens beschermd?

Gegevensactiviteiten tussen het apparaat en de EZVIZ Cloud worden van eind tot eind versleuteld. Alleen jij hebt de mogeklijkheid om je gegevens te ontsleutelen.

Hoeveel ringtones zijn er beschikbaar?

Er zijn tot 20 ringtones waaruit je kunt kiezen.

Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.