• Gratis verzending en retour
  • Deskundig Advies
  • Zertifiziert
  • Unabhängiger Partner für über 30 Connected Home Marken
  • Kostenloser Versand & Rückversand
Filter
TP-Link smart home producten TP-Link smart home producten

TP-Link producten voor je slimme huis

Of het nou slimme lampen, slimme stekkerdozen of slimme camera's zijn, met de producten van TP-Link zorg je dat je thuis nog meer uit je smart home kunt halen. Bedien je apparaten met je smartphone of met een van de slimme spraakassistenten.


There are no products matching the selection.

Slimme beveiligingscamera's

TP-Link heeft zowel slimme binnen als buiten beveiligingscamera's. Hiermee kun je je huis in volledige 1080p HD-kwaliteit in de gaten houden. Ze zijn ook uitgerust met een nachtzicht modus, zodat je de hele nacht dingen in de gaten kunt houden. Met de bijbehorende app kun je op afstand de instellingen van de camera aanpassen en videoclips bekijken.

Slimme lampen

TP-Link is daarnaast ook gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van slimme verlichting. Deze bestaan uit zowel witte als gekleurde lampen, die op afstand kunnen worden bediend en worden aangepast door middel van de bijbehorende app. De slimme lampen van TP-Link zijn ook compatibel met spraakbesturing, wat betekent dat je ze volledig kunt bedienen via eenvoudige spraakopdrachten.

Slimme schakelaars

Hoewel het op afstand bedienen van je producten en spraakbesturing van je slimme lichten geweldige functies zijn, is het ook soms handig om een eenvoudige schakelaar in huis te hebben. De slimme schakelaar van TP-Link is gemakkelijk te installeren en vereist geen bridge. Er is alleen een beveiligde wifi verbinding nodig.

Slimme stekkers en stopcontacten

Het assortiment van TP-Link bestaat ook uit slimme stekkers en stopcontacten. Deze zorgen ervoor dat je niet slimme producten toch slim gemaakt kunnen worden. Sluit alles aan op een TP-Link smart plug en je kunt het op afstand via een app bedienen. Als je thuis een Amazon Alexa-spraakassistent hebt, kun je de met TP-Link verbonden apparaten ook bedienen met behulp van spraakopdrachten. Een snelle en gemakkelijke manier om je huis slimmer te maken.