9.1
Authorized reseller of Meer van Google Nest , tado

tado° Slimme Bedrade Thermostaat Starter Kit V3+ + Google Nest Hub

1

€ 199,99 € 189,95

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 199,99 € 189,95

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

Incl. btw

Aanpassen
Aantal:

1

€ 89,99

Aanbevolen verkoopsprijs

Korting € 0,00

tink korting Alleen bij tink krijg je volume- en bundelkorting € 0,00

€ 199,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Belangrijkste functies
Kan worden bestuurd via een app voor Apple iOS-apparaten.
iOS App
Kan worden bestuurd via een app voor Android-apparaten.
Android App
Ondersteunt Apple HomeKit.
Apple HomeKit
Ondersteunt Google Assistant.
Google Assistant
De temperatuur kan ook handmatig op deze thermostaat worden ingesteld.
Handmatige bediening
IFTTT staat voor "If This Then That" en is een dienst waarmee je eenvoudige uitspraken kunt koppelen. Bijvoorbeeld: Als ik 's avonds mijn huis binnenkom, moeten alle lichten aan gaan.
IFTTT
Het apparaat heeft een display.
Display
Kan draadloos communiceren met andere apparaten binnen een bestaand WiFi-netwerk
Wifi
Geofencing
U kan het product een tijdschema geven (bijvoorbeeld ‘s nachts de verwarming uit te schakelen)
Tijdschema
Eenvoudige Installatie

De slimme tado° V3+ Starter Kit uit het tado° basisstation en een tado° thermostaat. Daarnaast krijg je de handige Google Nest Hub, waarmee je onder andere je tado° thermostaat en andere slimme apparaten via spraakopdrachten kunt bedienen. Met slimme verwarming kun je je wooncomfort verhogen en tegelijkertijd tot wel 31% besparen op je verwarmingskosten. Via de tado° app heb je altijd en overal toegang tot je verwarming. 

De voordelen van de slimme radiator Starter Kit van tado° + Google Nest Hub in één oogopslag:

 • Start direct dankzij de meegeleverde tado° bridge
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit
 • Tijdschema's nemen het werk over
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten
 • Google Nest Hub
 • Eenvoudige installatie

Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie

Geniet van meer comfort en bespaar ondertussen enorm op je stookkosten. Met tado° ervaar je hoe slim verwarming kan zijn. Mede dankzij de geofencing-technologie kom je in een voorverwarmd huis aan, gaat je verwarming automatisch uit wanneer je het huis verlaat en nog veel meer. Met de Google Nest Hub is een simpele spraakopdracht genoeg om je verwarming een graadje hoger te zetten maar bijvoorbeeld ook om YouTube-video's af te spelen of om een timer te zetten wanneer je aan het koken bent en je je handen vol hebt.

Meer details
Productinformatie

 • Meegeleverde tado° bridge: De meegeleverde tado° Bridge is de link tussen de tado° app (V3+) en je slimme thermostaten. Na een eenvoudige verbinding tussen Bridge en thermostaat kun je onmiddelijk gebruik maken van de diverse nieuwe functies van tado°.
 • V3+ voor betere luchtkwaliteit: De nieuwe Climate Assistant zorgt voor een beter binnenklimaat door de binnen- en buitenlucht te monitoren.
 • Tijdschema's nemen het werk over: Vooral vloerverwarmingssystemen hebben veel tijd nodig om op te warmen. De tado° V3+ slimme thermostaat verwarmt je kamers met slimme tijdschema's op de tijden dat jij het wilt.
 • Bespaar tot 31% op verwarmingskosten: Als muurthermostaat of voor vloerverwarming bespaart tado° tot 31% op verwarmingskosten per jaar. Een grafisch rapport van je gebruik geeft aan wanneer je mogelijk onnodig verwarmt. De energiebesparingen worden onder andere mogelijk gemaakt door Geofencing (via een abonnement verkrijgbaar) en het detecteren van open ramen.
 • Google Nest Hub: De meegeleverde Google Nest Hub kan gebruikt worden als het centrum voor het besturen van al je slimme producten in huis. Gebruik simpelweg je stem of het scherm om je apparaten naar wens te bedienen.
 • Hoge compatibiliteit: De slimme tado° V3+ thermostaat is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Je kunt het product ook in je smart home integreren en via spraakopdrachten bedienen.

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° + Google Nest Hub in actie

De slimme thermostaat Starter Kit van tado° verbetert de energie-efficiëntie van je verwarmingssysteem en verhoogt tegelijkertijd je eigen comfort. Zo werkt het: dankzij intelligente schema's verwarm je alleen wanneer het echt nodig is. Bijvoorbeeld de badkamer in de ochtend of de woonkamer in de avond. Met behulp van de Geofencing-technologie kun je nog meer energie besparen.

Met tado° verwarm je nooit een lege woning

De tado° Internet Bridge kan via Geofencing de afstand van je smartphone tot je huis meten. Op die manier weet je tado° systeem of je het huis hebt verlaten. Als je niet thuis bent wordt de verwarming automatisch uitgezet en de tijdschema's die je voor je tado° systeem hebt ingesteld onderbroken. Dit bespaart enorm veel energie, omdat er geen lege woning meer verwarmd wordt. Wanneer je onderweg naar huis bent, zal het verwarmingssysteem op de ingestelde temperatuur voorverwarmen zodat wanneer je thuis komt het meteen een aangename temperatuur is. Omdat tado° compatibel is met Google Assistant, kun je ook via de Google Nest Hub door middel van spraakopdrachten de instellingen van je slimme thermostaat wijzigen. Tot slot kun je tado° ook een onderdeel maken van je IFTTT-systeem. Hiermee kun je bijvoorbeeld wanneer je het licht in de woonkamer uitdoet ook de verwarming uit laten gaan.

De Google Nest Hub combineert een slimme spraakassistent met een puike speaker en een scherp 7 inch-display. Die combinatie maakt het apparaat heel veelzijdig. Zo kun je in een handomdraai antwoord krijgen op prangende vragen, je agenda en slimme apparaten in je huis beheren en je favoriete plaatjes draaien. De Nest Hub vormt daarmee het centrum van je smart home en laat je je apparaten eenvoudig en centraal bedienen. Onder meer de verlichting van Philips Hue, Sonos speakers en slimme thermostaten van tado° zijn compatibel met de Google Nest Hub.

Lees meer
Expert review
9.1
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Productkwaliteit 9

De compatibiliteit met de meeste ketelsystemen is verrassend. tado° weet een lastig klusje zoals het achteraf inbouwen van verwarmingssystemen op een eenvoudige manier mogelijk te maken voor iedereen.

App/Software 9

De tado° app is zeer gebruiksvriendelijk. Het geeft je een direct overzicht van alle kamers, maakt het mogelijk om tijdschema's te beheren en biedt je ook een geweldige gebruikersinterface.

Functionaliteit 10

Intelligente tijdschema's, handmatige app controle rechtstreeks op het apparaat, geofencing, verbruiksstatistieken compatibel met Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa en IFTTT.

Betrouwbaarheid 9

De muurthermostaat meet nauwkeurig de huidige temperatuur en zorgt dat de kamer op energiezuinige wijze tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De tijdschema's werken ook als het internet uitvalt.

Ontwerp 9

De tado° thermostaat en de bridge hebben een futuristische uitstraling. Het touch bedieningspaneel zier er zeer aantrekkelijk uit met led temperatuurweergave direct op de thermostaat.

Gegevensbescherming 9

tado° werkt via de cloud. Alle gegevens worden continu versleuteld verzonden tussen server en bridge.

Prijs-kwaliteit 9

Voor vloerverwarming of ter vervanging van de oude muurthermostaat. tado° is zeker de moeite waard en al zich uiteindelijk terugbetalen.

De installatie is eenvoudig. Schroef de wanddraadjes op de thermostaat en je bent klaar. Als er echter een Extension Kit nodig is, moet je het bevestigen helaas laten doen door een professional.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° thermostaat: 104 x 104 x 19 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° thermostaat: 132 g, tado° Bridge: 61 g
Weergave en bedieningLed-matrix: 10 x 19 led's, 32 x 20 mm knoppen: 2x touch, 1x normale knop
Stroomvoorzieningtado° thermostaat: netstroom of 3 x AAA batterijen, tado° Bridge: netadapter
Inhoud doos1x tado° Bridge, 1x tado° thermostaat, Google Nest Hub, 2 x klevende pads, 2 x behuizing schroef, 2 x schroeven, 2 x pluggen, stickers voor bedrading, netstroom kabels, usb kabel, 1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Hoe meet de slimme thermostaat van tado° de temperatuur in een kamer?

De tado° muurthermostaat is voorzien van een temperatuursensor. Deze meet de temperatuur en past de huidige temperatuur aan naar de gewenste temperatuur.

Hoeveel tado° slimme thermostaten kan ik per kamer installeren?

Je kunt één slimme tado° thermostaat en zeven slimme tado° radiator thermostaten per kamer installeren.

Kan ik de tado° slimme thermostaat later met radiator thermostaten verbinden?

Ja, je kunt thermostaten uit één kamer groeperen in de app. Je bepaalt dan ook van welke thermostaat de temperatuur voor alle anderen gemeten moet worden. Als je een combinatie van een muurthermostaat en meerdere radiatorthermostaten in één kamer hebt, is de muurthermostaat de beste keuze. Deze meet de temperatuur nauwkeuriger omdat hij niet direct op een radiator bevestigd is.

Detecteert tado° geopende ramen?

Ja, de tado° thermostaten registreren de temperatuurdaling en onderbreken dan automatisch het verwarmingsproces. Zodra het raam gesloten is, schakelt de verwarming weer in.

Video’s over dit product
Productinformatie
Functioneert Garantie
Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.
Gratis verzending en retour
Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.