9.0
Authorized reseller of Meer van Ring

Ring Video Doorbell Elite - Video Deurbel

Kleur

Aanbevolen verkoopsprijs € 399,99

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
€ 399,99 Incl. btw
 • Gratis verzending en retour
 • tink 'functioneert-garantie'
 • Gratis deskundig advies
Works with Amazon Alexa
Belangrijkste functies

Altijd weten wie er aanbelt. De Ring Video Deurbel Elite biedt precies dat: een professionele oplossing met Power-over-Ethernet, robuust gemonteerd en strak ontwerp, met vier verwisselbare frontjes die perfect passen bij het oppervlak van je huis.


Alle voordelen van de Ring Video Deurbel Elite in één oogopslag:

 • Full-HD video en twee-richtingscommunicatie
 • Beveiliging door Power over Ethernet (PoE) en bewegingszones
 • Altijd alles op beeld
 • Vervang conventionele deurbel
 • Cloud optie

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie

Tijdens onze test maakt de Ring Video Deurbel Elite indruk op elk niveau. De montage was door het moeten inschakelen van een vakman ingewikkelder dan je zou willen, maar het resultaat was des te beter. Je krijgt een haarscherp beeld, en je kan zelfs praten met de persoon aan de deur. Voeg daar nog de optionele cloud service van Ring aan toe, waarmee je optioneel je opnamen kunt opslaan en op elk gewenst moment belangrijke momenten kunt bekijken.

Meer details
Productinformatie

 • Full-HD Video en twee-richtingscommunicatie: Met de Ring Elite kun je de deurbel beantwoorden, gasten direct vanaf je smartphone begroeten en je voordeur in de gaten houden. Met onmiddellijke waarschuwingen, live HD-video en tweerichtingscommunicatie kun je bezoekers overal zien, hun horen en ermee praten.
 • Beveiliging door Power over Ethernet (PoE) en bewegingszones: Met de Ring Video Deurbel Elite kun je je eigen bewegingszones instellen zodat je de belangrijkste zones goed kan beveiligen. Power over Ethernet (PoE), een vaste internetverbinding met je Ring Elite, garandeert dat het apparaat altijd een beveiligde internetverbinding heeft. Als je Ring Elite beweging in het zonegebied detecteert, ontvang je een onmiddellijke waarschuwing op je smartphone, tablet of computer. Dit werkt dankzij infrarood zelfs 's nachts zonder problemen.
 • Altijd alles op beeld: Als iemand aanbelt of als er een alarm wordt geactiveerd in de bewegingszones, ontvang je onmiddellijk een pushmelding op je smartphone en kunt je live contact opnemen met de bezoeker, via video en microfoon.
 • Plaats op de plek van je huidige deurbel: De Video Doorbell Elite is eenvoudig te gebruiken via de bestaande deurbel bedrading. Er is echter een extra ethernet-kabel nodig als voeding. Je kunt deze aansluiten op een normaal stopcontact met behulp van de meegeleverde Ring Elite Power Kit.
 • Cloud optie: Ring biedt een cloud service waarmee je optioneel je opnamen kunt opslaan en op elk gewenst moment belangrijke momenten opnieuw kunt bekijken. Je kan de opnames ook downloaden of delen. Na 30 dagen testen kun je een abonnement kopen voor 3 euro per maand, wat uiteraard niet verplicht is.

De Ring Video Deurbel Elite in actie

Nooit meer in het duister tasten wie er aanbelt. De Ring Video Deurbel Elite biedt precies dat en meer. Het platte, elegante ontwerp ziet er goed uit op elk type voordeur en kan perfect worden aangepast aan je eigen wensen met de meegeleverde voorpanelen. De verborgen installatie van de Ring Video Doorbell Elite en de verbinding via Power over Ethernet (PoE = LAN-verbinding) zorgen voor een zeer betrouwbare verbinding. Hierdoor kun je permanent en ononderbroken online thuis zijn en genieten van HD-video's en audio van de hoogste kwaliteit.

Aanbevolen montage

De Ring Video Doorbell Elite is een inbouw-intercom, daarom raadt de fabrikant installatie door een specialist aan. Voor ervaren klussers kan de installatie ook zonder specialist worden uitgevoerd, maar voor de onervaren klussers is een professionele montage de betere optie.


Afgezien van de iets uitgebreidere montage, overtuigt de Ring Video Doorbell Elite verder op elk gebied. Een echte toevoeging voor je smart home!

Lees meer
Expert review
9.0
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 8

Na het downloaden van de Ring-app leidt de installatiehandleiding je door het proces. Het beste is om de installatie uit te voeren door een expert.

Productkwaliteit 9

Het product is stevig, geeft een hoogwaardige indruk en de materialen zijn robuust. De vier verwisselbare frontpanelen zijn visueel erg mooi.

App/Software 9

De Ring-app is essentieel voor het gebruik van de Ring producten - en hij werkt geweldig. Zowel het uiterlijk als de bediening zijn fantastisch.

Functionaliteit 9

Full HD-video en tweerichtingscommunicatie, beveiliging door Power over Ethernet (PoE) en bewegingszones, altijd thuis online, geschikt voor elke woonsituatie, cloud optie.

Betrouwbaarheid 10

Verbetering van betrouwbaarheid is nauwelijks mogelijk. Geen problemen ervaren met dit product.

Ontwerp 9

Het design is elegant en tijdloos.

Gegevensbescherming 9

De gegevensoverdracht vindt plaats via een beveiligde server en via het wifi netwerk thuis.

Prijs-kwaliteit 9

Je krijgt een uitstekend product voor een goede prijs. Een geweldig product.

Na het downloaden van de Ring-app leidt de installatiehandleiding je door het proces. Het beste is om de installatie uit te voeren door een expert.

Reviews
0.0
Gemiddelde rating
Your rating
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingen6,98 x 5,51 x 11,49 cm
Gewicht1,8 kg
EAN852239005475
ConnectiviteitEthernet, wifi
StroomvoorzieningKabelaansluiting
Inhoud doosRing Video Deurbel Elite, Ring Elite-montageplaat, Elite Power Kit, 1 m ethernet-kabel, 15 m ethernet-kabel, 4 kleurenschermen en installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Is het mogelijk de Ring Video Deurbel Elite alleen via wifi aan te sluiten en af te zien van de ethernet-verbinding?

Nee, de Ring Video Deurbel Elite kan alleen met ethernet worden aangesloten!

Ik werk veel in het buitenland, kan ik daar ook alle opties van de Ring Video Deurbel Elite gebruiken?

Ja, dat kan allemaal zonder moeilijkheden! De Ring Video Deurbel Elite live uitzending werkt overal waar je ontvangst hebt.

Is de Ring Video Deurbel Elite ook 's nachts te gebruiken?

Ja, dankzij de ingebouwde infrarood sensoren is gebruik 's nachts ook mogelijk.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie