8.5
Authorized reseller of Meer van Philips Hue

Philips Hue White Ambiance Milliskin Bluetooth Ronde Inbouwspot

A

Aanbevolen verkoopsprijs € 44,99

Korting € 0,00

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

€ 39,99 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple HomeKit

Met de Philips Hue White Ambiance Milliskin bluetooth ronde inbouwspot maak je van je plafondverlichting slimme verlichting. Voor de installatie heb je een ronde opening met 7 cm diameter nodig en de noodzakelijke lamp elektronica met 220 - 240 V moet beschikbaar zijn vóór aansluiting. De Hue Spot kan ervoor zorgen om je kamer te voorzien van warm wit licht of van concentratie-bevorderend koel wit licht. De handige bluetooth verbinding zorgt ervoor dat je niet afhankelijk bent van je wifi verbinding thuis en dat je tot 10 verschillende lampen met je smartphone kunt bedienen via de smartphone app.

De voordelen van de Philips Hue Milliskin Bluetooth Ronde Inbouwspot in één oogopslag:

 • Hoge helderheid
 • Aanpasbaar
 • Schema's maken
 • Lichtscenario's
 • Energie besparen

Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

De Philips Hue Milliskin bluetooth inbouwspot ter uitbreiding is een echte toevoeging aan je slimme huis. Als je thuis al traditionele spots hebt, kun je ze snel en eenvoudig vervangen door de slimme Philips Hue-variant. De Milliskin inbouwspot kan zowel warm wit als koel wit licht produceren. De vele mogelijkheden van de Hue-app zorgen ervoor dat je gaat overwegen of je niet al je traditionele lampen moet vervangen voor Hue smart lampen.

Productinformatie

 • Hoge helderheid: De lichtbron is een Hue GU10-lamp. Deze zendt 250 lumen uit bij een stralingshoek van 45°. Met deze allrounder kun je zowel lichtaccenten instellen als grotere gebieden verlichten.
 • Aanpasbaar: Zowel de helderheid als de kleurtemperatuur kunnen worden gedimd bij de Philips Hue Milliskin inbouwspot. Het warme witte licht helpt bij ontspanning, wit daglicht bevordert de concentratie.
 • Schema's maken: De Philips Hue Milliskin spots passen perfect in woonkamers en slaapkamers. In het laatste geval kun je de zonsopkomst simuleren met de handige tijdschema's voor in de ochtend. Hiermee word je langzaam gewekt en kun je fit aan je dag beginnen.
 • Lichtscenario's: Verbind de Philips Hue Milliskin inbouwspot met andere Hue lampen en op die manier creëer je voor elke gelegenheid sfeervolle lichtscenario's.
 • Energie besparen: Bespaar tot 30% op je energiekosten met de energiezuinige led verlichting van Philips Hue. Niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu.

Philips Hue Milliskin Bluetooth Ronde Inbouwspot in actie

De Philips Hue Milliskin Ronde Inbouwspot is een handige accessoire voor je Philips Hue-systeem. Deze slimme GU10 spot plaats je op iedere plek in je woning voor net dat beetje extra sfeer is daarnaast eenvoudig te bedienen via de gratis Philips Hue Bluetooth app.

Overal te plaatsen

Voor de montage heb je alleen de reeds bestaande 220 - 240 V voedingsaansluitingen nodig. Daarnaast heb je een rond gat met een diameter van 7 cm nodig. Dankzij de ronde plafondplaat kun je te grote gaten in de muur corrigeren zonder dat dit achteraf zichtbaar is.


Wanneer je de slimme ronde inbouwspot eenmaal geïnstalleerd hebt in je smart home, creëer je voor iedere situatie de juiste sfeer. Dim de verlichting in de app of pas de wit tinten aan van heel warm wit licht tijdens een film avond of fel licht wanneer je thuis aan het werk gaat. Je kunt de Milliskin Spot ook handig tegelijk in- en uitschakelen met andere Hue lampen.

Lees meer
Expert review
8.5
Getest door tink expert
Moritz

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

EnergieklasseA
Aantal lichtbronnen1 x GU10
Artikelgewicht260 g
Wattage25 W
Installatie
FAQs
Zijn de Philips Hue-lampen geschikt voor gedeelde appartementen?

Ja, dat is geen probleem. Je maakt een account op de Hue-app en je kunt deze delen met alle gezinsleden of huisgenoten. Iedereen heeft dan toegang tot de slimme lichtregeling.

Wat moet ik doen als ik geen bekabeling heb?

Zonder stroom kan de spot niet worden geïnstalleerd. Je kunt hier ook Philips Hue GU10- en E27-lampen voor gebruiken. Ze worden eenvoudig in de bestaande lampen geschroefd.

Kan ik de normale dimmerschakelaar nog steeds gebruiken?

Vanwege de technologie mogen traditionele lichtschakelaars niet worden gebruikt voor het dimmen van slimme Hue lampen. Dit gaat ten koste van de levensduur van de lamp.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Functioneert garantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de functioneert garantie