• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Withings Steel HR Smartwatch

Aanbevolen verkoopprijs € 179,95

tink volumekorting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00
- € 179,95 incl. btw en verzendkosten
 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Een echte innovatie op het gebied van de activity trackers! De Withings Steel HR Smartwatch meet ondanks het bekende klassieke ontwerp naast tal van waarden zoals slaapcycli en activiteiten, ook je hartslag. Dankzij deze functie kun je nu altijd je hartslag in de gaten houden tijdens het hardlopen of trainen. Je kunt zelfs gaan zwemmen met de Steel HR, want deze is waterdicht tot 50 meter. Met een batterijduur van 25 dagen is de batterij nog een ander hoogtepunt. In de bijbehorende app heb je altijd toegang tot de gemeten waarden om je gezondheid op lange termijn en blijvend te optimaliseren.


Alle voordelen van de Withings Steel HR Smartwatch in één oogopslag:

 • Hartslagmeter
 • Automatische activiteitsherkenning
 • Slaap-tracker
 • 25 dagen batterijduur
 • Alles in één oogopslag

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie

Een elegant design met een grote verscheidenheid aan functies: stap- en calorieteller, wekker, hartslagmeting, slaap-tracker, bericht-weergave, plus de waterbestendigheid tot 50 meter en een batterijduur van 25 dagen. De Withings Steel HR Smart Watch heeft het allemaal! Het bevordert niet alleen je gezondheid, maar helpt je ook om permanent fit te blijven.

Meer details
Productinformatie

 • Hartslagmeter: De Withings Steel HR Smartwatch meet continu de hartslag met behulp van innovatieve PPG-technologie (photoplethysmography).
 • Automatische activiteitsherkenning: Het horloge detecteert automatisch meer dan 10 activiteiten en slaat deze op in de app, waaronder hardlopen, zwemmen, tafeltennis en volleybal.
 • Slaap-tracker: De automatische slaapanalyse geeft een uitgebreid inzicht in je slaapcycli, wek-tijden en de slaapduur zodat je je slaapgedrag kunt verbeteren.
 • 25 dagen batterijduur: De levensduur van de batterij is een echte toevoeging met een duur van 25 dagen. Daarnaast beschikt de smartwatch over de energiebesparende modus, die het horloge na het verstrijken van de normale levensduur nog een extra 20 dagen in leven houdt.
 • Alles in één oogopslag: Het digitale scherm van het horloge toont afwisselend hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën en smartphone-meldingen en alarmeert met de wekker.

De Withings Steel HR Smartwatch in actie

De eerste van de activity trackers die je hartslag continu en betrouwbaar meet! In de gratis app wordt elke kleine verandering duidelijk weergegeven en hiermee kun je je hart goed leren kennen. Daarnaast zijn er twee modi: de work-out en de smart-modus. De work-out modus wordt automatisch geactiveerd zodra het horloge een lopende activiteit detecteert, waardoor hij vervolgens elke seconde je hartslag meet. De smart-modus is een pluspunt voor de levensduur van de batterij, omdat deze de meting beperkt tot regelmatige intervallen van ongeveer 10 minuten en de dagelijkse trend analyseert, die duidelijk zichtbaar is in de app met behulp van een hartslaggrafiek. Een handmatige wijziging van de work-out modus is ook mogelijk door de knop ingedrukt te houden.

Geïntegreerde app

Dankzij activiteitsdetectie detecteert en slaat de Withings Steel HR Smartwatch automatisch meer dan tien activiteiten op in de app. Je hoeft dus niks extra in te stellen tijdens het wandelen of een andere sport, het wordt namelijk automatisch herkend door je horloge. Zelfs zwemmen is mogelijk dankzij de waterdichtheid van de smartwatch. De Steel HR is daarom de ideale assistent voor elke gelegenheid en dankzij het chique en klassieke ontwerp ook buiten het sporten om. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de kleinere versie heeft een diameter van 36 mm met een bandbreedte van 18 mm, de iets grotere versie met een diameter van 40 mm en een bandbreedte van 20 mm.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Annemarie
Installatie 9

Om de Steel HR Smartwatch in te stellen, hoef je alleen de app te installeren en het horloge via bluetooth aan de smartphone te koppelen.

Productkwaliteit 9

De Steel HR beschikt over een lange levensduur door de hoogwaardige, fijne en zelfs waterdichte behuizing.

App/Software 8

De app biedt een goed, uitgebreid overzicht. De automatisch gegenereerde grafieken van de gegevens van je hart werken top. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 10

Hartslagmeting, stap- en calorieteller, wekker- en smartphone meldingen - een breed spectrum aan functies.

Betrouwbaarheid 9

Zelfs nadat de batterijduur van 25 dagen is verstreken, blijft de Steel HR nog 20 dagen werken met de standaardfuncties in de energiebesparende modus.

Ontwerp 9

Het ontwerp heeft een stijlvol design. Het digitale scherm maakt het een echte blikvanger.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Een echt mooi allround systeem voor een redelijke prijs.

Om de Steel HR Smartwatch in te stellen, hoef je alleen de app te installeren en het horloge via bluetooth aan de smartphone te koppelen.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingendoorsnede 36 mm, band 18 mm of doorsnede 40 mm, band 20 mm
Gewicht39 gram of 49 gram (afhankelijk van grootte model)
Stroomvoorzieninggeïntegreerde accu, tot 25 dagen batterijduur
Waterdichtheid5 ATM
Typesmartwatch
Inhoud doos1x Withings Steel HR Smartwatch, 1x silliconen bandje, 1x laadkabel, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Wat is het verschil met de Withings Steel?

Het verschil met de Withings Steel is de hartslagmeting. Maar ook de ingebouwde batterij is een aanzienlijke verbetering ten opzichte van het vorige model.

Is de Withings Steel HR Smartwatch waterdicht?

Ja, de Withings Steel HR Smartwatch heeft een waterdichtheid van 5 ATM en kan daarom worden gedragen onder de douche, in de regen of tijdens het zwemmen (tot 50 meter diepte).

Hoe werkt de communicatie tussen smartwatch en smartphone?

De communicatie en gegevensoverdracht van de twee apparaten werkt via bluetooth. Maar een stabiele bluetooth-verbinding tussen de twee apparaten op elk moment van de dag is niet nodig, omdat de smartwatch bijvoorbeeld de gegevens ook aan het einde van de dag kan verzenden.

Welke informatie geeft het digitale scherm weer?

Het digitale scherm geeft de volgende informatie weer: continue hartslag, aantal stappen, afgelegde afstand, verbrande calorieën, tijd van wekker en smartphone-meldingen (sms, oproepen en kalenderherinneringen). Een verbinding is echter nodig voor de smartphone meldingen.

Hoe kan de Withings Steel HR Smartwatch je hartslag checken?

Withings maakt gebruik van PPG-technologie (photoplethysmography). Deze technologie maakt gebruik van door de huid overgedragen licht om pulsschommelingen van de bloedstroom in de bloedvaten te meten. Hiermee kan de hartslag worden bepaald.

Hoe laad ik mijn Withings Steel HR Smartwatch op?

De Withings Steel HR Smartwatch wordt geladen met de meegeleverde kabel.

Zijn de maten van de Withings Steel HR Smartwatches hetzelfde?

Nee, de Withings Steel HR Smart Watch is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de ene heeft een diameter van 36 mm met een bandbreedte van 18 mm, de andere heeft een diameter van 40 mm met een bandbreedte van 20 mm.

Valt de Withings Steel HR Smartwatch automatisch uit nadat de batterijduur van 25 dagen is verstreken?

Nee, de pure levensduur van de batterij is 25 dagen, maar dan schakelt hij automatisch over naar de energiebesparende modus en kan hij nog 20 dagen worden gebruikt als horloge met stap- en slaapmeting. Alleen de hartslag wordt niet langer gemeten in deze energiebesparende modus.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie