8.6
Authorized reseller of Meer van Withings

Withings Body Weegschaal + Withings Move Fitness Horloge

1

€ 59,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

Withings Body - Wifi BMI Weegschaal
Aantal:

1

€ 59,95
Aanpassen
€ 59,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 119,95 Incl. btw

 • Gratis verzending en retour

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies
Works with Hey Google
Works with Apple Home

Met de Withings Body Weegschaal + Withings Move leer je je lichaam echt kennen. Beiden bepalen verschillende meetwaarden en vertalen zo de constant veranderende signalen van je lichaam - en dat allemaal duidelijk weergegeven in de Withings-app.


De voordelen van de Withings Body + Withings Move in één oogopslag:

 • Trainingsoptimalisatie
 • Je gewichtsontwikkeling
 • Alle informatie in één oogopslag
 • Lange levensduur van de batterij
 • Doelstellingen vaststellen, controleren en bereiken

Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard

Met de Withings Body Weegschaal + Withings Move kun je op elk moment de belangrijkste metingen over je fysieke prestaties ontvangen. Bepaal je BMI, je huidige gewicht en de voortgang van je fysieke prestaties. Daarnaast worden je stappen, verbrande calorieën en sportactiviteiten bijgehouden. Stel je doelen en laat je helpen door de Withings Body en de Withings Move.

Meer details
Productinformatie

 • Trainingsoptimalisatie: Tijdens de training meet de Withings Move fitness horloge je hartslag voortdurend. Je ontvangt dan een gepersonaliseerd rapport in de app zodat je je maximale hartslag in elke hartslagzone kunt raadplegen. Hierdoor kun je je prestaties op een efficiënte manier verbeteren.
 • Je gewichtsontwikkeling: De Withings Body bepaalt een reeks aan eigenschappen van je lichaam. Deze ontwikkeling bevat je laatste 8 weegmomenten en geeft deze weer in een grafiek.
 • Alle informatie in één oogopslag: De digitale display van de Withings Body geeft de gemeten waarden en andere informatie duidelijk en in hoge resolutie weer. Zo heb je alles wat je moet weten in één oogopslag.
 • 18 maanden batterijduur: De batterij gaat tot 18 maanden mee zonder op te laden. Tot nu toe is dit het fitnesshorloge met de langste batterijduur!
 • Stel, controleer en bereik doelen: Stel doelen en volg ze met de Withings set. Of je nu wilt afvallen, meer wilt sporten of je prestaties wilt behouden, beide apparaten bieden je alle informatie die je nodig hebt om dat te doen - en dat alles in één oogopslag.
 • Zeer nauwkeurige metingen: Beide apparaten leveren zeer nauwkeurige en betrouwbare gegevens. De Withings Body Position Control technologie meet tot op 100g nauwkeurig!

Withings Body + Withings Move in actie

Luister naar je lichaam. Het maakt niet uit of je je gewicht wilt behouden, wilt afvallen of aankomen of je fysieke prestaties wilt verbeteren. De Withings Body + Withings Move vertaalt de signalen die je lichaam je geeft voor je. De Withings Body meet je gewicht en je gewichtsontwikkeling en bepaalt ook je BMI en je BMI progressie. De zwangerschapsmodus meet nauwkeurig de zwangerschap gerelateerde gewichtstoename van aanstaande moeders. Bekijk alle gegevens in de Withings-app - altijd en overal.

Je tracker

Met de Withings Move kun je je activiteiten in alle situaties volgen. Als je bijvoorbeeld langere tijd op je slaap let, kun je de kwaliteit van je slaap in termen van duur, diepte en regelmaat in de gaten houden. Maar niet alleen slaap, dit horloge volgt alles, gedurende de hele dag. Het maakt niet uit of je wandelt, hardloopt of een andere activiteit aan het doen bent. De slimme tracker meet het calorieverbruik en de afgelegde afstand.


Voor iedereen die fysieke prestaties en doelen nastreeft, is dit een perfecte set. De Withings Body en de Withings Move geven je duidelijke en directe feedback over je huidige prestatievoortgang - een duidelijke aanbeveling wat ons betreft.

Lees meer
Expert review
8.6
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

De installatie duurt slechts enkele minuten. Download eenvoudig de app en stel het apparaat automatisch in.

Productkwaliteit 9

De duurzame materialen garanderen een lange levensduur. Stevige materialen en stijlvol design: dit apparaat past perfect in je badkamer of bij je outfit.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Trainingsoptimalisatie; je gewichtsontwikkeling; alle informatie in één oogopslag; lange levensduur van de batterij; het instellen, controleren en bereiken van doelen.

Betrouwbaarheid 9

Als het gaat om betrouwbaarheid krijgt dit product een hoge score. Het product werkt extreem foutloos.

Ontwerp 8

Het stijlvolle ontwerp is zeer aantrekkelijk. Het zet accenten zonder storend te zijn.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

De prijs is passend voor wat je kunt met deze set.

De installatie duurt slechts enkele minuten. Download eenvoudig de app en stel het apparaat automatisch in.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWithings Body : 327 x 325 x 23 mm
StroomvoorzieningWithings Body : 4 x AAA batterijen
Gemiddelde levensduur van de batterij: 18 maanden, Withings Move: Oplaadbare batterij
Inhoud doosWithings Move, Withings Body Weegschaal, oplaadkabel, handleiding
Installatie
FAQs
Tot welk gewicht kan de Withings Body wegen?

Tot 180 kg.

Welke eenheden meet de Withings Body?

Kg, lb, st, st, lb

Kan de Withings Body ook het weer weergeven?

Ja, dit is ook mogelijk.

Gratis expertadvies

Onze Smart Home experts adviseren je graag over individuele Smart Home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzending en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij tink staat klantentevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle tink-producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de kwaliteitsgarantie