• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

8.9

Withings Body+ en Withings Move

Niet beschikbaar

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 169,90 incl. btw en verzendkosten

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren

Niet beschikbaar

Belangrijkste functies

Het fitnesspakket van Withings is de perfecte combinatie om je gezondheid in de gaten te houden. Het pakket bestaat uit de Withings Body+ personenweegschaal en de Withings Move fitnesstracker. Terwijl het fitnesshorloge automatisch je activiteiten detecteert en volgt, geeft de wifi weegschaal je nauwkeurige gegevens over alle gezondheid gerelateerde metingen. Bekijk je voortgang in de gratis app en stel doelen voor jezelf.


De voordelen van de Withings Body+ & Withings Move in één oogopslag:

 • Lichaamsanalyse
 • Fitnesstracker
 • Pushmeldingen
 • Hoogwaardig design
 • Baby- en zwangerschapsmodus

Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard

De twee apparaten werken zonder problemen in de test. De installatie verliep voor beiden soepel, net als de installatie en de Health Mate app leid je door alle stappen. De levensduur van de batterijen is noemenswaardig, omdat ze naar verluidt elk 18 maanden mee gaan en dit is bijna 40% langer dan de meeste andere vergelijkbare apparaten. Top bundel!

Meer details
Productinformatie

 • Het complete fitness pakket: De Withings Body+ in combinatie met de Withings Move bied je een optimaal inzicht in je gezondheid.
 • Meer dan alleen een weegschaal: Gebruik de Withings wifi weegschaal om een volledig beeld te krijgen van je gezondheid en om je lichaamssamenstelling, hartslag en gewicht te meten.
 • Alle data in een overzicht: In de gratis Health Mate app zie je altijd alle gegevens en ontwikkelingen van je lichaam. Bereik je doelen met motivatie en handige tips uit de app.
 • Een veelzijdige horloge: De Withings Move fitnesshorloge/tracker kan worden aangesloten op de Health Mate app en op de Body+ weegschaal. Multisport tracking in combinatie met het zogenaamde "Connected GPS" geeft je een overzicht van de afstanden die gedurende de dag zijn afgelegd, inclusief duur, hoogte en totale afstand.

Withings Body+ en Move in actie

Het complete pakket voor je gezondheid: de Withings Body+ en de Withings Move. Met 4 sensoren meet de Withings Body+ je gewicht nauwkeurig tot 100 gram. De lichaamsweegschaal meet ook je percentage lichaamsvet en water. De Move van Withings meet zowel je hartslag wanneer je staat als je rust hartslag om een nauwkeurig resultaat te verkrijgen. Met een wifi verbinding toont de weegschaal je zelfs de weersverwachting. Gaat het regenen? Dan kun je beter een ontspannen yoga sessie thuis doen! En zodat je altijd een oogje in het zeil kunt houden op je gezondheid terwijl je onderweg bent, maakt de Withings Move het pakket compleet. Of je nu aan het sporten bent of aan het werk bent, de Withings Move van Withings houdt automatisch bij wat je doet. Het horloge herkent je activiteiten zonder dat je er iets voor hoeft te doen en meet je stappen, je verbrande calorieën en je hartslag. Het fitnesshorloge is waterbestendig tot 50m en heeft een batterijlevensduur tot 25 dagen bij normaal gebruik.

Een topteam

De combinatie van Withings Body+ en Move van Withings maakt je activiteiten perfect te volgen. Dankzij de gratis Withings Health Mate app heb je al je gezondheidsgegevens altijd bij de hand. Stel een streefgewicht in en houd je voedingsdagboek bij in de app.


Je kunt ook je gezinsleden synchroniseren en tot 8 personen toevoegen. Elke gebruiker wordt automatisch herkend en via wifi in de app weergegeven. Speciaal voor aanstaande moeders biedt de app medisch geteste gezondheidstips en begeleid je tijdens je zwangerschap. Geniet van inzicht in trends, toegang tot wellnessprogramma's en aangepaste programma's voor jou.

Lees meer
Expert review
8.9
Getest door tink expert
Richard
Installatie 9

Alle activiteiten en gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in de app.

Productkwaliteit 9

Het oppervlak van de weegschaal bestaat uit robuust gehard glas, het horloge van een hoogwaardige stalen kast.

App/Software 8

Dankzij de doordachte lay-out is de app zeer duidelijk. Vooral de automatische schema's van je hart gezondheid zijn makkelijk af te lezen. De app is beschikbaar voor Apple en Android.

Functionaliteit 9

Talrijke functies: slaap-, training- en rustperiode tracking, en veel meer.

Betrouwbaarheid 9

Met een goede wifi verbinding verloopt de gegevensuitwisseling tussen de producten van Withings en de app probleemloos.

Ontwerp 10

De Body+ weegschaal en de Move beschikken over een hoogwaardig en elegant design. De weegschaal is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Gegevensbescherming 8

Om het apparaat aan je smartphone te kunnen koppelen, hoef je slechts enkele gegevens te registreren. Je moet je voornaam, achternaam en geboortedatum invullen.

Prijs-kwaliteit 9

Voor de prijs krijg je een geweldige bundel van Withings producten. Echt de aankoop waard!

Alle activiteiten en gegevens worden automatisch gesynchroniseerd en opgeslagen in de app.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

ProductafmetingenWithings Body+: 32,7 x 32,7 x 2,3cm
GewichtWithings Body+: 2.8 kg
ModelnummerWithings Body+: WBS05
Inhoud doos1x Withings Body+, Withings Move, 4x AAA batterijen, 1x installatiehandleiding
Installatie
FAQs
Kan de Withings Body Cardio tijdens de zwangerschap worden gebruikt?

Er zijn geen gezondheidsrisico's bekend. De waarden - met name het percentage lichaamsvet - kunnen echter onnauwkeurig zijn.

Ik heb een pacemaker. Mag ik de Withings Body Cardio gebruiken?

Nee. Iedereen die een pacemaker of andere medische implantaten heeft, mag de wifi weegschaal van Withings niet gebruiken, omdat deze tijdens het meten altijd een kleine elektrische impuls door het lichaam stuurt. Dit kan de werking van een pacemaker beïnvloeden.

Wanneer ik een account met Withings probeer in te stellen, krijg ik de foutmelding 3024. Wat moet ik doen?

Als je deze melding ontvangt, bestaat er al een account met het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Probeer in dit geval je wachtwoord opnieuw in te stellen of registreer je met een ander e-mailadres.

Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie