• De webwinkel voor smart home in Nederland
 • Meer dan 1.000.000 tevreden klanten
 • Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

Alle producten zijn zorgvuldig door tink getest

9.0

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge + 5-pack Radiatorknoppen

1

€ 149,99 € 129,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop Starter Kit V3+ incl. Bridge
Aantal:

1

€ 149,99 € 129,95
Aanpassen
€ 149,99 € 129,95

tado° Slimme Radiatorknop 4-pack

€ 319,99 € 257,95

1

€ 319,99 € 257,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop 4-pack
Aantal:

1

€ 319,99 € 257,95
Aanpassen
€ 319,99 € 257,95

tado° Slimme Radiatorknop

€ 89,99 € 79,95

1

€ 89,99 € 79,95

Aanbevolen verkoopprijs € 0,00

Korting € 0,00

Prijs € 0,00

- Incl. btw

tado° Slimme Radiatorknop
Aantal:

1

€ 89,99 € 79,95
Aanpassen
€ 89,99 € 79,95

Aanbevolen verkoopprijs

Korting € 0,00

tink korting
Exclusieve kortingen op productsets en speciale deals alleen bij tink 
€ 0,00

- € 449,95

 • Levertermijn: 1-3 werkdagen
 • Gratis retourneren
Belangrijkste functies
Works with Amazon Alexa
Works with Hey Google
Works with Apple Home

De voordelen van de tado° thermostaat starterkit V3+ incl. Bridge en 6-pack Radiatorknoppen in één oogopslag:

 • Tot 28% energie- en kostenbesparing
 • Toegang vanaf elke locatie
 • Comfortabel en gezond binnenklimaat
 • Slimme functies voor volledige verwarmingsregeling
 • Naadloze integratie met jouw slimme huis
 • Eenvoudige zelfinstallatie
 • Automatische ondersteuning voor extra comfort
 • Perfect voor individuele ruimtecontrole

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik

De slimme thermostaat in de tado° starterkit V3+ is een goede optie om je wooncomfort op een slimme manier te verbeteren. Terwijl de tijdschema's en andere features altijd voor een aangename kamertemperatuur zorgen, bespaar je met de starterkit duurzaam op verwarmingskosten en voorkom je 's ochtends een ijskoude badkamer te moeten betreden of de verwarming de hele nacht aan te laten. Met de 6 radiatorknoppen zorg je ervoor dat je hele woning of kantoor slim verwarmd wordt.

Meer details
Productinformatie

 • Bespaar tot 28% energie en kosten: Stel aangepaste verwarmingsplannen op waarmee je je energieverbruik effectief kunt verminderen (bevestigd door Fraunhofer IBP in 2022). Verwarm alleen wanneer dat echt nodig is. tado° biedt zelfs een geld-terug-garantie: als je in het eerste jaar niet genoeg hebt bespaard op verwarmingskosten, krijg je je geld terug bij retourzending.
 • Toegang vanaf elke locatie: Met de tado° app kun je je verwarming overal bedienen, zelfs als je niet thuis bent. Zodra je het huis verlaat, herinnert de app je eraan om de verwarming uit te schakelen. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke app is bediening bijzonder eenvoudig.
 • Voor comfortabel en gezond binnenklimaat: De Ruimtelucht Comfortfunctie toont niet alleen de temperatuur, maar ook de actuele luchtvochtigheid in je huis om schimmelvorming of te droge lucht te voorkomen. Deze slimme functie zorgt voor een aangenaam klimaat in je eigen huis.
 • Intelligente functies nemen de volledige verwarmingsregeling over: Het V3+ Slimme Radiatorthermostaat Startpakket verwarmt je kamers tot je gewenste temperatuur. Dankzij Geofencing herinnert tado° je eraan om je huis alvast voor te verwarmen wanneer je op weg naar huis bent, of de verwarming te verminderen als er niemand thuis is. Functies zoals raamdetectie, slimme schema's, individuele ruimtebediening, weersvoorspellingsregeling, verbruiksoverzichten, besparingsresultaten, actuele luchtvochtigheid, innovatieve Geofencing en andere slimme functies maken dit mogelijk.
 • Integreer tado° in je slimme huis: Koppel tado° eenvoudig aan je slimme huisautomatisering door het systeem te verbinden met andere apparaten. Compatibel met Amazon Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waarmee je de thermostaten met je stem kunt bedienen. Handige kinderbeveiliging via de app inbegrepen.
 • Eenvoudige doe-het-zelf-installatie: De thermostaten worden eenvoudig via de app verbonden met de Bridge en kunnen zonder gereedschap worden vervangen. Hierdoor is het systeem ook geschikt voor huurwoningen waar de installatie op elk moment ongedaan kan worden gemaakt. Bovendien biedt tado° een stapsgewijze installatiehandleiding die specifiek is afgestemd op elk verwarmingssysteem. Een metalen moer voor een veilige aansluiting op de radiator en zes verschillende adapters zijn inbegrepen. Deze maken de thermostaat compatibel met alle gangbare soorten radiatorkranen. Een installatie-assistent in de app helpt je hierbij, omdat deze precies is afgestemd op jouw verwarmingssysteem.
 • Auto-Assist voor nog meer comfort: Dankzij Energy-IQ krijg je volledige inzage in je energieverbruik, kosten en besparingen, allemaal in een maandelijkse vergelijking. Care & Protect beschermt je verwarming tegen storingen en waarschuwt je vroegtijdig voor onregelmatigheden in je verwarmingssysteem. Bovendien worden Geofencing en raamdetectie volledig geautomatiseerd met Auto-Assist, zonder dat je herinneringen via pushberichten hoeft te ontvangen. Auto-Assist is beschikbaar in de app voor slechts €3,99 per maand of €29,99 per jaar en kan op elk moment worden opgezegd.
 • Tijdbesparende Quick Actions: Met de Quick Actions-functie kun je nu nog sneller en eenvoudiger je hele verwarmingssysteem bedienen. Met de tado° app heb je slechts één klik nodig om alle kamers binnen 30 minuten tegelijkertijd te verwarmen. Natuurlijk kun je hiermee ook de kamers tegelijkertijd koelen of individuele schema's activeren.

Expert review
9.0
Getest door tink expert
Sonik
Installatie 9

Er is geen speciale kennis nodig om het systeem te kunnen installeren. Download de app en volg de installatiestappen na registratie.

Productkwaliteit 9

Het apparaat is slim gebouwd. Zo bespaar je op lange termijn veel energiekosten. Het comfort neemt bovendien toe dankzij de slimme tijdschema's.

App/Software 8

Duidelijk ontwerp en eenvoudige bediening. Een echte toevoeging voor je slimme producten.

Functionaliteit 9

Innovatief comfort, simpele installatie, uitgebreide compatibiliteit, makkelijk te bedienen, bespaart energiekosten.

Betrouwbaarheid 9

Enorm betrouwbaar. Je kunt altijd op het systeem rekenen.

Ontwerp 9

Het tado-syteem staat fraai in ieder huis. Het apparaat heeft een modern en luxe design zonder al te veel op te vallen.

Gegevensbescherming 8

Voor de apparaten vertrouwt de tado° op protocollen voor gegevensbeveiliging die ook bij internetbankieren worden gebruikt.

Prijs-kwaliteit 8

De prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Je betaalt voor kwaliteit.

Er is geen speciale kennis nodig om het systeem te kunnen installeren. Download de app en volg de installatiestappen na registratie.

Klantenrecensies
App Download
Technische details

Technische details

Productafmetingentado° Radiatorthermostaat: 78 x 52 x 52 mm
tado° Bridge: 81 x 27 x 22 mm
Productgewichttado° verwarmingsthermostaat: 110 g
tado° Bridge: 61 g
Stroomvoorzieningtado° verwarmingsthermostaat: 3 V DC batterij (2 x AA batterijen)
tado° Bridge: netstroom
Type en bedieningLed-display, handmatig met draaiwieltje of via de app
SensorenTemperatuur
Luchtvochtigheid
Omgevingslicht
Inhoud doos6x tado° Radiatorthermostaat
1x tado° bridge
kleefpads
AA batterijen
schroeven
plakkers voor bekabeling
1x voedingsbron
1x ethernet kabel
Installatie
FAQs
Kan ik een slimme radiatorknop monteren op elke soort radiator?

Nee, slimme radiatorknoppen kun je alleen plaatsen op een verwarming waar eerder een thermostatische radiatorknop op zat. Je kunt deze knop herkennen aan de cijfers 1 tot en met 5 die hierop staan. Een standaard radiatorkraan zonder cijfers erop is niet geschikt voor het installeren van een slimme radiatorknop. Je kunt deze door een vakman laten vervangen en een thermisch ventiel plaatsen. Dan kun je er wel een slimme radiatorknop op installeren.

Hoe werkt de Slimme Radiatorknop?

Slimme Radiatorknoppen vervangen je bestaande radiatorventielen. Alle Starterskits komen met de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Hij communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknoppen en zorgt ervoor dat je je verwarmingssysteem op afstand kunt aansturen met de tado° app.

Kan ik zelf de Slimme Radiatorknop installeren?

Je kunt zelf in een paar minuten de Slimme Radiatorknop installeren. Vervang eenvoudig je oude radiatorthermostaat door tado°. De online installatie-assistent leidt je stap-voor-stap door het eenvoudige proces.

Hoe weet ik of mijn radiatoren compatibel zijn met de Slimme Radiatorknop?

tado° is compatibel met bijna alle thermostatische radiatorventielen van de meeste fabrikanten. Er worden een aantal adapters in de verpakking meegeleverd.

Wat is een Starterskit?

De Starterskit bevat de tado° Internetbridge, die via je router verbinding maakt met het internet. Het communiceert draadloos met je Slimme Radiatorknop. Je hebt maar één Starterskit met Internetbridge per tado° woning nodig, maar een Starterskit als basis van je tado° opstelling is noodzakelijk.

Kan ik meerdere Slimme Thermostaten aan mijn Starterskit toevoegen?

Je kunt zoveel Slimme Thermostaten, Slimme Radiatorknoppen of Accessoires toevoegen aan je Starterskit als je wilt. Je kunt bijvoorbeeld een Bedrade Slimme Thermostaat toevoegen om je hydronische vloerverwarming aan te sturen.

Ik heb elektrische radiatoren. Kan de Slimme Radiatorknop deze ook aansturen?

Helaas ondersteunt tado° geen elektrische radiatoren.

Kan ik de Slimme Radiatorknop met mijn Smart Speaker bedienen?

Net als alle tado° apparaten kunnen je Slimme Radiatorknoppen aangesloten worden op Alexa, Google Assistant en Apple Homekit.

Is er garantie?

Ja. Wij bieden 2 jaar garantie.

Heb ik batterijen nodig voor de Slimme Radiatorknop?

2 AA alkaline batterijen zijn in de verpakking inbegrepen. Je kunt ook Panasonic Eneloop AA 1900 mAh NiMH oplaadbare batterijen gebruiken (wij raden het gebruik van andere typen oplaadbare batterijen af).

Kan ik de Slimme Radiatorknop terugsturen als ik niet tevreden ben?
Video’s over dit product
Productinformatie
Installatie
Gratis expertadvies

Onze smart home experts adviseren je graag over individuele smart home oplossingen

Maak nu een afspraak
Gratis verzendig en retour

Je betaalt geen verzendkosten. De bedenktijd bedraagt 14 dagen na ontvangst.

Kwaliteitsgarantie

Bij KPN en tink staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij verzekeren dat alle producten naar behoren functioneren.

Zo maak je gebruik van de
kwaliteitsgarantie